Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dwdHU

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöjjön egy péntek délutáni villámposzt! A délelőtti streetracen önégetős poszt kommentjei közé dobott be gomboc-artur egy linket. Kicsit utána néztem, kb. két éves és lehet, hogy csak én nem láttam még, de hogy csattanós és nagyon égő a vége, az biztos! ..
Sörjárőr Vivaldi Söröző 2009.03.13 14:29:00
Név: Vivaldi Söröző Cím: Budapest XII. ker., Maros utca 15. Nyitvatartás: H-P: 15-23 Sz-V:…..
dwdHU 2009.11.01 00:21:00
raj
autózz! Hátra is kéne nézni! 2009.10.25 12:15:00
Talán akad egy-két rendszeres olvasó, akinek feltűnt, hogy az elmúlt két napban hiába várta a friss és ropogós posztokat, csak nem jött semmi új. Most még csak balhé sem volt székesfővárosunk szívében, ahonnan el lehetett volna vinni három napra, vagy ilyesmi. Kalandosra…..
Biztos mindig emlegetem ilyenkor, de az egyik kedvenc témám a külföldi beszámoló, nagyon érdekes tud lenni, hogy nem is olyan messze tőlünk mennyire más a közlekedési kultúra, legyen az jobb, rosszabb, esetleg egyszerűen más. Don Blasius Tunéziában járt és feltérképezte nekünk…..
Vezda László, a zsarucar.hu autóvadásza nemrégiben megkérdezett, hogy nincs-e kedvünk indítani egy kis posztsorozatot, amiben röviden és lényegretörően tesz egy-egy javaslatot arra, hogy mire érdemes odafigyelnünk, ha nem szeretnénk autónkat az autótolvajok számára könnyen…..
dwdHU 2009.10.01 17:41:12
Az utóbbi időben az emelt díjas számokkal variáló csalók kifejezetten megtáltosodtak és egészen frappáns módszerekhez folyamodtak. Peti a fenti kamu hírlevelet az Extreme Digital nevében kapta, akik viszont a honlapjukon tájékoztatnak mindenkit, hogy  semmi közük a…..
Hisztérikus turisztikai gyöngyszemre lelt dwd a tüdőbe kerülő por és a posztkommunista rothadás szerelmeseinek. Lehet menni Trabanttal a város körül, potom harmincezerért. Ebben már benne van az idegenvezető, de a végén nem lehet se disznóval megetetni, se felgyújtva domboldalról…..
dwdHU 2009.07.23 12:59:01
@mepew: de, de csak egy kicsit :)
Ősi magyar spagettiétellel vadítja a vásárlókat a gügyögős bútoráruház, a felvételt SchAtyA haverja küldte a helyszínről, a következő kommentárral: "Ezt a helyi ikeaban sikerült lõnöm, mellesleg körbenéztem, senki sem kockáztatta meg... Mondjuk magyarnak sem Magyar :)…..
dwdHU 2009.04.07 12:25:49
Ilyen se volt még: levelet kapott a Homár egy fiútól, Emiltől, aki azzal nyit, hogy a budaörsi Tescóban a tesójával lenyúltak egy-egy csirkecombot, üdítőt, chipset, aztán elkapták őket. Akit mindig is érdekelt, hogy néz ki egy ilyen biztonsági őrös affér a hátsó szobában,…..
dwdHU 2009.03.27 18:44:24
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
autózz! Átgondolatlan terelés 2009.03.02 07:31:00
TeraYon egy olyan útlezárásra és elterelésre hívja fel a figyelmeteket, amit már-már jól oldottak volna meg, ha az egészet nem vágják tönkre egy dugót generáló stop táblával, meg sok olyannal, aminek a közepébe 30 van írva. Az alábbi történet kivételesen nem…..
dwdHU 2009.03.02 10:53:29
Sikeresen túl vagyunk az első egész hétvégés találkozónkon, kellően elfáradva estem én is ismét gép elé. Kaptok ám majd beszámolót, de addig is íme Kekecke levele, aki hű volt a nevéhez akkor is, amikor egy kétajtós szekrény szólt be neki. Tél lévén aktuális az esemény,…..
dwdHU 2009.03.01 16:05:09
autózz! Kényelmes utcaseprő 2009.02.26 12:43:00
Repülő Majom egy érdekes kérdést vet fel alábbi levelében, de nem lövöm le a poént. Olvassátok és mondjatok véleményt! 2009.02.20. pénteken készült a fotó egy méretes dombornyomott (copyright by igazságos izom tibor) városi agrárművesről. Ha nem lenne felismerhető a…..
