Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rakosimarti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon hány újdonsült futó vagy idézőjeles futó tud Bogár Janiról? Ő az eddigi egyetlen magyar férfi Spartathlon-győztes és 24 órás Európa-bajnok. Élő legenda, aki manapság is heti 3-4 alkalommal versenyez és akinek legendás a futás iránti szeretete, madjhogynem függősége. Különös ismertetőjele:…..
A második adás egzotikus körülmények között, valahol az orosz tajga fölött tízezer méterrel készült. Azon a repülőn, amin együtt jöttünk haza a Dunakanyar bombázójával (fiúk, sajnos foglalt), a Vaskapu Kalüpszó nimfájával, Komárom-Esztergom megye szép szülöttével és kitüntetettjével, a…..
Nagyon szeretem a tavaszt, mert... á, ezt nem is kell magyarázni. Szeretem és kész, viszont mindig van egy dolog, amit mégsem kedvelek annyira. Ilyenkor sokan egyszerűen bepánikolnak, hogy te jó világ, itt a tavasz, mindjárt nyár és nincsegyrongyomamitfelvegyek strandidő, aminek az az…..
rakosimarti 2013.04.20 15:30:12
@MozogjNoémivel: Persze, most az indulat miatt kicsit sarkosan fogalmaztam, teljesen igazad van, hogy ha az ember felemeli a fenekét a kanapéról, már az tök jó és a sportnak nem csak a külsőnkre van pozitív hatása, hanem az egészségünkre is és ez talán még fontosabb. Csak azzal a mentalitással nem tudok kiegyezni, hogy valaki egy lötyögős edzés után betol egy Snikerst, mert ez ma már jár neki....:)
rakosimarti 2013.04.20 15:34:32
@MozogjNoémivel: De ha lehet, az XXL méretű! :D De jöhet egy agyoncukrotott Cerbona müzli is:)))
A fordítóversenyre küldte be Máté. Köszi! Take a breath, take it deep Calm yourself, he says to me If you play, you play for keeps Take a gun, and count to three I’m sweating now, moving slow No time to think, my turn to go [Chorus ] And you can see my heart beating…..
rakosimarti 2010.05.25 17:19:41