Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atis52

1 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sepultura - The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart(Nuclear Blast) Léteznek tevékenységek, melyeket 2013 novemberében már nem abszolválhatunk büntetlenül. Például magától értetődő, hogy nem limbózunk és nem activityzünk házibuliban, nem kínáljuk kiwiszörppel…..
Szinte bele sem gondol az ember, hogy a popkultúrában a képregények és a szuperhősök mennyire összefonódtak, egészen addig, amíg meg nem próbálja elválasztani a kettőt. A nem szuperhősös képregényfilmeket már összeszedte Lisztes kolléga, én viszont a másik végéről…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
Igen, mindenki emlegeti azt a hazai Forma-1-es sportkommentátort. Rengeteg minden miatt emlékezünk rá, tudott sikítani, fejhangon üvölteni. De valójában pite volt. Mert a Dél-Amerikai futball-kommentátorokon is túltesz a japán műsorvezető. Nem kicsit, nagyon. Mondjuk tény, hogy a…..
Atis52 2013.10.22 20:24:39
Magam sem tudom, milyen befejezést vártam a Fringe-től, mert a harmadik évad után kétségbeejtően félrecsúszott történetet talán nem is nagyon lehetett volna normálisan lezárni. Jó, hiába sír a szánk az observeres jövő miatt, és a szürke, lepusztult (CGI) világra gondolva,…..
„…És Akhileusz, gyors lábában bizakodva, rohant rá.Mint hegyek ölyve, a legsebesebb valamennyi madár közt,félénkszívü galambra vadászik, könnyü rohammal:s ez ki-kitör remegőn, hanem az víjjogva közelget,sűrűn csapva le rá, mivel űzi utána a lelke:így támadt Akhileusz…..
Fantasztikus összhang van a butikos posztolók között anélkül, hogy ennek tudatában lennének. Amíg Mimi a H&M pulcsikon bukott ki, addig, mint kiderült, ezzel egy időben Rufufu a C&A-ban kereste kétségbeesetten a választ arra, miért is gyűlöli a bolt a felnőtt nőket.…..
Atis52 2012.10.25 12:34:13
@a_tom: egyetértek...
Szerencsére a Vögelében vannak korrekt cuccok időnként.
A C&A pulóverkínálatán kesergő posztunkhoz érkezett az az érdekes felvetés, hogy az üzletekben a legnagyobb baj nem is a ruhák dizájnjával, sokkal inkább a méretével van. Trazz nevű kommentelőnk szerint általában túl nagyok a boltokban kapható ruhák: "Férfi…..
Rég volt már ilyen téma, épp ideje... 2011.június 11-én mutatta be Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a Magyary Zoltán Közigazgatási-fejlesztési Programot dr.Gál András Leventével, aki akkor még csak közigazgatási államtitkár volt. "A Magyary Program…..
Atis52 2012.08.10 12:49:19
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!: 'Ez így van. Nincsenek a paraziták, és máris rendben mennek a dolgok.'

...és milyen furcsa, hogy lelép a gazda, lelépnek a seggnyalók is a blogokról...csak nem vitte magával a plebset a nagytekintetesméltóságosszentViktóóóristenéltessesokáigaméltóságosurat ?
Múlthéten írta meg a Blikk, hogy a kormánytisztviselőknek kedvezményesen (16 ezer helyett 60 ezres állami támogatás) igénybe vehető külön óvodát hoztak létre, három budai ingatlanban, ahol nyelvoktatás van, külön gyerekorvos, logopédus, és pszichológus vigyáz a gyerekekre.…..
Atis52 2012.08.07 19:03:49
@szonár: majd ha tudod mi a különbség a közalkalmazott, a köztisztviselő és a kormánytisztviselő között, akkor _talán_ nem fogsz ostobaságokat írni.
Atis52 2012.08.07 19:08:25
@dr. Bubó: akkor neked is ugyanazt...pl. a tanárokkal mi bajod ?
Elnök Úr, látod, milyen brutális pofára esés várható a Fidesz részéről. Sorra hagyják ott a holdudvar tagjai a kormányt; csak azok maradnak, akik annyira elköteleződtek, hogy elvesztették a józan ítélőképességüket. Te nem ilyen ember vagy. Kedves Áder János, Elnök Úr,…..
Önök kérték: az volt a szándékom, hogy megvárom, amíg kiderülnek az előzetes regisztráció (=feliratkozás) pontos szabályai, de a hozzászólók nem is annyira finom nyomására (lásd írástudók felelőssége és társai) úgy döntöttem, már ezen a ponton is elmondom, amit…..
A demokrácia ugye arról szól, hogy semmilyen indokolatlan akadályt nem állítunk a szabad és egyenlő választójog gyakorlása elé. Nincs értelmiségi cenzus, mert politikai kérdésekben a műveltebbek nem feltétlenül bölcsebbek, hiába dübörögnek a déerek (lásd szabadon…..
Atis52 2012.07.31 12:55:22
@Zuckerbrot: 'Természetesen a józan ész alapján csak az adózóknak lenne joguk szavazni, és a befizetett adó szerint súlyozva.'

