Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orgon

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Orgon 2014.01.02 16:46:04
@frank abbagnale: Szívemből szóltál!
Szintén kutyatartó vagyok, aki kiállításokra is jár kutyáival és egyben egy állatvédő egyesület alapító tagja is vagyok. És bármily hihetetlen, nincs sem toprongyos ruhám, sem mákos hajam. Sőt! évtizedes harmonikus párkapcsolatom van :D Ja... Igen, egy kétlábúval :D
Akinek nem tetszik, hogy a kutya háziasítva lett évezredekkel ezelőtt, az menjen vissza az időbe és csapjon nagyon gyorsan az ősember kezére, nehogy megtegye...
A blog írója pedig valószínűleg egy sértődött szerencsecsomag, akit a barátnője kidobott, mert ilyen volt a hozzáállása, mikor a csaja kutyája megbetegedett. Szánalmas, szerencsétlen véglény. Az ilyen "emberekre" szokott eljönni az az idő, mikor már senki sem foglalkozik velük, csak egy büdös-loncsos-ázott kutya, aki viszont az életét odaadná érte...
Micsoda zene, az én fülemnek kényeztetés: ilyen szépen csak a kétüteműek tudnak pöngeni, sikítani, dalolni vagy recsegni. Igaz, az utóbbi évtizedekben a négyüteműek szinte minden kategóriában kiszorították a szelep nélküli szépségeket, de van, ahol még őrzik a…..
Mindannyian hagytunk már ezt-azt autó tetején vagy a motorháztetőn. Ebben a videóban is hasonlót látunk, igaz, itt egy kerámiabögre maradt a SUV lökhárítóján. A motoros észreveszi, leemeli és beadja az ablakon: mi ez, ha nem jófejség? Nekem sikerült már így elvesztenem…..
Nahát: ki ne ücsörögne szívesen egy ilyen székben? Minden motoros garázsának meghitt pontja lehetne a kék csoda: igaz, a kipufogógázról és a reccsenő kétütemű hangról a benne pihenőnek kell gondoskodnia. Lorenzo Buratti neve nem ismeretlen olvasóinknak, hisz néhány hete…..
Orgon 2012.11.23 19:17:23
Több indokom is van, miért kell ezt végignézni. 1. Ha szereted a formás nőket, megkapod. 2. Ha csak gumival szereted az idegen csajokat, megkapod. 3. Ha kutyába veszed a nőket, megkapod. 4. Ha csak a motorok érdekelnek és a nőktől csak reggelit szeretnél, megkapod...
Orgon 2012.09.13 18:30:54
A bejegyzés címe sokszor elhangzott a szánkból, mikor végre széthúztuk a blokkot! A blokk alja tele volt tömítőanyaggal, ez nem volt titok eddig sem előttünk. Gondoltam nyilván az olajcsöpögést próbálták így fékezni, több-kevesebb sikerrel. Inkább kevesebbel. Ezt szépen…..
Egyáltalán nem érdekelt kétütemű, 50 köbcentis, tizenéves Yamaha Vino robogóm fogyasztása. Vagy legalábbis annál jobban nem, hogy nincsen rajta benzinszintjelző, ezért jó tudni, nagyjából hol járok. A tankba nézegetős módszer a Vinónál nem működik, mert még az utolsó két…..
A reggeli kakasszóra is ébredhettem volna akár, ha lenne nálunk kakas, de egyszerűen csak felkeltem magamtól. Ráadásul nálunk csak az a károgó madár van, amelyik nyáron folyton nyekereg, és amit ezért nemes egyszerűséggel csak buzimadárnak hívom. Ilyenkor még alszik, de ennek…..
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..
Egy hozzáértést nem igénylő alkatrész is tud vicces perceket okozni, főleg, ha kissé szórakozott vagy, mint én. Megvan az XJR, hurrá! Ilyenkor kezdődik az, ami minden használt járműnél jön: a szívás. Kicsi vagy nagy, egyre megy, de valami bibi mindig lesz. Az alap, hogy vár rám…..
Lappföldön, a mínusz 25 fokban is van motoros szezon, legalábbis néhány bolond francia ezt akarja elhitetni velünk. A Moto Journal újságíróinak nem csak ötletei, de lehetőségei is vannak, hogy a motorral elképzelhető legnagyobb őrültségeket valósítsák meg, ha azok elég…..
A 350-es Jawa univerzális motor. Láttunk már rajta világutazót, postást, motoros futárt, sőt, még veteránversenyeken is feltűnik. Blokkjából készült már gokart, kerti kapa és quad is – ez az ötlet azonban merőben új, de nagyon szimpatikus: egy ilyen kést minden motoros…..
