Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raindog ¤

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cseles akcióval próbált megszabadulni a nyakán maradt magyar zászlóktól augusztus 19-én a Lidl. Remek árleszállítást hajtottak végre, András és felesége legnagyobb mulatságára. Íme a beszámoló, melynek végén olvasónk szeme felnyílik:Augusztus 19-én délutánján betértünk…..
raindog ¤ 2010.08.25 11:46:31
@elwood: :DDD
Kattintsuk végig az alábbi YouTube-linkeket:123A videómegosztó tört angolsággal megírt hibaüzeneteiből az bogarászható ki, hogy a mögöttük lévő feltöltött videókat a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézete kérésére, szerzői jogi hivatkozásra távolították el…..
addict Emberi zsírszendvics 2010.08.14 12:21:00
A Quiznos gyorsétteremlánc marketingesei számára jó ötletnek tűnt a buci és a benne lévő hús arányát egy szokatlan módon, szendvicsben táncoló emberekkel szemlélteni. Szemben a Subway szendvicsével, amiben egy kettévágott, vastag cipóban a két kenyérréteg között csupán…..
Vége a nagy gazdasági világválságnak? - teszik fel a kérdést az emberek a hírek láttán. Lássuk például Magyarországot: a vártnál gyorsabban nő az ipari termelés, a GDP idén már növekedni fog, a cégek is egyre inkább fellélegeznek, és a befektetők is visszatértek a…..
N.A. egy az IKEA által elismerten szériahibás bőr ülőgarnitúrát szeretett volna garanciálisan cserélni, de a számlájáa már nem volt nála. Sebaj, mivel áfás volt, kikérték a másolatuk eredetijét a bútorboltból. Ahol ráírták, hogy hiteles másolat, de garancia…..
Az OTP-nél hálistennek nincs válság, így nyugodtan elmehettek nyaralni. Dorisz azonban nem mehet nyaralni, mert elkövette az a hibát, hogy ebben az érzékeny időszakban, 3 hete átküldette Pestre lejárt bankkártyája cseréjét. Azóta hiába várja:update 07.23: jó hírek, megvan a…..
A Tanár úr megerősítette a Borsnak, hogy megszűnik az ATV-n csütörtök esténként futó politikai, közéleti vitaműsora, a Hőmérő. Havas a bulvárlapnak elmondta, "nem volt szerződésem az ATV-vel, eseti megbízásom volt, és a volt szón van a hangsúly". Hogy miért nem…..
Balatonszárszón nyaralok. Gondoltam ezt ne csak a posztok minőségén és ritkaságán érezzék a Nyájas Olvasók, most igyekszem a témaválasztást is ehhez igazítani. Brigi ugyanis felfedezett egy belvárosi kempinget! Legalábbis, ami a hely önmeghatározását illeti - bár az mint…..
raindog ¤ 2010.07.06 17:20:30
@Tehénbőgés: mé ne? :)
raindog ¤ 2010.07.06 17:30:50
@Omahaboss: amilyen honlapot 30 ezerért kapsz, az pont ilyen. hol élsz, a holdon?
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Mónika annyira eldugott helyen lakhat, hogy nem elég, hogy az esőzések idején elment az internet, de azóta a T-Home válaszlevele sem jut el hozzájuk postán vagy telefonon se. Bizonyára beázott az ügyfélszolgálat is: Több éve előfizetői vagyunk a T-Home televíziós és internet…..
raindog ¤ 2010.06.30 08:19:03
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
raindog ¤ 2010.06.29 09:02:35
@cnt: @cso zsi: félreértés ne essék, engem nem zavar, ha valaki nyilvános helyen szoptat, de azért el tudom képzelni, hogy van akit igen. és őrá miért kéne kevésbé tekintettel lenni, mint az anyára?
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
Marcellnek nem is ezzel van gondja, hanem hogy mintegy két hónap alatt odáig jutott a szerviz, hogy most már lehet, hogy tudják a hiba okát, és talán a cserealkatrész is megérkezik nemsokára: 2005-ben vásárolt Candy hűtőnk 2010. májusában meghibásodott. A Candy márkaszervíznél…..
Levélírónkat és családját kétszer zavarták el az okmányirodából azzal, hogy nem tudják megcsinálni a gyerekek útlevelét, pedig mind a kétszer megtehették volna. De az ügyintézők kényük-kedvük szerint értelmezik a tövényeket és szabályozásokat. Létezik az…..
raindog ¤ 2010.06.27 19:51:25
@Andy Sipowicz: én nem táplálok érzelmeket semmilyen okmányom felé, ezért nem értettem. minthogy úgy gondolom nem valamely hivatalos iratomtól leszek magyar. de nem vagyunk egyformák, elfogadom.
raindog ¤ 2010.06.27 20:15:06
@Andy Sipowicz: fogalmam sincs. csak a magam nevében tudok nyilatkozni. engem semmilyen érzelem nem fűz az útlevelemhez. utazok vele, semmi több.
raindog ¤ 2010.06.27 20:38:25
@Andy Sipowicz: már bocs, de a netes fórumokon általános a tegeződés. akkor tűnsz udvariatlannak, ha magázódsz, még ha nem is annak szánod.
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
A T-s naiv ügyfél a fájdalmas tarifaváltásról csak az aktus után 28 nappal értesült, egy papír alapú levélből. Szerinte a szogláltatója minden nyavajáról küld sms-t, csak a lényeges dolgokról nem, például arról hogy miért egy olyan előfizetési módra változtatták az…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Vizion kiemelt, flottás ügyfél a Vodánál, de úgy tűnik ez inkább hendikep, ha elromlik a telefonja. Míg a nem kiemelt ügyfél azonnali cserével megúszhatja a problémát, neki futárra és szervizre kell várnia, ráadásul a beígért cseretelefon sem bír megérkezni. Szerencsétlen…..
raindog ¤ 2010.06.10 08:40:49
@Hurrá Torpedó: lehet, hogy szar a voda, de attól még jó.
Két dolog jutott eszembe, miután végigolvastam Ildi hosszú, de a maga módján igen szórakoztató levelét. Az egyik az volt, hogy "ügyes", a másik, hogy egész hihetetlen, mit meg lehet csinálni emberekkel. Ildi a Dob+Basszus színházi verziójára vett jegyet a Bárkába. A…..
Hogy is énekelte Hobo a Vadászaton? „Szerelmes lettem Júliába…”. Nos, azt hiszem, hogy Juliette Lewis A38-on adott pénteki koncertje végén sokaknak járhattak ilyen gondolatok a fejében, míg a kevésbé romantikus férfitársaim lázasan nyomozták, hogyan lehetne…..