Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanya75

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási bírói hiba kellett a Feröer elleni diadalhoz. Az összefoglalókból valahogy kimaradt ez a jelenet... Guzmics megint majdnem megcsinálta: Mindez döntetlennél. Majd azért gondoljunk erre az esetre, ha kijutottunk, és hirtelen minden szép lesz és jó a magyar…..
A liberális demokráciának hála mára nagy fejlődésen ment keresztül az elmekórtan. Az ápoltakat immár nemcsak villanyozással, hidegvízzel, gyógyszerekkel szedálják, hanem megengedik nekik azt is, hogy könyvet írjanak. Természetesen ezzel a lehetőséggel kevesen élnek, és az…..
Sanya75 2015.09.21 21:55:17
Üdv mindenkinek!
Nagyon ritkán kommentelek, inkább csak olvasom a sok "értelmes" hozzászólást.
Egyáltalán nem vagyok egy Orbán-hívő, de ebben a kérdésben sajnos tökéletesen igaza van és a sok idióta, aki eddig ekézte őt és Magyarországot - és itt most politikusokra gondolok -, mint ez a Faymann és tsai, szépen elkezdték lezárni saját határaikat is. Innentől pedig Orbán csak jól jöhet ki ebből. Pont ma olvastam az Index-en, hogy a schengeni egyezmény egyik pontjában az van, hogy közbiztonsági okokból igenis le lehet zárni 30 napra a határt és ez többször is kitolható további 30 napra. 23/2-es pont, v vmi ilyesmi, bocs, ha pontatlan voltam.
A posztolónak 1 dologban igaza van: miért mi, eu-országok ütjük egymást, miért a mi problémánk ez? Ezt az egészet az USA (CIA) generálta, arab tavasz, ja persze...
Úgyhogy össze kéne szedni az összes migránst, oszt' ki velük Ámerókába, sivatag ott is van, a nagy távolságok miatt fel sem tűnne a hambifüggőknek, hogy párszáz mérföldre tőlük lakik itt "egypár" szír és egyéb arab család.
Még egy apróság: nem vagyok sem náci, sem liberális, utóbbi esetleg csak annyiban, hogy megpróbálok megértéssel közelíteni minden véleményhez. A "ha Rómába jössz, viselkedj úgy, mint a rómaiak"-kal maximálisan egyetértek, a német neonácik azután indultak be igazán, hogy Hamburgban konkrétan be akarták vezetni a saria-rendőrséget az "igazhitűek".
Sanya75 2015.09.22 08:32:14
@chrisred: bocs, a "mi" alatt azt értettem, hogy az európai országok, lehet, hogy félreérthetô volt. Csak eléggé felbasz, hogy az osztrákok minket, a németek az osztrákokat, a dánok a németeket, a svédek a dánokat és így tovább, miközben Európán kívül meg jót röhögnek rajtunk.
Szabadrúgás Mi a baj Kubatovval? 2015.01.07 16:02:57
Kubatov Gábor ma interjút adott a sport-napilapnak, amelynek az újság ezt a címet adta: "Egyetlen út járható". Ez a baj. A Ferencváros elnöke szerint "az egész magyar futball hibázott abban, hogy nem tanította meg a szurkolókat viselkedni". Ő viszont megtanítja. Kész a…..
Sanya75 2015.01.09 07:50:12
@Hefe: Pontosan. És ez már nem a "hány darab lélegeztetôgépet tudnánk venni" esete, ez attól sokkal komolyabb és mélyebb probléma.
Tisztelt Miniszterelnök úr sporttárs! Futballszurkolóként különösen nagy örömmel értesültünk a szupermarketek vasárnapi zárva tartásának megszavazásáról. Rögvest arra gondoltunk, de jó, hogy az asszony többé nem szalajthat le a Kecskemét-Pápa alatt egy doboz tejfölért.…..
Amióta kereskedők boltokat és üzleteket működtetnek, azóta ott rendre tolvajok is felbukkannak. Az impulzív vásárlói légkör megteremtését , vagyis az önkiszolgáló technológia bevezetését  a tolvajok kitörő örömmel fogadták. Ez a technológia ugyanis segíti a kereskedőket…..
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
Két gyereket nevelek (nem Matolcsy miatt született a második), 26.600 forint családi pótlékot kapok. Minden hónap második munkanapján, a bankszámlámra. Nem kezelem külön ezt a pénzt, mindig arra költöm, amire épp szükség van a családunkban. Veszek rajta ruhát, kenyeret,…..
Sanya75 2012.04.17 12:44:15
@Enrico72: Fogyasztásra kész élelmiszert vehetsz belôle. Milyen gyógyszert, ember? Még lisztet se...
Rászakadt a mennyezet erre a mi Papcsák Pártökle Ferinkre. Először a Hírszerző állapította meg, hogy hülyébb szegény még Gyurcsánynál is, és kerület szerte terjedni kezdett a pesti vicc: nem is igaz, mert ő nem táncol összevissza, mint Fletó, kizárólag akkor csasztuskázik,…..
Sanya75 2012.02.03 11:25:54
@avc: ez is igaz sajnos. Nem baj, lesz kommunális adó is. Majd csak összejön, ami kell... nekik.
Akkor megint lehet költeni olyan csuda dolgokra, mint pl. a Szentmihályi út tavalyi kiszélesítése a dugóra hivatkozva. Igaz, dugó már vagy 5 éve nincs, de nem számít.
Mit kell csinálni, ha választókörzeted képviselői megszívott orrukból gyűjtött vastag, sűrű és zöld turhával köpködik egymást? Félre nézni? Úgy tenni, mintha ez a kampány és választási kultúra része volna? Esetleg lemenni a játszótérre, és szétválasztani őket két…..
Sanya75 2010.04.02 10:54:47
@boylepke: teljesen egyetértek Veled!!!
Sanya75 2010.04.02 12:07:09
@Fabius: @Komponista:

jól hangzik, remélem, elég szavazatot kap elsô körben, mert ha nem, maradnak a "turhagépek" :(
Sanya75 2010.04.02 13:19:52
@felician: @Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

igazatok van abban, amit az esélyességrôl írtatok.
Remélem, többen is így gondolkodnak és el is mennek szavazni.