Hát, ha neked az józan ész, hogy demján, simicska, széles és csányi dönti el a választást, akkor gratulálok.
Idióta.
Atis52 2012.07.31 13:10:13
Atis52 2012.07.31 13:11:00
@Farkantoán Chatpartner: ott a választás napján is regisztrálhatsz.
Kedves Vezetőnk nem csak a Legnagyobb Államférfinak tartja magát, hanem a Legkiválóbb Félázsiai Artistának is. Halált megvető bátorságát bizonyítandó védőháló nélkül készül lógni a manézsban, mert az előre szaltó négy fordulattal és Cukaharával mutatvány után ha a…..
Atis52 2012.07.28 10:05:51
@Hermusi: hát, a birkáknak is egész nyugodt életük van, végig.
Úgyhogy kösz, de nem, pakolom a családot és megyünk, mostmár nagyjából bármerre, csak innen el.
A Beta hírügynökséget értesítette egy 32 éves újvidéki nő, bizonyos Maja Rogić, hogy a Szabadság téri McDonald’s-ba nem akartak beengedni három roma kisgyereket. A kisgyerekek a téren játszottak, amikor is a nő megkérdezte őket, hogy éhesek-e. Mivel igennel válaszoltak,…..
Ghostwriter Orbánisztán - forever 2012.07.19 00:34:00
A „Nem Tetszik a Rendszer?!” blog az elmúlt három napban cikksorozatot közölt az ún. „rendszerkritikus erők” - LMP, Milla, 4K!, Szolidaritás - esélyeiről a következő választásokon a „kartellpártok” - FIDESZ ("+Jobbik"), MSzP, DK - ellen. A cikksorozat tényekkel akarta…..
Atis52 2012.07.19 19:07:45
@kissiú: 2018-20-ra akinek csöpp esze van már lelép innen.
A „régi-új jobboldal pólusa” az online társadalom 31%-át szólítja meg, a „szocialista baloldal pólusán” pedig 15%-nyi szavazót találunk. A többiek, vagyis az online társadalom 54%-át kivető tömeg alkotja a „demokratikus megújulás pólusát” Ez a cikk egy…..
Atis52 2012.07.18 21:37:57
@pánpéter: 'Olyan nincs hogy civil! A civil egyesületeket, szervezeteket mindig politikai indíttatásból hozzák létre, megalakításuknál politikusok, pártemberek bábáskodnak, anyagi erőforásaikat a politikából, állami, önkormányzati forrásból nyerik!'

Na te se tudod, mi az a civil szervezet és kik hozzák létre őket...igen, vannak költségvetési soron lévő civil szervezetek, igaz nem sokáig, mivel a kedves vezető és köztörvényes bandája az idén kinyírja az összeset.
A jelentős részüknek rohadtul semmi köze a politikához.
Mint mindenkinek, nekem is van egy hobbim. Sokan csinálják, amit én, de kevesen vannak, akik így csinálják, ahogy én. A papírmakettezés sok ember számára ismert, de amikor megmutatom, hogy én mit csinálok, az első reakció rendszerint az, hogy „ Úristen, ez olyan mintha igazi…..
Atis52 2012.06.13 15:21:18
Skorne :) reboot 2012.06.01 18:46:45
 hamarosan újraindul :)..
RE:blog Húzzatok vissza! 2012.01.21 23:17:00
Fotó: Huszti István / Index A meghasonulásnak egy furcsa szintje lehet Brüsszel és Washington ellen és közben Orbán Viktor mellett tüntetni úgy, hogy közben Orbán Viktor épp elkeseredetten próbál pénzt kunyerálni Brüsszeltől és Washingtontól. Főleg, hogy nem létező…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }   Ekkora lélegzetvételű cikknél mindig felmerül a kérdés, hogy hol is kezdjem el. Számomra fontos, hogyan is alakult ki a csapat, mennyit is készültünk, mekkora mázlink volt a fizetéssel még az árfolyam megbolondulása előtt. De igazából ez nem…..
Atis52 2011.09.28 12:31:50
de egy rendkívüli könyv. Ezért is ragadtam billentyűzetet, hogy a külföldi oldalakon megszokottnak mondható értékelést, rivjút írjak. Írásom célja Írásomban elkerülhetetlen a spoilerveszély, nem is akarok nagyon foglalkozni az öncenzúrával, így aki szeretne meglepődni, az…..
w Tökötökön viharlámpás 2011.06.21 06:20:00
Rendeletben határozná meg a kormány, mennyi az elvárható fizetésemelés a magánszektorban. Nincsen az embernél csodálatosabb. Olyan figurák, akik a cipőjüket is alig tudják bekötni, hirtelen arra vállalkoznak, hogy egy egész ország gazdaságát megtervezzék. Nem kell többé a…..
Az első évad után kegyelemkenyéren túlélő ABC-sorozat szépen lassan kinőtte magát, a Dancing with the Stars felvezetéssel kiválóan élve kialakította saját, stabilan tízmillió körüli rajongótáborát, és a második évad végére egy komolyan vehető vicceskrimivé avanzsált. A…..
Geistwald Ghasts pompom meséi i. 2011.05.20 11:10:00
 "Most éppen leginkább egy szőrsapkához hasonlítok, ahogy ülök egy ágon, egy szép hosszú ágon, föl-le, föl-le, mivel egy szellő hintáztatja az ágat…"   Talán nem túlzás azt állítani, hogy a fenti életképet néhányan szívesen kiegészítenék egy…..
Atis52 2011.05.20 13:06:47
Érdekes cikk, egyenlőre lövésem sincs mivel fognám meg. Főleg a barom steamroller 'rohanj előre és foglalj pontot' küldetésekkel.

@Gróf Úr: eh. GRRRRRRRR Martin kimaradt és ki is fog, amíg nagylexikonokat ír...nincs nekem időm rá :D

Valaki nem akar egy 'Wm-H mennyire marhára kiegyesúlyozott' cikket írni, úgy széttrollkodnám az agyam :D
Atis52 2011.05.20 13:11:26
Atis52 2011.05.20 13:23:28
@Gróf Úr: Martin az Isten....nabakker, ezt nem kellett volna :)