Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras72

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gg.blog.hu Hirtelen halál 2012.08.03 08:19:19
Az Internetto őrületesen mozgalmas 1998-as éve végén nem sokat értékelgettünk, csak előrefele láttunk; szinte transzállapotban tervezgettük a jövőt, a fejlesztési lehetőségeket, pillanatnyi hátranézés vagy ünneplés nélkül. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A CD-ROM tündöklése és…..
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
Pártot alapítanának a cigányvajdák, és képviselőket juttatnának az országgyűlésbe - erről tudósított egy Index-videó a néhány napja tartott országos vajdatalálkozóról. A cigányság politikai képviseletében ez újdonságnak hangzik. De újdonság sajnos az is, hogy…..
Régen volt a blogon, de most itt a bővített jelenet abból az indiai filmből, amiben a Mátrix első részének legendás jelenetét egy az egyben lemásolják. Anno sokan azt írták ez nem lehet, ez paródia. Azonban ha megnézitek a kibővített jelenetet akkor világos: ez tényleg egy…..
A Deutsche Bank egyik elemzésben találkoztam az fenti ábrával, ami önmagában is érdekes, ha az ember meg tudja emészteni, de a hozzáfűzött okfejtéssel együtt mindenképpen szót érdemel. A sztori nagyon röviden a következő: a világ légi szállítmányozási forgalmát - freight…..
andras72 2012.08.01 23:19:45
Elkezdték kijelölni országszerte a polgári védelmi szolgálat tagjait. Az eddig önkéntesek által végzet folyamatokat mostantól a helyi önkormányzati vezetők által kijelölt emberek fogják végezni. 2010-ben az árvíz idején mi is szerveztünk önkénteseket homokzsákpakolásra, de…..
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
A Viszkissel forgat titkos tárgyalásokat az RTL Klub, mert egy valóságshow-t építenének rá, értesült a Bors. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója baromságnak tartja az információt, bár a C:c is értesült olyan hírről, hogy a Viszkis kizárólag az RTL-nek nyilatkozik egy…..
Formátum: az a televízióműsor, amely egyedi, eredeti, azonosítható  tartalommal, mechanizmussal, szabályrendszerrel, arculattal rendelkezik, konkrét szereplőktől függetlenül, tipizált karakterekkel megvalósítható, és különböző országokban, kultúrákban adaptálható. Tim…..
A minap Herman Cain, amerikai republikánus elnökjelölt-jelölt (perpillanat a legesélyesebb Obama kihívójának szerepére) felvázolta, milyen leegyszerűsített, elegáns és hatékony adórendszerrel reformálná meg Amerika gazdaságát, ha bejut a Fehér Házba. A 9*9*9-es…..
Az RTL Klub a Barátok közt szünetére kitalált egy játékot a rajongóknak, hogy addig se érezzék magukat elhagyatottnak. Annyira azért nem tökös és bevállalós a csatorna, hogy csináljon három verziót, aztán a júzerek szavazhatják meg, hogy mi legyen a félbehagyott szálak…..