Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gored

49 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sur Le Tour Villányi pihenő 2013.07.04 18:26:46
..
Azt gondolom, 2010 legnagyobb kérdése a közösségi média esetében, hogy megéri-e foglalkozni vele. Mondhatnánk azt, hogy érzésre igen, hiszen brandet épít, meg eredeti felhasználó felhalmozás történik, és így tovább. Ha ügyfél meggyőző bullshit kell, egy jó marketingesnek…..
Kellene valami olyan szabály, hogy közszolgálati és szolgáltató weblapokat kötelezően használhatóra kell megcsinálni. És kellene egy olyan megoldás, amivel ez ellenőrizhető is. Sokat segítene ez abban, hogy olyan használhatatlan förmedvények, mint a Szegedi Közlekedési…..
2006-ban a legjobb 16 között találkozott a 2 csapat, ahol egy hosszú küzdelem után Argentína a 98. percben szerezte meg a győztes gólt Maxi Rodriguez fantasztikus góljával. Most itt az esély, hogy a világ egyik legjobbjának visszaadjuk a kölcsönt, méghozzá kamatostul. …..
... kicsit kedvünket szegték az uruk tegnap, ez nem vitás. Nem értek olyan szinten a labdarúgáshoz, hogy pár másik csapatbloghoz hasonló elemezgetésbe menjek bele, de azért illik írni valamit a tegnap történtekről, most hogy kicsit már leülepedhettek a dolgok. Ahogy ígérték, nem…..
Nos, hölgyeim és uraim, elértük az elsődleges célunk és sikerült továbbjutni a csoportból, sajnos csak a második helyen, de a lényeg az, hogy bent vagyunk, a legjobb 16-ban. Legyen itt néhány gondolat a múltról, a csoporttársakról és a meccsekről, holnaptól pedig szuggeráljuk…..
Aguilar most a kispadon kezdett, a helyére Osorio húzodott vissza, csereként pedig Moreno állt be, mint középhátvéd, Márquez pedig mint védekező középpályás húzódott előrébb. A játék első 10 perce alapján részünkről inkább a kontrajáték rajzolódott ki, Márquez révén…..
Az előzetesekkel szemben egyáltalán nem voltunk megilletődve a vuvuzela hangzavarban és rögtön nekiestünk Dél Afrikának. Az első 10 percben csak a labdát keresték az afrikaiak, ez idő alatt egy kis szerencsével több gólt is szerezhettünk volna. Negyed óra alatt összeszedte magát…..
"Kedves mexikói játékosok, a legtöbb külföldi azt hiszi Dél-Afrikáról, hogy itt nagyban dúl a megvesztegetés és a korrupció. Ennek megfelelően nektek és a kedves szurkolóitoknak ingyen vacsorát ajánlunk fel, ha elvesztitek a meccset Pénteken. Csak hozzátok el az érvényes…..
... és még a gyerekeket is szereti ..
Guerreros Aztecas Csoportmeccsek 2010.06.10 10:22:30
Dél Afrika 06.12. 16:00  A VB hazai csapata, talán bennük van a legnagyobb bizonyítási vagy az egész rendezvény alatt, hiszen a saját nemzetük előtt kell játszaniuk. A konföderációs kupa után az ember már nem tekint lesajnáló szemekkel a csapatukra, hiszen meglepően jól…..
Guerreros Aztecas Zizinho bekavar 2010.06.05 14:37:00
Mivel Jonathan dos Santos nem került be a válogatott utazókeretbe, a papa a brazil származású Zizinho igencsak kiborult. „Elegünk van abból, ahogy bánnak vele – nyilatkozta a Televistának Zizinho, Dos Santos édesapja. – Nem ez az első eset, hogy ez történik, de…..
Guerreros Aztecas Az öreg borsó 2010.06.05 15:10:22
Mexikóban nagyon fontos a család szerepe, ahogy láthattuk az előző, dos Santos-os esetben is, a családi kötelék képes egy VB szereplést vagy egy egész karriert tönkretenni. Jóval pozitívabb viszont a következő kis történet. Javier „Chicharito” Hernandez édesapja,…..
Guerreros Aztecas Chica Mexicana 2010.06.04 19:39:00
Természetesen mi sem maradhatunk ki a sunásposztból, (hiszen valahogy látogatókat kell szerezni...) Tequilával elmegy... :) ..
A szokásos 4-3-3 felállásban kezdtük a meccset, Lippi pedig egy új 4-2-3-1-et próbálgatott az olaszokkal. Már az álmoskönyv szerint se jó jel, ha a jól bevált felállást megváltoztatjuk és közvetlenül a VB előtt kísérletezgetünk valami újjal, de úgy tűnik Lippi szeret…..
Kapusok: Guillermo Ochoa (América), Luis Michel (Chivas), Oscar Pérez (Jaguares) Hátvédek: Rafael Márquez (Barcelona), Carlos Salcido (PSV), Francisco Rodríguez (PSV), Héctor Moreno (AZ), Ricardo Osorio (VfB Stuttgart), Efraín Juárez (Pumas), Paul Aguilar (Pachuca), Jonny Magallón…..
Guerreros Aztecas Az Ullamaliztli 2010.06.01 23:39:00
  Amíg az angolok részegen egy bőrgolyóért verekedtek 2 falu határában a mocsárban, addig Mexikóban már profi játékosok szervezett bajnokságban rúgták a bőrt (gumit).   Mit csináltak először a jó Aztékok, amikor egy új várost alapítottak? Az első dolguk az volt,…..
Guerreros Aztecas Szélmalomharc 2010.05.28 22:26:00
Ívelések, beadások... ahogy az angolok ellen sem tudtak a védőink mit tenni ezekben a szituációkban, úgy itt se. A hollandok, ellentétben Engerland-al, nem totojáztak és már az elején beszorítottak minket. Meg is lett az eredménye, egy remek beadás után Van Persie Nilo mellett…..
Guerreros Aztecas Viva El Tri! 2010.05.27 21:32:07
 ..
 Nincs más dolgunk, mint felsorakozni Juga Veronika mögé, miközben, ha kis szerencsénk van, akkor Cserhalmi Györgygyel megmenthetjük a Hazát, aztán meg majd kicsit kevesebbet sétálunk..........
Guerreros Aztecas Még nem az igazi 2010.05.26 23:42:00
Hétfőn a VB esélyes angol válogatottal csapott össze az El Tri a Wembley gyepén közel 90 000 szurkoló előtt. Talán ez volt a legjobb módja megtapasztalni, milyen hangulat fog a csapatra várni a VB nyitó meccsén ahol Dél-Afrikát kell megaláznunk a hazai pályán. Aguirre…..
„…és természetesen fent vagyunk Iwiwen, Twitteren, Facebook-on.” Az utóbbi időben sok helyről hallottam ezt a mondatot, egyértelmű, hogy a közösségi média ma már mindenütt ott van és ezt a cégek is kezdik felismerni, minden valamire való vállalkozás szorgosan…..
„…és természetesen fent vagyunk Iwiwen, Twitteren, Facebook-on.” Az utóbbi időben sok helyről hallottam ezt a mondatot, egyértelmű, hogy a közösségi média ma már mindenütt ott van és ezt a cégek is kezdik felismerni, minden valamire való vállalkozás szorgosan…..
José Andrés Guardado Hernández 1986 szeptember 28.-án látta meg a napvilágot Guadalajara-ban. (Azt megvolt, hogy az általános iskolai tanárnőm mindig úgy fenyített, hogy „gvádáláhárá”, aztán 2 év alatt rájött, hogy van egy ilyen város Mexikóban…?) Nem…..