Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A boy named Sue (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
A boy named Sue (törölt) 2012.07.03 10:29:51
@Motordoktor: A helyzet az, hogy egy időben sokat gondolkodtam az OT dolgon (szerencsére már elmúlt :-). Ekkor végignyálaztam minden MAVAMSZ, meg FIVA meg jogszabály dolgokat, és nekem abból nagy szigorúság jött le. Legalább is az itt leírtakat nehezen tudom azokkal összegyeztetni. Hidd el, nem Winklert b**szogatjuk az OT-ért, hanem szeretnénk tudni, hogy mi a helyzet. A rendszerben van a hiba, vagy az én tudok dolgokat rosszul? Nyugodtan írhattok erről is, ha már a szlovákrendszám körül annyi cikk született. Ha kiderül, hogy lehetetlen műszaki feltételek teljesítése nélkül is tud halandó ember OT-t szerezni, akkor lehet, többen vágnának bele, akiknek esetlen nem csak az olcsó biztosítás a céljuk, de a műszaki értékek megmentése is.
A Chris Martin vezette zenekar múlt héten mutatta be első dalát a készülő ötödik lemezről, amire máris megérkezett a plagizálás vádja. A gyanú szerint a Coldplay a Mystic 1990-ben futott Ritmo de la Noche dalát lopta el. Az Every Teardrop is a Waterfall és az említett dal…..
Becsületére legyen mondva a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Hivatalának, talán elsőként és egyedüliként a magyar állam illetékes és hivatalos szervei közül kimondták azt, ami egyébként teljesen nyilvánvaló: a Mogyoród melletti Hungaroring versenypályán zajló autós és…..
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
Hamar túlfutunk azon a ponton, ahol még az emberre bízhatjuk a vezetést. Vélemények az azonos című írásunkról...
A boy named Sue (törölt) 2011.03.01 11:03:54
@beepee: A villanymotor pontosan ezt tudja. Nulla fordulaton (induláskor) a legnagyobb a nyomatéka. Ezért nem kell kuplung a villanyautóba. (Meg a gőzmozdonyba sem.)

Más: Aki itt Windows-Linux vonaulaton rugózik mert látotmár PC-n Ubuntut, az kicsit mélyedjen el a beágyazott vezértlőrendszerek lekivilágában, tanuljon meg olyan fogalmakat, mint hard realtime, watchdog, failsafe, voter stb. Majd utánna jöjjön vissza osztani az észt.
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
B-oldal TOP10 halandzsa dal 2010.12.09 07:35:00
A Nekrológ blog álhalálhírekkel foglalkozik. Több neves vagy éppen hirhedt blogszemélyiség vagy éppen közéleti személyiség lelte már méltó halálát sorai között. Ezt a vendégposztot a Nekrológnak köszönhetjük, ezek szerint a temetéseken szokott lenni zene... A kilencvenes…..
Belsőség Balzsam a testnek 2010.11.17 06:14:30
Elterjedt tévhit mifelénk, hogy középkategóriás autó csak német vagy japán lehet. Pedig nem kéne megfeledkezni a franciákról sem, mert törnek fel, mint a talajvíz. Itt az ékes példa. Vélemények az azonos című írásunkról...
A boy named Sue (törölt) 2010.11.17 10:13:50
@akira2: BMW vs. Citroen futómű összehaonlítás topgear módra: www.youtube.com/watch?v=qfmxt6QD86k
Nehéz eldönteni, hogy ki miatt, de a Ferihegyről EU-ba repülők mindenképp szívni fognak. Nagyjából 6-12 hétig. Szinte világít a homlokunkon a bélyeg: "unclear". Roppant megalázó. A hírek szerint a magyarok hibáztak: "A hét végén tájékoztatta a Budapest Airport…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Összenő, ami összetartozik, tűz és vízLassan véget ér a Tűzijáték körüli polémia és a kormány döntést hoz, az első magyarországi Facebookos civil kampányról. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya minden valószínűség szerint engedni fog valamilyen szinten a…..
Meglepő hírt publikáltak angol nyelvű honlapokon, amely szerint az oroszok műkorcsolyázó klasszisa, Jevgenyij Pljusenko nem indulhat el a 2014-es téli olimpián. A 27 éves, háromszoros világbajnok műkorcsolyázó Torinóban olimpiai bajnok is lett, idén februárban azonban egy rövid…..
A boy named Sue (törölt) 2010.06.29 15:22:06
@shitgun: Igazad van, de fog itt most épülni a pénzedből pár focipálya a következő években...

Miközben pl. Valenciában ott a féligkész stadion, mert a város és a kormány nem ad rá pénzt, azzal, hogy szedje össze, aki hajlandó fizetni érte.
Az élet eleinte kínszenvedés lesz egy villanyautóval, ha nem kertes házban laksz. Mintha egy benzinkutak nélküli városban kellene járni egy tízliteres benzintank tartalmával. Vélemények az azonos című írásunkról...
Vannak helyek, ahol különösen veszélyes az esztelen száguldozás. Az Ódis sztorija egy ilyen helyszínen ért véget, mert a Vaspálya utcából egy enyhe balkanyarral lesz Gyömrői út megbolondítva egy kereszteződéssel, valamint ami nagyon necces, nem sokkal utána egy zebrával, amin…..