Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bütyispy

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég cifra ügy lesz a mostani, sok magánélettel, és tekintve, hogy a GPS-technológia kulcsszerepet kap ebben a részben, az epizód címe az is lehetett volna, hogy Újratervezés. Éjszaka Miamiban, ritmusos latin muzsika szól, egy bárban emberek táncolnak, ringanak a csípők, repülnek a…..
Bütyispy 2011.03.11 20:44:30
@hex.kelly: Hali annyira tettszenek az írásaid,most olvasom másodjára az összes hogyvoltodat(na jó van amelyiket már harmadjára):)
Igazából mindhez akartam írni,de nem tudtam melyikhez,mert csak ugyanazt tudnám mindenhova,mármint,hogy fantasztikusak:)
A Willt játszó pali is a harmadik műszakban volt,nem?
Nálunk nincsenek hagyományai a töklámpásos-beöltözős-cukorkakéregetős ünnepnek, így a magyar tévéműsorokból nem nagyon tudunk példákat hozni a legjobb Halloween-témájú epizódokra. Maradnak tehát az amerikai sorozatok, amik minden évben produkálnak egy tonnányi ilyen…..
Bütyispy 2010.10.31 11:27:35
@Neoprimitív: Én speciel Vészhelyzet és Grace Klinika rajongó vagyok(lehet hülyézni én sem értem miért),de nálam is kiverte a biztosítékot,hogy csak úgy abba hagynak egy ilyen király sorozatot.
House csapatot épít, mert most van abban a helyzetben, hogy visszakapta az engedélyét, és ezzel együtt a részleg vezetését, csak éppen egy embere van jelenleg, Boreman. Miért is? Mert 13 még mindig Thaiföldön igyekszik minél több thai csajszit/pasit becserkészni, Taub visszatért a…..
Biciklisfutár érkezik egy bostoni irodaházba, épp sikerül elcsípnie a liftet, amiben rajta kívül egy meglehetősen rossz állapotban lévő fickó ácsorog. A pasas izzad, vérzik az orra, vörös a szeme, ráadásul az adott emeletre érve és a liftből kilépve össze is esik. A futár…..
A sorozat eddigi leg-X-aktásabb epizódja New York államban nyit. Fiatal rendőrtiszt járőrözik az utakon és feleségével beszélget a kisbabájukról. A férfi egy fiúra lesz figyelmes, aki egyedül bandukol az út szélén. Felveszi, majd kiszedi belőle, hogy a srác, Teddy megszökött…..
Susannek a lövöldözős ügye tárgyalására sikerül kikapnia azt a bírónőt, aki szokatlan, bár kétségkívül koherens büntikiszabásairól híres: Bunkó voltál a bejárónőddel? Takaríts te nála hat hétig. Nem csináltattad meg a fűtést a bérlőidnek? Élj egy hónapig abban a…..
A legújabb epizód kedvenc kopasz kukkoló barátunkkal foglalkozik, szóval ez már csak jó lehet. Viszont a Megfigyelővel valami nem stimmel, hiszen nem hasonlít a régire, ráadásul míg régebben a „nem avatkozunk közbe” szabályt követték, most rögtön a rész elején…..
Bütyispy 2010.08.11 21:11:42
@Miss Scherbatsky: Csak azért kérdeztem,hogy kiről beszéltek mer tebben a sorozatban bármi lehet:)
Mi volt a magyar cim? az valahogy teljesen kiesett:)
Bütyispy 2010.08.12 21:03:45
@Miss Scherbatsky: Hát igen olyan cimferditések vannak,amiket anyám tudna össze hozni aki semmit nem tud angolul:)

Félre ne értsétek nem anyámat akarom csesztetni,csak ott elvileg olyan emnberek döntenek akik értenek hozzá.
Vinnyogó rendőrautók száguldoznak New York utcáin, míg meg nem érkeznek egy emeletes parkolóház legfelső szintjére. Ott aztán a két kocsi lefékez egy harmadik két oldalán, a négy zsaru kipattan és fegyvert ránt. Állítólag van valami túsz, alighanem a fiatal kölyök, aki a…..
Bütyispy 2010.08.04 10:40:35
@Llew: Akkor túl korán megoldodott volna:),meg oké,hogy nem egyfolytában irányitotta,de azért figyelte és az első gyanús mozdulatnál rá agykontrollozott volna,szerintem.

