Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biopszia

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát komolyan, már ennyivel be lehet kerülni az MTI-hírfolyamba? A világ bármelyik négyzetkilométerén ennél többen szívnak be egyszerre, csak ott nem készülnek ilyen fotók:A legalizációért tüntető több mint 200 fiatalt nem bombázták le az amerikaiak és a helyi rendőrök sem…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
biopszia 2010.09.03 23:29:50
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
  Bár, úgy tűnik, még Török Gábor is beszopta a sajtóközleményt, miszerint a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak sikerült összegyűjtenie 53.409 vagy 153.000, esetleg 250.000 ajánlószelvényt, a hír nem igaz, a hajsza a cetlikért tovább folyik, s az MKKP is tovább…..
„Én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg, annak ellenére, hogy nagyon megnézem, kivel bújok ágyba” – újra egy vitaindító poszt, melynek szerzője előrebocsátja, hogy nem minden nőre és férfira vonatkoznak a felsorolt…..
biopszia 2010.08.25 15:07:19
„Volt egy srác a csapatban (Miki), aki csak csendesen vonult velünk. Ő lesz később a megmentőm” - sose menj külföldre merülő mobillal, vagy ha igen, a töltőjét se felejtsd otthon. Ha mégis egy teljesen döglött telefont tartasz a kezedben, akkor készülj fel rá, hogy…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
  Azzal, hogy Kispálék épp lehúzni készülnek a rolót, tovább kornyadozik az amúgy is meglehetősen szikes honi rockandroll ágazat. Mondom ezt annak ellenére, hogy soha nem látott mennyiségű fesztivál kerekedett határainkon belül. A baj az, hogy az a fránya mennyiség csak nem…..
„Ákost egyre kínzóbban gyötörte a gyanú, hogy a nő szimplán hülyének nézi. Sorban virrasztotta át az éjszakákat Vanda mellett és egyre kimerültebbé és ingerültebbé vált...” – szokásos pénteki sorozatunk hetedik epizódja következik, aki pedig végig…..
biopszia 2010.08.06 14:56:15
@Kósza:

"okulhatsz mások hibáiból" részt érzem túlzásnak, konkrétan erre a szappanopera sorozatra vonatkoztatva.

ehhez én nem tennék hozzá semmit..
biopszia 2010.08.06 15:16:30
@Csirke72:
... mint az Isaura óta köztudott
biopszia 2010.08.06 15:27:54
@Kósza:
ha a mikrofon baszta meg, akkor a keverő/erősítőnél volt a testzárlat.
bár így is fura.
RIP
Filmdroid Visszatér a Looney Tunes 2010.08.02 10:32:00
A Warner újra visszahozza a Looney Tunes-t, a stúdió három mozis alkotás előtt fog bemutatni egy-egy rövidebb animációs filmet, majd ősszel 26, egyenként fél órás teljesen új epizódot adna le a Carton Network csatorna. Az első rövidfilmet a Cats and Dogs folytatása előtt…..
biopszia 2010.08.03 10:54:41
    Na tessék, alig száradt meg a virtuális tinta előző bejegyzésemen, s íme, máris kritizálok! Fuj! De NP monogrammú olvasóm egy olyan vicces hibáról tájékoztatott engem, hogy kár lenne hallgatni róla. Tekerjetek az alábbi vidiben a 6:47-re, azaz 6 óra 47 percre. Ami…..
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
biopszia 2010.07.26 11:23:46
@kiraaaaa: dehogyis, a legjobb tökszorongatási módzser, ha jól sikerül, egész életére kap egy odaadó férjet, akit 10 év múlva nem fog érdekelni a családján kívül semmi
 Styxx barátunk visszatér - a posztot szigorúan belső használatra ajánlom, de arra bármikor.     MODOROS CROSSOVER Kérges, Hűtlen Férj, Szárazbarát és Múzsája utazik a vonaton- sok-sok intertextualitással, Esterházy watch & learn!:-) -   Cserzett…..
biopszia 2010.07.21 09:58:54
A Peta nemzetközi állatvédő szervezet a híresen hülye és sokszor kicsit öncélúan botránykeltő és megosztó akcióiról ismert. Itt az addicton is sokszor foglalkoztunk velük, volt, amikor ketrecbe zárt, félmeztelen kismamákkal tiltakoztak a nem megfelelő disznótartási szokások…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Kigondoltam A család 2010.06.27 07:58:00
A címlapgeciknek üzeni rada apátok, hogy először olvasni, aztán gondolkodni, utána írni, elolvasni, tanár nénivel leláttamoztatni, és csak a végén kommentelni, mert itt alkotó munka folyik, amit nem illik meggondolatlanul megzavarni! ***Címlaptündér, Petike, köszi a…..
biopszia 2010.06.27 12:58:37
@radairosseb: természetesen jól gondolod, volt hozzá szilvabefőtt is, de nem volt kimagozva. apám bezzeg főzött volna belőle inkább pálinkát. dehát a nő az úr mindenhol.
„Háromhónapnyi levelezés és húsz év szünet után a nyárutón sikerült összehozniuk az első találkozást” - Egyik kedves olvasónk csak hosszasabban tudja elmesélni élményeit, melyből egy terjedelmes kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a…..
biopszia 2010.06.25 13:21:45
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! A jelenlegi munkáltatómnál dolgoztam 2008.09.01. óta, határozatlan időre kötött munkaszerződéssel, ügyintézőként ! Az ügyvezető 2009 márciusában csinált még egy céget teljesen más munkaterületen: aszfaltjavítás. Akkor bele…..
biopszia 2010.06.14 14:31:43
"@Mária: Elfogytak a kátyúk? "

