Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Club Aliga

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Club Aliga blog Maratoni tél után 2013.05.30 13:19:08
Mint ahogy arra a bejegyzés címe is utal (emellett valószínűleg mindannyiunknak nagy szívfájdalma volt), idén meglepően hosszúra nyúlt a tél. Ki ne emlékezne a márciusi hóviharra vagy a húsvéti hónyulakra? A rossz időjárás miatt sajnos nálunk is tolódtak a márciusra…..
Club Aliga blog Nagy Éva élménye 2012.07.27 14:24:53
Most tértem haza a Club Aligából és szeretném jelezni hogy nagyon jól éreztem magam!Udvarias recepció,fantasztikus reggelik, a büfésor változatos és finom ízekkel kényeztetett! Élmény az éppen akkor tartott 20 éves jubileumi nap,élveztem a versenyjátékokat,látszik hogy jó kis…..
2012. június 2-án, a Club Aliga Üdülőközpont csodálatos balaton-parti helyszíne adott otthont a Magyar Bullterrier Kinológiai Egyesület első nemzetközi bullterrier szakmai napjának, melyre 10 országból érkeztek a tenyésztők és a fajta barátai. Az esemény középpontjában egy…..
A Fehér-partok Turisztikai Egyesület szervezésében került megrendezésre a veterán autó találkozó, ami a Club Aligát is érintette. Szemet gyönyörködtető látvány volt, ahogy az öreg autók a történelmet idéző épületek között gurultak, patinás párosítást alkotva a békés…..
Az időjárás kegyes volt, végre olyan szép napunk volt, amire már régóta vártunk. Nálunk tartották a II. Balaton-Serie gyereknapot, ahol a skacok horgászversenyben mérték össze a tudásukat, és egy főzőverseny fejelte meg az eseményt. A gyerekek már kezdés előtt izgatottan…..
2009-ben találtunk rá a Club Aligára. Mindenképp olyan helyet kerestünk, ahol két gyerekkel kényelmesen tudunk nyaralni. Első pillanatban tudtuk, hogy ez nekünk való hely. Megfogott nemes egyszerűsége. Mindig a hármas szállóba kérünk szállást, nagyon szeretjük. Élvezzük nemes…..
Club Aliga blog Boldog Ünnepeket! 2011.12.23 19:15:00
Békés Boldog Ünnepeket kívánunk valamennyi vendégünknek és partnerünknek, várjuk Önöket 2012-ben is! ..
Már több éve megfogalmazódott az az ötlet, hogy meg kellene szervezni egy olyan zenei tábort, ahol zeneiskolás gyermekek intenzíven tudnának együtt muzsikálni. Kollégámmal Komárominé Machay Ildikóval nekivágtunk ennek a nagyszabású vállalkozásnak, mely 70 résztvevőt…..
Szombaton kegyes időjárás mellett látványos kutyás frizbi magyar kupaversenynek adott otthont a Club Aliga kikötői parkja. Szemlátomás minden résztvevő és a közönség is nagyszerűen érezte magát a látványos eseményen a Balaton partján. Néhány szó a játékról: A játék…..
Július utolsó hétvégéje nem másról szólt, mint az egészségről. Szombaton a zord, barátságtalan idő ellenére is számos érdeklődőt vonzottak az egészségügyi vizsgálatok, szaktanácsadások, állapotfelmérések. Fizikális állapotunk felmérésében segítségünkre volt a…..
Az idei nyár sem telhet el gyerek- és családi - programok nélkül Aligán. Az Üdülőközpontban a már - már hagyománnyá vált Mesenapok 2011-ben is megrendezésre kerülnek, kerültek. Aki ott volt velünk júliusban ezeken a mesés szombatokon, az jól tudja, hogy nincs is annál jobb…..
Na végre itt a nyár….! Szuper kis hétvégi programba csöppenhettek családos vendégeink a múlt hétvégén, gyereknapkor Aligán. Bár az eseményt nem a Club Aliga szervezte, de a helyszínt és a jó időt is szívesen biztosította az eseményhez. Szórakozásból nem volt hiány:…..
Áprilisban felröppent a hír, hogy közel egy évtizednyi pihenő után újra lesz minigolf-verseny a CLUB Aliga területén. A közvetlenül a Balaton partján található minigolfpálya utoljára 2002-ben volt méltó színtere az országos bajnokság egyik fordulójának, de ezt követően a…..
