Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vérnéni

5 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármennyire is nehezen süt ki újra és újra a nap, a lelkemben akkor is már tavasz van, köröttem pedig madárcsicsergés. Budapest gyönyörű lesz tavasszal, nekem pedig kedvem lesz táncra perdülni a séták közben. Ehhez kerestem némi inspirációt, és kiderült, hogy számtalan slágerben énekelték meg a…..
o    Nem érdekel semmilyen megdöbbentő, +18-as videó. o    Nem érdekel a lájkolás után megjelenő tartalom. o    Nem érdekel semmilyen leleplező, kamu fotó. o    Nem érdekel egy zsír új, bontatlan iPhone. o    Nem érdekelnek az izzadságszagú szóvicceid. Mind…..
Napi Erotika 18+ Lacey Foxx 2013.12.10 05:30:00
..
vérnéni 2013.12.10 19:40:32
Thor és hűséges kalapácsa, Mjölnir jelenleg a világ mozipénztáraiban csap hatalmas hangzavart. Míg a skandináv istenség sötét tündéreket kalapál, addig mi összeszedtük, mely kalapácsos jelenetek állnak legközelebb a szívünkhöz. VIGYÁZAT! ERŐSZAKOS TARTALOM! 18+ Oldboy…..
Különös ötlete támadt egy tajvani párnak. Craig és Zoe azt találta ki, hogy World of Warcraft szereplőknek fognak öltözni az esküvőjükön, mivel nagy rajongói a játéknak. Itt van néhány kép az esküvői albumukból egyszerűen fantasztikusak! ..
vérnéni 2013.11.21 09:55:18
Azzal kezdem, amivel a mai poszt szerzője is kezdi: alighanem komoly indulatokat kavar majd a mai írás, de én fontosnak tartom, hogy a határátkelés ezen vetületéről is szó essék. Eperke Svájcban dolgozik, prostituáltként a testéből él. Természetesen senkinek sem javaslom ezt az…..
Magyar idő szerint délután 3 óra előtt nem sokkal a láthatóan jókedvű Neil Patrick Harris-Aaron Paul kettős bejelentette, milyen tévés produkciók nyerhetik el az idén 63. alkalommal kiosztásra kerülő Emmy-díjakat. A gála szeptember 22-én, magyar idő szerint hajnal 2-től…..
James Gandolfini halála után számos online orgánum (de fasz egy szó ez, na mindegy) előjött mindenféle listával, mi ezek közül választottunk ki párat random, majd összeraktuk sajátunkat a Maffiózók tíz olyan fontos momentumáról, amiben Tony Soprano volt a központi figura. Az…..
vérnéni 2013.07.16 16:23:06
@convar: Most komolyan belinkeltél egy cikket aminek az a címe, hogy "a sopranos befejezése továbbra is megoldatlan marad", továbbá ahol chase azt mondta, "ha el akartam volna mondani (a befejezést), elmondtam volna".

Egyébként miután másodjára sem értettem a végét, vettem a fáradságot és megnéztem a stáblistát a végén, ahol az egyik vendég az étteremben nem a szokásos statisztanevén szerepelt (black guy 1 stb)hanem, "man in only member's jacket". igen, ő ment be a wc-be tony mögött (keresztapa megvan?). Ja és ugyanez a dzseki volt azon a szereplőn (nem ugrik be neve) aki örökölt és el akart költözni. Ehelyett tony parancsára lelőtt egy kövér faszit egy étteremben hátulról. Amúgy az éttermi részben, van egy minta: Tonyt mutatják, nyílik az ajtó és tony povja jön. Ez ismétlődik addig amíg Meadow be nem lép és akkor látjuk utoljára tony povját, ami a 10 másodperces "blackout".

Egyébként amikor részekkel korábban Silvio vacsoravendégét megölték az étteremben, akkor mutatták, hogy mit lát a család. Phil meggyilkolásánál pedig azt, hogy mit lát a gyilkos, Tonynál pedig azt, hogy az áldozat mit lát, sötétséget. Egyiknél se lehetett hallani a lövést.

Esetleg még Meadow parkolási kísérleteit is fel lehet fogni jelként, hogy Tonyt kétszer próbálták megölni sikertelenül és harmadjára sikerül.
Ott van még Tony utolsó mondata is,"Oh, I went ahead and ordered something for the table". Elég szimbolikus ez is.

