Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-=Undertaker=-

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wade majd Christian jön be.Wade kezd Jobban majd ad neki egy Chlotsline.Majd fel állítja és adná neki A Westlandot de Christian meg könyökli majd ad neki egy Revese DDT-t és Tus.1,2 nincs meg.Christian felmegy a ringsarokba és ad Springboardot.Majd  szintén felmegy a ringsarokba és…..
Big show majd HBK jön be.Big show ellöki Shawn-t majd ad neki egy Sholder Bolck-ot majd ad neki még egyet.Show rálép Michels hasára majd átlép rajta.Show megfogja a nyakánál fogva felhúzza és adná neki a Chokslam-ot de Shawn elkapja DDT-be.Michels elkezdi taposni Showt de show az…..
Christian majd Undertaker jön beUndertaker kezd jobban majd egy hatalmas állassal kiüti Christiant.Majd adná neki a lionsault-ot de Christian felhúzza a térdét Underaker pedig ráérkezik a térdére.Christian elkezdi taposni aztánt hasba rúgja Taeker fel ült a fájdalomtól de Christian…..
Jericho majd Death jön be.Jericho adna rögtön egy Codebraker-t de Death megjogja és ledobja majd adja neki a Pardytot tus 1,2 nincs meg majd ad ja neki a black hole slamot és tus 1,2 de bejön Spped eltereli a bíró figyelmét majd Death bijeszti Speed-et de Jericho betusolja háturól Deathot…..
Pankráció The Game NXT 4 part 1 2011.01.14 20:31:00
Az adás Michel Cole-al kezdődikCole:köszöntök mindenkit az NXT-be.Hát akkor lásuk a pankrátorokat és mestereiket.először lőször:Randy Orton és Byron Saxton második:Edge és Derrick Batemanharmadiknak: Carlito és Conor O'Briannegyedik:Kane és Brodus Clayötödiknek érkezik:John…..
 ..
Jericho majd speed jön be Jericho nagyon jó kezd majd ad egy Drop  Kicket madj jön a Lionasult. Tus 1,2 nincs meg jericho fölálítja SpeeD et ad neki egy Suplexet majd kimegy egy székért.jericho vissza jön a Ringbe és leüti a Székkel Speed-et fölálítja  majd ad na neki egy…..
* Edge vs Balu 13 2010.08.06 21:45:23
Edge majd Balu13 jön beEdge kezd jobban berántja a ring sarokba és nekiszalad closneinba fláltja balu13 és nekirántja a kötélnek Balu 13 adna egy cloisneint de edge lehajol és Edge-O-Matic tus 1,2 nincs meg Edge fölálitja és adna egy Edgecution de Balu13 mgemeli és  Flapjack tus…..
Matt majd death jön be Death kezd jobban és ad Mattnek egy Belly to Belly suplexet felmegy a ringsarokba és adna egy frog splashet de hardy fellhúza a tárdét majd felkel és ad Deathnek egy side effecx tus 1,2 nincs meg matt fölkelteti Deathet és ad neki egy Ciosskomokot majd egy ujabb sied…..
* Balu13 vs SpeeD WWE öv meccs 2010.08.06 00:06:00
Balu13 majd Speed jön be Spped kezd jobban ad a ringsarokba rántja balu13-at majd nekiszalad chlosneinba. tus 1 Balu13 könnyen kijön majd felkelteti balu13-at és adná az RKO-t de Balu13 lelöki magárol Speed egy kicsit megszédül és ezt balu13 ki is használja neki rántja a kötélnek…..
* sérülés 2010.08.01 01:12:14
Kane összefut Swaggerel Kane:Swagger kihívlak a a Summeslamra.Swagger lenéz a földre majd kikapja Kane lábát és ad neki egy Angle Lock.Kane ordít.Kopog de Swagger nem engedi el. Beszalad Rey berántja a kötelek közé Swaggert maj jön a 619.Kanet a mentők viszik ki...
* szópárbaj 2010.08.01 00:24:00
          SpeeD Összetalálkozik B13-el SpeeD:B13 a meccsünkön tudod hogy én fogok nyerni.B13:na majd meg látjuk... B13 hátat fodít de SpeeD vissza rántja és ad egy RKO-t B13-nak majd  fölálitja és adna neki egy Swankin'D de B13…..
Kane vs Undertaker WHCKane kezd jobban és rögtön ad 1 chokslamot takernak tus 1,2,3...
Foci kártya Lapok 2010.05.09 21:30:00
                Messi csomagEto'o csomagDrogba csomagBallack csomag                      Robben csomagRobinho csomag..
Foci kártya Bolt 2010.05.09 21:26:31
1 csomag:50$2 csomag:duplája Stb...
Pankráció The Game WM26 2010.04.12 20:12:29
John Cena vs Randy Orton Cena nekiesik Ortonak üti veri de Orton elöki majd Cena neki menne megint Ortonak de Orton ad neki egy RKO  majd ad neki egy Punt Kick és tus 1,2,3 nyer Orton     ..
Randy-t megtámadja John Cena de Orton lehajól és RKO majd azt mondja:A WM 26 én nyerek ez egyértelmű.(majd elmegy)..
Edge vs John CenaEdge jól kezd de John Cena má ki-is rúgja a lábát és STFU szórítja de Edge meg fogja a kötelet. Cena elengedi Edge fölkel és ad cenának egy akkora ütést hogy Cena kidől és készül a Spear-re és spear tus 1,2,3 nyer Edge így övé a WCW öv..
John Cena vs Chrish JerichoEz egy gyors mecs volt.Cena 1,2,3,4,5 ütést is bevitt majd FU és tus 1,2,3 nyer John Cenaígy ő a másik döntős..
Batista vs EdgeElkezdődik Edge egy széket vesz fel majd amíg a bíró figyelmét elterelik Edge fejbevágja Batistát majd készül a Spear-re és Spear a székre majd szól a bírónak tus 1,2,3 Edge ott van a WCW övért zajló harc  döntőében..
Ezekiel kap egy nagy pofont és ettől be vadul Christian ki megy a ringből a Bíró számol 1,2,3,4,5,6,7, Christian visszamegy de Jackson elkapja és Chokslam tus 1,2 de fön a balvál. Jackson elkezdi ünnepelni magát de Christian fölkel elkapja Jackson-t és Kill Switch tus 1,2,3nyer…..
MVP egy nagy rugással kezd majd ál föl Miz és jön a nagy térdes tus 1,2 fön a jobbválMVP készül a Playmaker-e de Miz lehajol és jön a Mizard of Oz és tus 1,2,3 nyer The Miz..
Kane rögtön Chokslam-t akar adni de HBK blokol  és egy oldalba rugásal kidőti Kane-t  majd készül a Sweet Chin Music-ra és Sweet Chin Music majd tus 1,2,3 nyer HBK ..
Kezdődik Undertaker rohan Triple H felé de Triple H ad Undertaker-nak egy Spine buster-t és készül a Pedigree-re de Taker kifordul és ad Tripe H-nak egy Tombstone-t és tus 1,2,3 nyer Undertaker..
Elkezdődik a meccsRandy nagyon jól indít és egy drop kick majd egy Leg Drop és tus  1 de fön a balválJeff fölkel és egy Twist of Fate-et ad és készül a Swanton Bomb-ra ugrik de Randy Orton elgurulés készül az RKO-ra és RKO Tus 1,2,3 nyer Randy Orton..