Kedves Club Aliga! Nekem nagyon tetszik az Aligai üdülő! Két éve voltunk lent Nálatok egy Mesés Aliga nevű rendezvényen! Lányom nagyon élvezte a bűvészkedést Veletek és a sok versenyt! Rajz versenyen is nyert a büfé soron lévő játszóházban! Igazi élmény volt ez neki!…..
Nagyon szeretem ezt a helyet. 2 éve bukkantam rá, azóta is a kedvencem lett. Rengeteg élménnyel gazdagodtam. Annyira jó, hogy pont a Balcsi mellett van a szállás is és ha kinéz az ember a teraszról, már látja is a csodálatos tavat. Ez még nem minden, ha elsétálunk a Castro villa…..
Club Aliga blog Boldog Ünnepeket! 2010.12.23 12:47:00
Békés Boldog Ünnepeket kívánunk valamennyi vendégünknek és partnerünknek, várjuk Önöket 2011-ben is! ..
Mi 2010 augusztusban voltunk két kisgyerekkel a club aligában és nagyon jól éreztük magunkat. Kedvesek voltak az ott dolgozó emberek. A reggeli 8csillagos volt nagy választék, sok finomság. A szállás is nagyon tiszta volt, nekünk tetszett, és jövőre is megyünk. Spiegel család...
A júliusi szombatok a mese jegyében teltek el Club Aligán. Hétvégenként belecsöppenhettünk a cirkusz varázslatos világába, így láthattunk bűvész bemutatót, zsonglőr- és artistamutatványokat, sőt mi magunk is kipróbálhattunk és elsajátíthattunk néhány szemfényvesztő…..
Kedves Clubaliga! Nagyon jól éreztük magunkat július 31-augusztus 6. között a Club Aligában. Külön érdekes élmény volt a tavalyi  nyaraláshoz képest, hogy megnyílt a „tiltott város”, meg lehetett nézni a Kádár-villát, a Castro-villát és a többi régi…..
Nyár, Balaton, napsütés, jó szél, hajók és gyerekek. Lehet valakinek ennél jobb nyári munkája? Megtanítani a gyerekeket, hogy hogyan kezeljék a hajókat, hogyan szeressék és tiszteljék a Balatont. Megismertetni velük a víz minden arcát és a természetet, ami körülvesz minket. Ez…..
Club Aliga blog Ibi élménye 2010.07.19 18:06:00
Tisztelt Club Aliga! A múlt héten volt szerencsénk lemenni a Club Aligába! Nagyon jól éreztük magunkat, 5 éjszakát töltöttünk el, és az időjárás is nekünk kedvezett, úgyhogy nagyon sokat fürödtünk! Félpanziós ellátásban részesültünk, igy vacsorázni is mehettünk. Nagyon…..
Akár komolynak is nevezhető előkészületek és felkészülési időszak után a Club Aliga csapata idén is rajthoz állt a Kékszalagon egy Scholtz 22-es fedélzetén. A rajtunk egészen kitűnően sikerült az akkor még értékelhető szélben. Kicsivel Majthényi Szabolcs hétszeres…..
Balatonaliga, 2010. június 26. – Nem borult a papírforma Balatonaligán, ahol 94 hajó bontott vitorlát a IV. UNIQA Balaton Regatta szombati versenynapján. Tulajdonképpen már a nevezéskor eldőlt a verseny, ugyanis a Hyundai Sailing Team a Sponsor Wanted névre keresztelt liberát és…..
1972-ben dolgoztam ott férjemmel. Egyszer csak azt vettük észre, hogy Fidelke imádja a magyar vendégszeretet és előbb, a biztosítók nélkül távozott el. Imádta a magyar mulatást és a Balatonfüredi kikötői Bárban ropta a táncot. Balatonfüreden a kikötöi csárdában…..
Június 12-én Üdülőközpontunk vendége volt René Roudaut úr, Franciaország budapesti nagykövete és felesége, barátaik társaságában. Érkezésüket követően a Club Aliga vezetősége üdvözölte és frissítővel kínálta a pihenni érkező vendégeket, majd a rövid…..