De kíváncsian várom a jeleket amik mellett elsiklottam, és azt mutatják, hogy él. pacsi
vérnéni 2013.07.17 01:19:43
@kellys: kissé megkésve reagáltam mert ritkán nézem azt a mailfiókot amire az értesítések jönnek :D
Zoli sérelmezte, hogy kényelmi funkcióként 10%-t lenyúltak a pénzéből, amikor visszaváltotta a fesztivál végén a kártyáját, pedig mással nem lehetett fizetni. A Takarékpont válaszából kiderül, hogy az EFOTT Kft. volt a kártya kibocsátója, ők csak szponzoráltak: A múlt…..
vérnéni 2012.07.10 20:19:28
@Gsnake: milyen felirat volt a kijáratnál? amúgy komoly. reggel hatkor hazafelé na mondom, visszaváltom a kártyám pont kijön egy cigi még a nálam lévő apróból meg az 500-asból. erre "pénzt nem tudunk adni, választhatsz, hogy 2 korsó sör, vagy egy sapka" anyáztam velük 3 percet, majd közölték, ha nem tetszik akkor nem adnak semmit. Ezekután rezignáltam távoztam két sörrel amit már meg sem bírtam inni :D
A polgári engedetlenség manifesztációja egy vonat wc-jében. A TEK kiadta a vérnarancs riasztást. ..
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
  „Az összes 120 éves rézkilincset ellopták a házból” – írta kollégánk pár perce, hazaérkezve a munkából. „Ráadásul visszacsukták az ajtót, így először szerszám kellett, hogy haza tudjak jönni.” A pesti belváros frekventált és…..
vérnéni 2012.04.27 11:02:26
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
Valami zavar van az időben az RTL Klub stúdiójában. Esetleg kétszer vették fel az Egy perc és nyersz egyik jelenetét. Vagy csak szóltak a játékosnak, hogy tessék még egyszer örülni, mert más szögből is szeretnénk felvenni. A műsor szerdai adásában háziasszonyok mérkőztek meg…..
faceroll Interorbán 2012.03.30 21:44:00
-Szevasz Pali! Király vagyok! Selyemszalagot megkaptad?-Csá! Meg, de mi a rákot jelent ez?- Fogalmam sincs, de haza kéne jönni egy interjúra mert térdig ér a szar!- Hát nem tudom, azért már elég cikis ez az ügy, mégis mit mondjak?- Ne izgulj, a TEK olyan kérdezőrobotot épített…..
faceroll Az örök fiatal 2012.03.30 21:10:52
Éppen angolról sétáltam hazafelé, mikor hirtelen kivágódott, egy random kocsma ajtaja, (tudjátok, az a fajta ami senkinek sem tűnik fel, és senki sem tudja a nevét, a húsz éve odajáró törzsvendégeken kívül), és kiviharzott egy ránézésre hetven, de amúgy ötven körüli,…..
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
  A nemdohányzók védelméről szóló törvény módosítását kezdeményezik indítványukban fideszes országgyűlési képviselők. A módosítás értelmében júliustól tilos lehet a dohányzás minden közforgalmú intézmény (így a vendéglátóhelyek) és munkahely zárt…..
Kérem szépen, eljött az ideje, hogy a magyar televíziózás jelenleg látható két legviccesebb és egyben legborzasztóbb sorozata, valamint egy hamarosan induló, főleg csöcsökre és dugásra kihegyezett valóságshow történéseiből hogyvolt készüljön. Sajnos a nap csak 24 órából…..
faceroll Nők a társkeresőn 2011.02.17 01:07:00
A női profilok legsötétebb bugyrai, könnyen emészthető formában Egy hónapja körülbelül, regisztráltam a csajok és pasikra kíváncsiságból. Sosem hittem a netes ismerkedésben, inkább csak a kíváncsiság hajtott, végül is nem olyan rossz unaloműző csajokat nézegetni a…..
faceroll bikicsunáj 2010.05.08 03:25:00
Sosem értettem, hogy emberek miként képesek kamerák elé állni, bárminemű önkritika nélkül. Elképzelem, ahogyan Szarka László hazaér a műszakból, majd miután elfogyasztotta az édesanyja által készített ebédet, leül egy sörrel a TV elé és azon gondolkodik, hogy hol rontotta…..