Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foci VB

124 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foci vb az MTV-n! Viszlát, Afrika 2010.07.15 16:00:00
Hát, tényleg vége... minden tévés hazérkezett Dél-Afrikából, Vizi Attila és a teljes stáb ezzel a videóval búcsúzik. Köszönjük, hogy velünk voltatok :) ..
Foci vb az MTV-n! Best of Videoblog 2010.07.15 12:57:00
Ezek voltunk, a Foci vb az MTV-n! videoblog legjobb pillanatai: ..
Foci vb az MTV-n! Hogyan készült? 2010.07.13 09:58:00
Egy lapos hátizsákban elfér az MTV-s riporterek videofelszerelése. Gundi rövid útmutatójából kiderül, hogyan készültek a videoblog bejegyzései. ..
Megérinteni Jobulanit, a döntő focilabdáját, és rálépni a döntő pályájára - ettől még gyakorlott riporterek is meghatódnak. Hesna és Gundi szombaton járt a stadionban...
Gundi, a döntő kommentátora a Soccer City stadionban járt, ahol éppen a világbajnoki pódiumot szerelték össze. Itt veszi majd át a világbajnok válogatott a 2010-es foci vb trófeáját. ..
Foci vb az MTV-n! Szurkolj velünk! 2010.07.11 12:31:42
Talákozzunk vasárnap 17 órakor a WestEnd tetején. ..
Foci vb az MTV-n! Mókusörs 2010.07.11 11:08:00
Dél-afrikai idill jó pr-ral bíró patkányokkal, cukiságfaktor: mérhetetetlen.  ..
Foci vb: a döntő     A FIFA 2010 Labdarúgó világbajnokság a Magyar Televízióban 2010. július 11., vasárnap 20.30 16.15…..
Minden út a futballpályára vezet. ..
Faragó Richard, a Németország-Uruguay meccs kommentátora szétnézett a bronzmérkőzésnek otthont adó Nelson Mandela stadion környékén, és irigykedett. ..
 Foci vb: bronzmérkőzés A FIFA 2010 Labdarúgó világbajnokság a Magyar Televízióban2010. július 10., szombat 20.3012.05Foci az egész világ:Összefoglaló a vb mérkőzéseiről Műsorvezető: Szántó Dávid 20.00 (meccskezdet:…..
Nemcsak a Híradó dél-afrikai stábja mini: a stábtag is az, de megoldja. Humán Statív by Hesna. ..
Gundel Takács Gábor megmutatja, hogyan ügyeskedik a levegőbe azt a különleges kamerát, amely a vasárnapi döntő madártávlati képeit adja nekünk a Soccer City stadionból. ..
Faragó Ricsi az egyetlen Port Elizabethben, aki készül a szombati bronzmérkőzésre. Még a büfések is csak a kedvéért nyitottak ki. ..
Whites left, non-whites right! Hesna és Vizi történelmi idők nyomaira bukkan. ..
Nem könnyű a sportfotósok élete - kordonok közé zárva, szigorú felügyelet alatt dolgozhatnak csak a foci vb meccsein. Gundel Takács Gábor utánajárt, hogyan készülnek mégis gyönyörű sportfotók a vb-n.  ..
Egek, mit evő legyek? Csapatok már a pályán, Faragó Ricsi és vacsorája a kommentátorállásban. Közben egy csinos asszisztens és meglepetésvendég is érkezik.  ..
   A FIFA 2010 Labdarúgó világbajnokság a Magyar Televízióban2010. július 7., szerda, m1  20.00 (meccskezdet: 20.30) ElődöntőNémetország−Spanyolország Kommentátor: Egri ViktorStúdióvendégek: Bánfi János (szakkommentátor), Miller Zoltán…..
Gundi és Ricsi ünnepőlő hollandok között távoznak a 2010-es foci vb első előntőjéről. Mindenki boldog, mindenki sárga, csak a Green Point Stadion szomorkodik kicsit. Fokvárosban így ért véget a vb...
Faragó Ricsi már Fokvárosban várja az esti meccset, a vb első elődöntőjét. A Hollandia - Uruguay összecsapásra szigorú biztonsági intézkedésekkel készülnek a rendezők is.  ..
Kassai Viktor, Erős Gábor, Vámos Tibor. A német-spanyol elődöntőt is dirigáló magyar játékvezetői hármassal Al Ghaoui Hesna beszélgetett Dél-Afrikában. ..
Foci vb: keddi meccsek   A FIFA 2010 Labdarúgó világbajnokság a Magyar Televízióban 2010. július 6., kedd, m1    20.00…..
Ezzel az üzenettel köszöntjük és ünnepeljük Kassai, Erős és Vámos sikerét a világbajnokságon. A franciák legendás játékosát, Alain Giresse-t Gundi szólaltatta meg Johannesburgban. ..
Gundi tömegközlekedett. A város, ahol se villamos, se metró, csak buszok, de azok vajon hová mennek? ..
Hesna tovább bóklászik Sowetóban, Johannesburg legveszélyesebbnek tartott negyedében. Kreatív borbély és ManPower!   ..