Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esztör_11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kezdődik az ausztriai Sankt Pöltenben a női bajnokok selejtezője. Két csapattal is érdekelt a magyar női mezőny, a címvédő UTE Marilyn mellett az idei szezontól a fiúkhoz hasonlóan nálunk is induló román bajnok HSC Csíkszereda is ebben a csoportban érdekelt. A másik két…..
Esztör_11 2010.11.02 12:40:38
@hoki1995: a válogatott egy csapat. Nem értem, miért, kinek jó, ha külön nagyítóval nézzük a 20 éven aluliakat és külön a főzőtanfolyamosokat. Szerintem, ha Rónai Alexa fog egy gólt lőni, annak az öregek ugyanúgy örülnek és mondjuk Alexa se szomorkodni fog Victor Zsuzsi góljánál, ebben biztos vagyok.
Nem kellene megint szakadékot ásnod a fiatal és a náluk idősebbek közé. Majd Csaba és Buci eldönti, kik fogják alkotni azt a csapatot, akik megpróbálnak együtt helytállni odakint.
Az edzők kijelölték az U14-es tehetséggondozási keretet. A közel nyolcvan 1996-os és 1997-es születésű hokis szerda reggel kilenc órától egész napos összetartáson vesz részt a káposztásmegyeri Ice Centerben. A keret nyitott, szabadon lehet be- és kikerülni. Már a következő…..
Esztör_11 2010.06.07 18:43:12
@jégapa: az edzők és a klubok már megkapták a tesztelés eredményeit. Javaslom, keresd meg a fiad edzőjét, ő tud felvilágosítást adni.
Hétfőn talán a pillanatnyilag legütőképesebb magyar női csapat csapott össze az itt turnézó tengerentúli szelekcióval. Nemcsak az eredmény, a játék miatt is így értékelte a látottakat Gömöri Csaba, U18-as válogatottunk szövetségi edzője. Az első két vereség után…..
Esztör_11 2010.05.13 10:20:52
@horivan: sajnos az az általános, hogy egy nemzet egy eseményt rendezhet meg egy szezonban. Tehát, ha megkapjuk a felnőtt VB rendezési jogát, mást már biztosan nem.
Arról mondjuk infom sincs, hogy a szövetség akarná-e megrendezni e női VB-t. Még az is lehet, több perspektívát lát az ifi vagy a juniorban.
Befejeződött a női bajnokság, amely az UTE-Marilyn címvédését, egyben történetének tizenötödik bajnoki elsőségét hozta. A három nyert összecsapásig tartó döntőben a két csapat magas színvonalú, nagy iramú mérkőzéseket játszott. Mint már beharangozónkban is…..
Esztör_11 2010.04.01 16:25:12
@Tillasz:
Én sosem mondtam, hogy visszavonulok. Meg sem fordult a fejemben.
Most, idén először, igen.
Hogy nem tudom, lesz-e a BEK után folytatás.
Ha kérdésed van, csak tőlem. Elérhetőségeimet tudod.
Esztör_11 2010.04.01 16:26:25
@Tillasz:
Sajnos, az EWHL pl évi 2 millio volt annak idején, gondolom, most sem olcsóbb. A fejlődésnek nyilván ez a nyitja, csak legyen, aki kifizeti! :S