Úgy tűnik, a motoros drift népszerűsége kezdi utolérni az autókét. A divathullám hétről-hétre megszüli a maga videós anyagait – ami néhány éve a streetfighter-kunsztok bemutatása volt, az ma a hátsó kerék dinamikus kipörgetését jelenti.Ennek a motornak az alapja egy…..
Orgon 2012.03.02 22:32:56
@nofatchx:
Köszi, meglett! :) A szponzoros logók fölött el is siklottam, csak a végén rutinból kerestem a music cimkét... de azért lett egy másik banda is! :) Volatile Minds.
Na, végre valami szokatlan. Az utóbbi hónapokban már kezdtem úgy érezni, hogy mostanában nincs semmi jópofa újdonság a café racer kiegészítők között. A LivTID véget vetett a rossz szériának: a bambuszból összehozott üléspúp ötletes, sőt mutatós is. Rétegenként…..
Ezt az öreg nem láthatta előre, különben építőkészletben is kínálta volna a Cubot. Honda Szóicsiró maga sem gondolhatta, hogy a praktikus közlekedésre szánt kismotorja nem csak a napi ingázók millióit kényezteti el, hanem az olcsó, aranyos customra vágyó japán fiatalokat is.…..
Robogó Egy Simson is lehet gyilkos 2011.11.28 09:56:00
Jön az új Schwalbe, de az bizony picsafüst az alábbihoz képest, és nem csak azért, mert elektromos. Két dolog jut eszembe. Az egyik, hogy mennyire hülyék voltunk gyerekkorunkban, amikor az S51 volt a menő, a Schwalbe meg egy ciki, régi bádogszarnak számított. Akkor még minden a…..
Orgon 2011.11.30 20:39:30
@wny: a vespában egy GSX-750 blokk van. Havernak is pont ilyenje volt, csak saját vázban... :) A hangja az brutálisan nyers! :)
Ez a Kawason sem utolsó! Ha beelőzne biztosan besz.rnék a röhögéstől!

Kíváncsi vagyok, ki fog hamarabb GSX-R blokkból kerti kapát vagy csettegőt építeni! :)))
A dánok nem teljesen normálisak. A nyugodt skandináv szerep csak álca: a vikingek unokái számos hülyeségre képesek. Azonnal szembetűnő az őrült biciklisek siserehada. Többen vannak, mint az autósok, és csak egy szabály van: fékezni tilos. Még a nyugdíjasok is szigorú arccal,…..
Moncsicsis tanga és apokalipszis utáni Magyarország: akinek tetszett a képregény előző része, az biztos, hogy már várta a történet folytatását. Szűcs „Hamlet” Gyula megírta a sztorit, Budai Dénes pedig nem késlekedett, megrajzolta az újabb sokkoló…..
Robogó A Fos 2011.06.13 09:03:00
Szombaton megvolt a Mopedrally, de még nem írhatom meg, mert a kronológiai sorrendben még csak ott tartunk, hogy megvettem a másik robogót is. (Pedig lesz ám videó meg minden!) A Motowell mellé ugyanis eleve kellett még egy. Eredetileg úgy volt, hogy a barátnőm jön velem, de végül…..
Három kilóért lehet jó gépet venni? Erre a régi kérdésre kerestem a választ, a saját szemszögemből. Mindenki tudja, hogy februárban kell motort vásárolni, mielőtt megjön a jó idő. Nekem is mondták, de nem hittem el - le is csúsztam a nagy üzletről, csak hogy a végén…..
Szomszédomnak ecseteltem a pénteken bemutatott biciklitoló utánfutót, amikor közbevágott: „A Vaterán már láttad a propelleres biciklit? Az is házi!” Találkoztam már sok csodával, de ez szíven ütött: a női kerékpárra permetezőmotort szereltek, a kihajtásán két…..
Ő pirsónő morgolostavizelevényeid mint többezes rejteméhhátán a szederjes gennyekéj.Huss, fohászom száll felédkedvelátos zümmögényem!Nem véletlenül nyitom a csodálatos poémával a posztot. (Idézet fejből, ezért a pontosság csak jelképes.) Douglas Adams Galaxis útikalauz…..
Ez is Schwalbe, csak nem látszik -Ez egy Schwalbe?! -Ez egy Schwalbe. Szinte sértetten kérdeztem Pistikét, mint az egyszeri szegény ember, akinek felhúzzák a telkére a Taj Mahalt, de ő csak a viskóját keresi. Nem mondanám, hogy az előző látogatásomkor talált állapot bármilyen…..
Jó motorosnaptár nélkül semmit sem ér az év vége. Tavaly flexszel hadonászó félmeztelen csajokkal kedveskedtünk, idén motoroké a főszerep – a Metzeler 2011-es kiadványai a klasszikus értékek kedvelőinek szólnak. Jól olvassák, többes számban beszélek, két anyagról van…..