Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peca1000

0 bejegyzést írt és 441 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lányok elkezdik sorolni a bulvárhíreket, amit egyhelyben álló sztriptíz előadásával színesítenek.Leveszik a felsőruhát, majd kikapcsolják a melltartót és megmutatják a szépséges kebleiket, amikre mások azt mondják, hogy bigtits! Ezután ledobják a bugyit és egy kicsit se takarják el a kezükkel a…..
peca1000 2012.08.05 20:32:28
  Újabb fordulójához érkezett a magyar belpolitika Tabu játszmája: most éppen a kommunista diktatúrákhoz köthető személyek és intézmények nevének használatát tiltanák kormánypárti politikusok hivatalos elnevezésekben. Az előterjesztéshez csatolt listában példaként a…..
A miniszterelnök elmondta, hogy már lassan két hónapja vár az asztalnál az IMF-re. Eddig két párnát is kiült és egyre kevesebbet alszik. "Üzenem az IMF-nek, hogy próbáljanak meg két hónapon át egy íróasztalra borulva aludni, ráadásul öltönyben" - panaszkodott Orbán…..
Előtte... Milliárdosként kaphatunk csak igazán kellemetlen telefonhívásokat. Például arról, hogy az előbb süllyedt el az alig egy éve elkészült 60 méter hosszú jachtunk, valahol Görögország partjainál. Mindezt úgy, hogy a srácok csak a garanciális festetésre vitték el. A…..
peca1000 2012.02.21 20:29:59
@hozzaszolo: 5 perce ezen röhögök :)
Előzmények:Perli a volt vezetőt a szcientológiaÉrdekes fejlemény történt. Az előzményekben írtam a Debbie Cook-per első napjáról. A téma az "egyház" indítványa volt, amely lényegében arra kötelezte volna Debbie Cookot, hogy a peres eljárás végéig ne nyilatkozhasson…..
peca1000 2012.02.16 17:51:52
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
Művészi szépségű körívet rajzoltak a galambok az Örs vezér terén a "gomba" köré (melyet most alighanem betemetett a hó, az olvadás meg majd elmos). Tulajdonképpen praktikus, a bankokban, postákon is szoktak ilyen csíkot felfesteni, amely mögött várakozni kell. A BKV védelmében…..
Izland úgy döntött, hogy gyakorlatilag teljesen betiltja az óriás laposhal (Hippoglossus hippoglossus) halászatát, ugyanis félnek attól, hogy állományuk kritikus helyzetbe kerül. A rendelkezés az év első napján lépett hatályba, sok ember megdöbbenésére. Ugyanis a kvótákat…..
Nagyon vicces videó kering a neten két napja: egy orosz hírolvasó éppen az esti híreket sorolja, és amikor elér Barack Omaba nevéig, meglepetésre felemeli a középső ujját, és beint egy alaposat az amerikai elnöknek. A nő vélhetően azt hitte, már elindult az egyik bejátszás, és…..
peca1000 2011.11.23 12:25:44
  A KDNP, az IKSZ és a Fidesz közös módosító javaslatot nyújt be a közterületek és közintézmények átnevezésére vonatkozóan. Indoklásuk szerint még mindig több ezer közterület neve őrzi a diktatúra nyomait, ám ezen most változtatnának. Az érintett területeken…..
peca1000 2011.11.09 18:39:06
Holnap népszavazást tartanak a VIII. kerületben. A Népszavazás kérdése, kitiltsák-e a hajléktalanokat a VIII. kerületből illetve, megtiltsák-e a kukázást. Mi arra biztatunk mindenkit holnap menjen el nem-el szavazni, és ha van VIII. kerületi ismerőse szánjon rá 2 percet és…..
A múlt hétvégi programajánlónkban szerepelt a Tóti Diófesztivál, amelyre el is mentünk Lengyeltótiba. Egyrészt, mert szeretjük a diót, másrészt, mert diófaültetvényt még életünkben nem láttunk, harmadrészt, mert meghívtak.Bár a szüleink vagy nagyszüleink kertjében álló…..
899 forint. Ennyibe kerül négy, darabonként 2500 milliamperórás nikkel-metálhidrid akkumulátor, használatra készre töltve a sarki Lidlben. És ennyibe kerül egy kilencvoltos akku, két bébi- vagy egy góliát-méretű akku is. Ki a fene vesz még hagyományos alkáli vagy szén-cink…..
Látványosan nem tud mit kezdeni a cseh-kormány az egyre növekvő észak-csehországi lakossági elégedetlenséggel, amelyet a hónapok óta tartó, különböző kisebb településeken, roma származású emberek által elkövetett bűncselekmények váltottak ki. A hétvégén újabb…..
peca1000 2011.09.12 12:58:02
@spontan:

Már elfajult, csak még nem lázadtunk fel a fekete dögvész ellen.

Ideje lenne.

És az a szomorú, hogy ott is a bűnöző cigányokat védi a töketlen kormány.

Hagyni kellene, hogy a tömeg igazságot szolgáltasson.

Hja és érdemes megnézni, hogy hányan lézengenek a rajvédők tüntetésén (alig 10-en).

Nem véletlen, hogy a cigányellenesek többen vannak.
„Wenn das Geld im Kasten klingt, die Seele in den Himmel springt.”(„Amint a pénz a ládában csörren, lelked rögtön a mennybe röppen.”)Johann Tetzel dominikánus búcsúcédula-árus szólásmondása – 1507. Nemrég megszületett az új törvény az…..
  Kettő darab hírünk van Lara Stone-ról, a világ egyik legkeresettebb modelljéről. Egyrészt ő van a Vogue Paris augusztusi címlapján, másrészt pedig kijött az új Calvin Klein reklám vele. A borító eléggé tutiság szerintünk. A reklám pedig... Döntsd el te. Naked…..
 Történelmi csúcson a svájci frank. És bár a kormány időről időre előáll egy-egy frankhiteleseknek szóló mentőcsomaggal, az elemzők azt állítják, sehogyan sem tudnak jól járni a devizahitelesek. A frank bődületes ereje a legtöbb kísérletet kudarcra kárhoztatja.…..
A kastély kerti homlokzata. A Fejér megyei kis faluban, Dégen található Magyarország egyik legszebb kastély-kert együttese. A klasszicista kastélyhoz tartozó tájképi kert nem kevesebb, mint háromszáz hektár alapterületű, nagyobb, mint Schönbrunn és akkora mint a kasseli Bergpark,…..
Kapanyél Levendula - ki mit tud? 2011.06.27 08:30:00
Azt hiszem, a levendulát nem kell bemutatni senkinek. Mindenki tudja, hogy a Földközi-tenger vidékéről származó félcserje, amelynek virágait és leveleit, illetve az ezekből készült olajat vagy őrleményt sokféleképpen felhasználhatjuk. Nem hiszem, hogy újat mondok azzal, hogy…..
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
Na mivel fotózta magát pucéran a Gossip Girl főszereplőnője?Pompás részhez érkeztünk, esküszöm pompás részhez. Az Applecsaj-rovat ugye jellemzően úgy épül fel, hogy mutatunk egy képet a főszereplőről hétköznapi helyzetben, majd bevetjük a titkos pucér fotót, végül egy…..
A NIKE nem más, mint egy divat alapú kulturális jelenség. Mark Parker a cég nagymestere, akit egyébként a szakma 2010-ben az év cégvezetőjének választott, és aki visszahúzódó természete miatt megkapta a legalább ennyire értékes anti Donald Trump érdemrendet is, meg hab a tortán...