Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boris29

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...4 hónappal később.....Kicsit megkoptak az emlékek, ezért nagy pontossággal már nem tudom leírni a hazajövetel történéseit, viszont az érzés még mindig bennem van, naa..arra tisztán emlékszem.Mocskos hitványul éreztem magamat már  előző este is és reggel még jobban.Nem…..
boris29 2010.05.03 20:20:57
Itt rája az iszapszeműek családjából. No para... csak kifolytak az események a kezemből...Pali!! Fontos!! GRATULÁLOK. REMÉLEM minden ok! Angolosan okey!Második! Eszméletlenül elszálltak az események... csak annyit tudok nektek mondani, írni... a legkiemelkedőbb esemény eddig...…..
1. Este rádumáltam - nem nagy nehézség árán a hospitalerot -, hogy maradjon már nyitva az ajtó 11-ig... simán belement. Pontosabban kérdeztem, mikor zárna... visszakérdezett, 11 jó? Tudta, hogy meccset akarok nézni. Szóval beültem egy helyi lebujba 8-tól. Mindig akartam…..
boris29 2010.04.22 18:44:52
Reggel totál másnaposan keltem. Nem akartam Camino alatt inni. Hullaságba gyalogolni. Nem jó dolog - gondoltam. Hát tényleg nem az. Ettől függetlenül korrektül elindultam. Jah, mostanság valami "senda" nevezetű kiépített gyalogutakon... "pellegrino highway"…..
Sorry, de egy ősember kiállítóhelyre lógtam be, nem tudok írni... amúgy egy full vallásos helyen aludtam este Tosantosban, talán... fájt a lábam nagyon. Nem tudok írni, ezért egy videót küldök a tegnapi útról!! :)Na szóval, este kiderítettem, hogy igaz-e a kakasos sztori...…..
Kegyetlen nagyot mentem ma... 7.30-as indulás. Cél az etapos könyv szerint Estella (csillag) lett volna. 15 km... aaa.. felejtős. Hát én átugrottam. A könyv szerint a következő napi célállomás Torres del Rio...  Estelláig nem volt probléma, jól mentem, jó időben, nem volt…..
Tegnap 9-kor jobbnak láttam elmenni aludni. Körbenéztem még a településen, ami kb. 30 házból állt. Egy német 40-es teátrális csaj fölött aludtam, aki egyfolytában színészkedett. Ropogott az ágy, azt hittem leszakad, lehajoltam fölülről és megkopogtattam a deszkát. A nő csak…..
Reggel Bayonne-ba érkezett a vonatom. Nagy talány volt, hogy megyek tovább, de mint a karikacsapás, úgy sikerült! Bebuszoztam a Pireneusba! Na, buszon már ment a spannolás. Német biciklis zarándokokba botlottam, akik egyből betekertek a busz csomagterébe... azt kiabálták közben,…..
encaminom D-day 2010.04.01 05:59:00
Hát nem olyan elánnal keltem fel, mint amikor srácokkal megyünk Grádra vagy Villányba. Tévedtem. Már be vagyok szarva. Sírhatnékom van. Próbálom mondogatni magamnak, miért megyek. Hát nem segít. Hát lehet, hogy tényleg bevágok egy sört. Talán ellazulok. Full alkoholizmus. Már a…..