Zsolt egy barátja autóvásárlásáról írt nekünk, úgy látszik, ma a férfibarátságok napja van. A levél szerint a frissen vásárolt kocsi sokat szarakodott, ezért többször visszavitték a kereskedőhöz, aki újra és újra megjavította, míg egy független szakértő…..
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
Szeretem a látványpékség szót, mert őszintén utal a lényegre, miszerint az ilyen helyeken minden áru nagy, csinos, csillogó, de nincsen bennük tartalom. Hogy azonnal megmutassam, milyen igazságtalanok az efféle általánosítások, íme itt van J. bolognai papucsa, amiben igenis van…..
Subba Fésülködős drog 2009.02.19 21:44:00
Mi a jó édes élet történt a drogokkal? Már nem elég Mentos-szal ütni, bele kellett kavarni egy aranyhörcsög mosakodóhormonjait? A videóban szereplő hadonászó fiatalt nem merjük nevezni a hülye tánc kategóriában, mert a fiatalemberrel csúnyán kitoltak. Egyébként igazi…..
dwdHU 2009.02.19 22:10:03
Ha az USA elnöke azt mindja, hogy a ő a népéhez akar szólni, akkor ott ezek szerint apelláta nincs, a network tévék (Fox, ABCX CBS, NBC) kénytelenek azonnal átalakítani műsorstruktúrájukat, és időt adni vezérnek, hiába kerül ez súlyos dollármilliókba egyébként. Az új elnök…..
dwdHU 2009.02.09 19:11:18
lol
 Karácsony előtt levelet kaptam a BKV-tól, pontosabban, a nevükben eljáró dr. Kováts Sebestyén László ügyvédtől.Meghozták az ünnepi hangulatom: ugyanis a levélhez egy csekk járt, amin kérésüknek megfelelően 12200 Ft-ot kellett volna befizetnem.A történet a…..
dwdHU 2009.02.09 16:06:53
@szemki: igen, enis olvastam az origos cikket eshat befizetni nemigen fogom mert ugye abban a pillanatban megszalljak az embert ..
Mivel a Homárt egy abszolúte nem létező ügyben nagyon hasonlóan zaklatja a BKV hiénája, különös empátiával olvastuk Szemki dühös posztját a róla elnevezett Szemki blogon. Olvassa el, aki csak tudja, mert bárki kerülhet hasonló helyzetbe: én ott tartok, hogy nem kizárt,…..
Viktor vagy nagyon türelmes, vagy csak kalandvágyó, de hiába szívatja sokadik körrel a Budapest Bank és a UPC, ő nem adja fel. Valószínű, hogy a két cég együttműködéseként ajánott hitelkártya senkinek nem kellett még, hiszen fogalmuk sincs róla, hogy is folyik a…..
A tötymörgőkön lehet bosszankodni, némán tűrni és haladni a tempójukban, vagy egyszerűen kielőzni őket, minden bonyodalom nélkül. Ez utóbbit próbálta Diána is kivitelezni, de egy kisebbrendűségi komplexussal küzdő egyén úgy gondolta, legyen egy életre szóló - vagy inkább…..
Több felháborodott UPC ügyfél is írt nekünk, hogy hiába szeretnék megszüntetni ezt a boldogító státuszukat, a szolgáltató nem ad rá lehetőséget. A szerződéseket kizárólag telefonon lehet felmondani, de a várakozási idő vagy végtelen, vagy szétkapcsol. Attila a személyes…..
A lakóparkban egyedüliként internetet biztosító szolgáltató elismeri, hogy jogtalanul kötött előfizetői szerződést egy korábbi albérlővel, de annak tartozását mégis az új lakón, azaz a régi tulajdonoson szeretné behajtani. Azt pedig jól jegyezzük meg: az Amtelnél ne…..
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
dwdHU 2009.01.15 03:29:35