Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danyidl

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Western Pub 2011.12.30 13:00:00
Helyszín: 1094 Bp., Ferenc krt. 17. Látogatás: 2011. december 3. 16:00-17:30 Bezárt, megszűnt!  > Trófeák és revolverek közé ülhetnek be a betondzsungel pisztolyhősei egy jóféle házi(?) sörre...
Kifogyhatatlan, megunhatatlan téma...
Október 31. azaz Halloween az angolszász országokban a kísértetek és a szellemek ünnepe. Eredete egy ősi, pogány kelta ünnepre a Samhain-re vagyis Újévre vezethető vissza. Hitük szerint ezen az éjszakán az előző évben meghaltak lelkei hazalátogatnak.  Az idők folyamán…..
danyidl 2010.11.01 13:18:38
@A Kárpátok Ostora: hú ez érdekesen hangzik. kifejtenéd ezt részletesebben?
Automatából pénzt felvenni ma már természetes dolog, mint ahogy egy üdítőt vagy egy csokit vásárolni is, de BKV jegyet is csak azért furcsa, mert többnyire szinte lehetetlen őket működésre bírni. Ennél azonban sokkal furább dolgokat is árulnak a világ különböző pontjain…..
danyidl 2010.10.05 15:58:44
@toroB: jelentem megvan :) legalábbis még kb másfél hónapja megvolt. de van benne ám kóla is, meg pepsi-s az egész szal a sör az sztem illegál. (hisz h ellenőrzi h a vásárló elmúlt már 18?)
Befejezik működésüket Szlovákiában a legendás Ikarus autóbuszok. Az utolsó ilyen jármű Kassán gurult be a garázsba idén szeptemberben. A világhíres járművek évtizedeken keresztül szolgálták a szlovák és a cseh utazóközönséget több tucat városban. Napjainkban már csak a…..
  Bő egy hét múlva itt vannak az önkormányzati választások, az elemzések szerint szinte mindenhol a Fidesz jelöltjéé lehet a polgármesteri szék. Játékunkban 13+1 olyan települést, illetve kerületet választottunk ki, ahol izgalmas lehet a befutó. Az egyszerűség…..
danyidl 2010.09.24 15:55:20
Ez a brutális videó jött szemben velem az interneten, naná, hogy ezt mindenkinek látnia kell! Igen, ez tényleg nagyüzemi rongálás (mielőtt kommentben felhívná bárki erre a figyelmünket), de graffiti is a javából! Belegondoltam, hogy milyen félelmetes lehet a vonatban ülő emberek…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
Sena Dagadu énekesnő a legismertebb Magyarországon élő ghánai. Az Irie Maffia díváját kérdeztük szülőhazájáról, az ott élő népekről, nyelvekről és arról, milyen a fociláz a nyugat-afrikai országban. Az énekesnővel a zenéről, éneklésről, egyéb projektjeiról szóló…..
Subba Rázd le 2010.06.05 10:15:00
                              Forrás: Valamelyik tumblr-ről..