Most megint eljutottam a bamba fázisba megfigyelő melyik képen van?
Fickó lázasan készülődik, szépen megterít, virágokat igazgat és üdvözlőlapot ír, mikor is csörög a telefonja. Az asszony az, tudni szeretné, hogy a férfi megérkezett-e már a beteg anyjához. Persze, mondja a férj, éppen a reptéren van, ám ekkor hirtelen bekapcsol a tévé. A…..
Olivia nem viseli túl jól Charlie halálát, de úgy gondolja, most már egyedül is boldogul, úgyhogy visszaviszi a bowling-cipőket Sam Weissnek. Sam persze rögtön látja, hogy valami baj van, szóval a kezelés tovább folyik. Sam szerint Oliviának most arra van szüksége, hogy lefoglalja…..
Bütyispy 2010.07.21 15:43:15
@Tipca: Basszus tényleg,jó a megfigyelő képességem:)
Köszi:)
Bütyispy 2010.07.22 09:21:27
@memari: Azt a jelenetet esetleg betudnád linkelni,ha szépen kérlek?
Bütyispy 2010.07.22 14:12:09
@memari: Köszönöm szépen,probáltam én is megkeresni,de akkora pancser vagyok,hogy nem találtam meg:)
Philadelphiában járunk, rendőrkocsi parkol le az út szélén. Amíg az egyik zsaru kávéért megy, a társa, Gillespie közeg telefonhívást kap egy bizonyos "ezredestől". Az ismeretlen egy vasútállomásra küldi Gillespie-t, ahol egy fekete viharkabátot viselő, aktatáskás…..
Bütyispy 2010.07.15 19:56:34
@Tipca: Egyébként ha jól láttam a tarkója is látszott a megfigyelőnek,de lehet,hogy csak be képzeltem:)
Bütyispy 2010.07.16 19:12:40
@Tipca: Akkor én kérek elnézést,csak az a hétfő este nekem már nagyon késő:) néha ki esnek dolgok,ezért is imádom a HV-ket:)
Indíthatnám azzal ezt a hogyvoltot, hogy ebben az epizódban még a megszokottnál is nagyobb a fejetlenség, de olcsó és kiszámítható poén volna, úgyhogy inkább csak belevágok. Valamiféle raktárban járunk, ahonnan épp folpackba csomagolt emberfejnek tűnő holmikat pakolnak át egy…..
Bütyispy 2010.07.15 19:59:41
@Tipca: Szerintem az amlékeket is,mert valahogy be kellet mennie a FÖBI-hez ahogy Phoebe Buffay mondaná.
Izzienek újabb műtétje lesz, de előtte még szeretné, ha barátai mindenféle esküvői húsokat kóstolgatnának, majd részletesen elemeznék azok ízvilágát. Torres le van égve, a családja számára gyakorlatilag halott, úgyhogy Sloan meglepi egy húzós, csontokat ide-oda pakolós…..
Feltehetően jól időzít az RTL Klub, amikor hétfőn este kétszer is végrehajtja az ORTT korábbi büntetéseit, mivel a Chile-Brazília (20:30 m1) meccs miatt egyébként sem lenne nagy nézettsége a csatornának. Arra egyelőre még nem kaptunk választ, hogy milyen műsorokra kiszabott…..
Egy pennsylvaniai kukoricamezőn járunk, már pedig azt mindenki tudja, hogy a kukoricaföld és a thriller édestestvérek is tudnak lenni, ha épp úgy jön ki a lépés. Munkásemberek szedelőzködnek meló után, valami csöveket rakodtak, igazából mindegy is, a lényeg, hogy az egyikük…..
Bütyispy 2010.06.23 20:54:07
@Llew: Köszi,mondom én,hogy zokni vagyok:)
Bütyispy 2010.06.24 19:24:01
@Tipca: Neked id köszönöm,már előbb is irtam,hogy jó a Hv,de muszály megint megemlítem baromi jók az irásaid:)
Bailey riasztja Arizonát, mert Jackson vérnyomása kicsit alacsonyabb, és talán még csuklott is egyet. Izgatottan kérdezi, nem lehetne-e kicsit előrébb venni a listán, Robbins azonban ráébreszti, hogy ez nem vészhelyzet, és különben is mindent megtettek a gyerekért, amit lehet,…..
hogyvolt House 1x01 - Pilot 2008.06.05 08:30:00
Szeretnék most minden House rajongót egy kis nyári darára csábítani, ezért most visszamegyünk a legelejére. Pl. emlékeztek még milyen volt House első botja, Jimmy első frizurája, Chase első nyakkendője, vagy hogy Cuddynak még szemüvege volt az első részben? Volt itt a sorozat…..
Bütyispy 2010.04.29 20:26:26
@zergeboglar: Nem tom olvassa-e még valaki igy 2010-ben vagy csak kommentek nincsenek már,azért nem orvosi dolog van nála mert eredetileg House gyogyszeres doboza lett volna,de nem engedte a tv társaság,mer az drog vagy valami ilyen indokkal cserélték a vizre.
Bütyispy 2010.05.01 11:27:58
@candyperfumegirl: Inkább én illetve mi köszönjük,hogy irod a HV-kat:)
A Wish You Were Here címet sikerült A donorra fordítani, ami különösen vicces annak tudatában, hogy nincs is donor ebben az epizódban, csupán egy arra szoruló kisfiú. No, de ne szaladjunk előre! Meredith a kívánságokról mesél nekünk, amik néha valóra válnak, közben látjuk,…..
Soliséknál játszódélután van. Míg Gabrielle kellemes délutáni borozásba merül Juanita és a szomszéd kiscsaj az új bőröndben lépcsőszánkózik - gigantikus zakóval a végén. Persze épp ekkor toppan be a vendéglányka anyuja. Vendéganyu szerint Gaby a hibás, mert nem tartotta…..
Miközben Meredith az éjszaka ránk törő démonokról mesél, bevillan néhány vészjósló kép a véres orral földön heverő Torresről, és az összekuporodva, rémülten bámuló Lexie-ről. Hú, ez ütős lesz, gondolhatnánk, de nem ilyen könnyű minket átverni. Denny Izzie-t…..
Bütyispy 2010.04.19 15:51:54
@Desperatefan14: én is így voltam vele:)