mindegyiket betömték nagyképű, beképzelt, fölényeskedő senkikkel
Rage Factor - Victory Celebration Party (Rage Against The Machine, Gogol Bordello, Roots Manuva, Gallows) @ Finsbury Park, London 2010. június 6.,Ingyenes Rage Against The Machine-koncert, negyvenezer ember előtt a Finsbury Parkban. Miért is? Háttérinfó: A lista-fetisiszta angolok életében…..
Annyit kérek, hogy ha kiteszitek, mindenképpen álnévvel. Mert a néptáncos bosszú olyan, mint a Blöffben a cigány bosszú... Elég kellemetlen. Mondjuk legyen Muddy az álnév.    A modoros táncházba járó   A házigazda: Érkezését igyekszik nagyon látványosan tenni:…..
Reggel óta azon gondolkodom, hogy menő-e a lakótelep közepén árvíz miatt keletkezett sebes vizű folyócskán raftingolni, vagy sem.   A miskolci Kilián-telep néhány kalandvágyóbb lakója ugyanis a beszámolók szerint azt találta ki, hogy kihasználja a katasztrófa…..
Komolyan, egyszerűen szánalmas ez a bohózat. Úgy izgulnak a gárdamellényre, mint Stohl a jófajta Viagrára. A szocik amúgy szépen alakítják az új imázsukat, természetesen a megújulás mentén,  tegnap lazán átpasszolták a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki…..
Ismeri a viccet a Magyar Rovartani Társaság alelnöke is, de mégsem tudja csak úgy megmondani, hogy milyen rovar száll bele a kerékpáros szájába, ha nem vigyáz a széles mosolygással. Dr. Merkl Ottót azért kerestük meg, hogy legalább nevesíteni tudjuk, mik azok a felhőben…..
w A Tesco-titok [recycled] 2010.05.04 22:06:00
Szerencsére nem minden jobbos ötletről derült ki mára, hogy nem lehet megcsinálni. A hipermarketek vasárnapi lelakatolásának például semmi akadálya, ahhoz nem kell pénz, se ész, csak oly szent akarat. És a megszokott jobboldali tempó: ők jobban tudják mindenki helyett, hogy mi a…..
biopszia 2010.05.07 15:09:49
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..