Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helga_

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katie Moon illusztrátor képét láthatjátok alább - rendhagyó módon csak egyet -, kedves, bumfordi, élénk színű, karakteres kép a modern vonalból.  Bizony a gyerekszoba falára való, semmi kétség. És Katie egészen különleges karácsonyi ajándékot eszelt ki a…..
Hatásvizsgálatok a Bátor Táborban   Mécs Anna Megjelent: Élet és Tudomány, 2010. november 24.   „A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen és fáradtan, és sokkal bátrabb, egészségesebb, jókedvűbb és élményekkel telibb gyerek jön ki.”…..
Ajándékot nem csak kapni, adni is jó! Így az ünnepek alkalmából szeretnénk mi is megajándékozni néhány partnerünket. Ezért azt találtuk ki, hogy azok közül, akik jelentkeznek, véletlenszerűen kiválasztunk 100 e-mail címet és megajándékozzuk a tulajdonosát. Vásárolni nem…..
"Az alábbi űrlap segítségével könnyedén megrendelheti Hobbyművész törzsvásárlói kártyáját, amelyet postán küldünk el Önnek a megadott címre. Ha csak Online vásárol nálunk, akkor is igényelje a kártyát, mert az Online rendelések is összeadódnak és a jövőben…..
"A nyeremény egy síelős hétvége Svájcban. 2 fő részére szóló repülőjegyet lehet nyerni a SWISS közvetlen Genfi járatára, turista osztályon, és 3 éjszakára szóló szállást a Wallisban, egy 3 * szállodában reggelivel, 2 napos síbérlettel!A nyereményjáték 2010.…..
Wallis – a határtalan szabadság!  Nyerjen egy hétvégét Svájcba! Síelés szerelmeseinek egy 2 napos ajándék síbérlettel!  Svájc legnagyobb bortermelő és szőlészeti régiója kincsek egész sorát rejti, a régió gasztronómiája  garantálja utazásunk ízbeli…..
Sajnos nem túl sok Mercedes reklámot látni hazánkban, ennek vajon mi lehet az oka? Úgyis mindenki mercit vesz, fölösleges a reklám? -nemhiszem- Túl kicsi a célközönség, ezért nem éri meg reklámozni? -inkább- Ez bizony nagy kár, jó kis filmekről maradunk le, nézzünk is meg…..
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Napok óta rongálják az idegeinket az Auchan reklám elhízott anyagias hörcsögei (vagy kukoricadisznói). Aki nem látta volna: két hörcsög (vagy k. disznó) beszélget a terráriumban, hogy a bevásárlásból hazaérkező család mit fog vajon hozni nekik. A stílszerűen jin-jang…..
Múlt héten körülnéztünk a Sign Expo-n, ahol elsősorban a digitális nyomtatás területén működő cégek jelentek meg, illetve a kiállítás egy része a Jövő Áruháza bemutatásának volt szentelve. Én most egy dolgot mutatnék csak be, mégpedig a digitális polccsíkot,…..
R4 / 1.598 cm3 / 175 PS / 260 Nm @ 1.700 - 4.500 / turbo / 0 - 100 km/h: 7,1 s / Vmax: 225 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Helga_ 2010.09.13 11:40:10
@veszélyes: Ez aztán tényleg partyarcoknak való!!! Ha megjelenik egy ilyen kocsi az utcán, tuti, hogy mindenki utána fordul.
Helga_ 2010.09.13 12:01:28
V8 / 6.750 cm3 / 400 PS / turbo / 3 autó készült Bentley Turbo alapra / ára 560.000 EUR (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Helga_ 2010.09.13 11:15:55
@GYUSZI BACSl: Én is hiányolok némi plusz infót, de megértem a problémád.
S4 / 1.598 cm3 / 211 PS / 280 Nm @ 2.000 - 5.300 / turbo / 0 - 100 km/h: 6,8 s / Vmax: 238 km/h / 250 db-os limitált sorozat (klikkelj a nagyobb képekért)  ..
Cégünk kéthetente kisorsol egy teacsomagot azok között, akik regisztrálnak a www.drflora.hu oldalra. A teacsomag 5 féle filterteát tartalmaz. Borsmenta filtertea, Csalánfiltertea, Csipke-Hibiszkusz filtertea, Immunerősítő filtertea, Yerba Mate  filtertea, továbbá 1 meglepetést…..
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
Ingyen cumók Snickers játék 2010.07.13 13:02:48
"Regisztrálj és töltsd fel az éhes énképed, aztán szervezd össze a haverokat és indulhat az egész pályás lájkolás a Sziget jegyekért."Link: www.snickers.hu/Köszönjük Áginak!..
"A facebook-on lehet fotókat feltölteni "Hogyan tévézel Te?" témában, és az első 5 legtöbb lájkot gyűjtő kép feltöltője nyerhet egyéves MinDigTv Extra előfizetést!" Link: www.facebook.com/hogyan.tevezel.te .Köszönjük Lindának! ..
Hogyan tévézel Te? Mutasd be, mit lát belőled a TV-d saját szemszögéből!  A www.facebook.com közösségi oldalon a „Hogyan tévézel Te?” magyar rajongói oldal azon 5 szerencsés tagja, akiknek a játék ideje alatt az általuk feltöltött fotóra az 5 legtöbb 'like'…..
Sose értettem, miért gondolja bárki is, hogy a csaláncsípést szenvedett, vonyító gyereket derűs gondolatok felé lehet terelgetni azzal, ha tudatjuk vele, milyen nagyszerű dolga lesz megvénülve reuma nélkül. De az „adok rá puszit” módszer is piszkosul humánus, nem elég,…..