Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fepi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy fesztiválon, minden olyan ember megjelenik aki be akar kerülni a tudósításokba. Beszámolónk egyik hőse azt tűzte ki magának célul, hogy Sebestyén Balázst majd ő váltja az RTL-nél. Szép terv, reméljük hamar felébred a srác. A másik két szereplőnk, vélhetően az…..
fepi 2011.06.30 20:33:00
A Jóban Rosszban Pataky Attilával erősít, a rockzenész jelenetét kedden vették fel - írja a Bors. Pataky - ahogy nemrégiben Rogán Tóni is - magát alakítja a sorozatban, szerepe szerint a Harley-Davidson Fesztiválon nyaraló Bodolai Bandival (Tóth Roland) akasztja össze a bajszát, a…..
fepi 2011.06.23 18:39:51
 Álságos dolog Deutsch Tamást azzal buzerálni, hogy rondán beszél, vagy pontosabban azzal, hogy trágár szavakat használ a Twitteren.  Ez a szemforgató érvelés már Gyurcsánnyal szemben sem állta meg a helyét. Az, hogy valaki a nagy nyilvánosság előtt is éppen olyan…..
Rájöttem! Gyurcsány Ferenc 2011.03.15 11:21:00
Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor két jó kiállású politikus. Régóta méregetik egymást, régóta vitatkoznak, és valljuk be, sokszor nehéz eldönteni, melyiküknek is lehet valójában igaza. De míg Gyurcsány Ferencet még miniszterelnök korában is gyakran kaphattuk füllentésen,…..
 Orbán Viktor kezd európai politikai szupersztárrá válni – és már nem csak hírhedt politikusként. A Spiegel már referenciaként használja a nevét. Február 14-re keltezett számában a hetilap a Merkel kancellár elleni európai lázadásról szóló cikkében non plus…..
fepi 2011.02.19 15:49:40
Tisztelt blog! Munkahelyem hűségkártya-programot vezetett be ez év közepén. A bevezetést természetesen nagy felhajtás övezte, mégis csak egy jelentős projektről van szó. Íme néhány, a Tesco Clubcard megjelenését övező hírekből. „A Tesco 1995-ben vezette be klubkártya…..
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
fepi 2011.01.22 09:05:33
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
fepi 2011.01.21 18:14:39
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
fepi 2010.06.14 15:57:46
Tegnap hajnalban Fót mellett okozott balesetet a szinész-műsorvezető, aki a másik kocsi utasaitól csak egy cigit kért ahelyett, hogy megkérdezte volna, hogy nem történt e bajuk. Te Buci, tudom, hogy drága, de nem kéne visszaállni megint a kólára? A videót köszönjük SoDInak, a…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
fepi 2010.05.09 12:14:57
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Mandiner blog Mindent átadnak 2010.04.02 12:01:00
  Suhant a kocsi Szekszárdra, Bajnai átvágta a szalagot, aztán arról jöttek a hírek estére, hogy a jónép az alagútban fotózza magát, míg a piros kisterepjáró ott villog a belső sávon. Kell az öröm, az eufória persze. Nagyon kell ebben az izzadtságszagú juhakolban,…..