Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskavati

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erőteljesen csapunk a lovak közé a mai részben, annyira, hogy alig győzzük a fejünket kapkodni. De nézzük sorban. Késő este egy taxisofőr mögé utas száll be, ám a tag nem fuvart rendel, hanem kést (mit kést, pengét) ránt, és az ülésen keresztül felnyársalja a taxist. Nem…..
Kedves mindenki, ez a poszt most nem az én tollamból származik, egy olvasónk vendégposztját olvashatjátok. A posztban leírja, hogy már nagyon régóta "praktizáló" súlyos alkoholistaként hogyan kért segítséget, és hogyan kellett trükköznie ahhoz, hogy meg is kapja. Igen, sajnos kőkeményen trükköznie…..
macskavati 2017.01.29 03:58:02
@she_wolf: lemaradt, hogy örülök, hogy sikerült leállnod, és gratulálok! :)
macskavati 2017.01.29 21:47:59
@she_wolf: dehogy haragszom, tényleg nem tudhattad, semmi baj.
Ami a "vicces", hogy pont tegnap készültem ki, mert most épp apósom kezd belecsúszni az alkoholizmusba, és én ezt még egyszer neeeeeeeem :( és jöttek vissza az emlékek, a rossz érzések, nagyon gáz. Én egy nagyon vidám, optimista ember vagyok, ha sérelem ér, megrázom magam és megyek tovább, de ezt a fost most tegnap óta se lenyelni, se kiköpni nem tudom.
macskavati 2017.01.29 22:29:15
@she_wolf: meghalt anyósom egy éve, akkor kezdett többet inni, előtte is lecsúszott napi 2 sör, de nem emelkedett az adag, viszont most már nagyon belehúzott.
Nem nekem kéne vele erről beszélnem igazság szerint, hanem a férjemnek, aki meg is teszi, de falra hányt borsó.
Éssss igennn! Eljött az a pillanat is, amikortól egyre sűrűbben fogom cibálni az orvosi rendelő kilincsét. Kedden a védőnőnél indítottam. Volt hasméricske centivel- csak 97!!! pedig érzésre 197! meg szívhang hallgatózás is. Gyerek hozta a szokott formáját. Úgy érezte, jó…..
Gyerekmonopoly Bébibumm XIV. rész 2013.08.22 08:52:00
Jelentem, megfáztam így a 35 fokos nyár kellős közepén! De hogy ne érezzem magam egyedül a bajban, Ember akkorát szolidarít, hogy ő is velem együtt hulla. Ketten fetrengünk agonizálva a lakásban. Ez ám az igazi jóban rosszban, holtomiglan holtáiglan! Mikor még jól voltunk,…..
macskavati 2013.08.22 08:59:03
Fojtogató meleg. Én az irodában kuksolok, a kollégák zöme meg valahol áztatja az ülepét.Egy kollégám van csak bent a helyiségben. 120+ kg-os kis finom darab, akós hordó-pocakú, korombéli fiúcska. Beszélgetünk. Egyszer csak megkérdezi: - Kérdezhetek valamit? Már olyan rég óta…..
... amit néha orkán erejűnek, néha meg csak egy gyenge kis fuvallatnak érzek. De valami tagadhatatlanul elkezdődött. Az előző bejegyzésem óta 4 alkalommal találkoztunk a pszichológussal. Beszélgettünk, figyelte a csajokat meg engem, sok mindenre rávilágított, de valahogy mégsem…..
Miranda barátnőm mindig tudja, mikor telefonáljon. És hogyan rúgjon úgy belém, hogy ne csak fájjon, de még meg is köszönjem.  Van egy hatodik érzéke, ami csalhatatlanul jelzi, ha megfelelő a pillanat, így aztán ma este, mikor a tegnap kézhezkapott bírósági jegyzőkönyv…..
Újra beindulnak a habituális vetélők vizsgálatai, továbbá az MLC vizsgálat. Az oldalsó menüsávban csináltam egy "habab listák" nevű dobozkát, ebben lesznek azok információk, amelyek szükségesek egy esetleges ivig kezeléshez. Az első ilyen a módszertani…..
Gyerekmonopoly Az első 8 hét 2012.09.25 20:28:01
Kivételesen előszóval indulunk: Sziebit a régi motorosok igen jól ismerik, az újaknak meg igazi csemege lesz!  Az előzményekről annyit, hogy ő is évek óta a gyártósoron van, és a híres Banyatársadalom egyik oszlopos tagja, sőt mi több az éjszakai műszak jeles…..
macskavati 2012.10.27 15:59:29
@Ziebi: mindenféle okokból (talán a többiek mondták) nem ugráltam itt látványosan örömömben, de szeretném, hogy tudd: nagyon örülök nektek!!! Szorítottam ám marhára már nagyon régóta! :)
És engem is nagyon érdekelne minden, amit itt esetleg nem akarsz megírni, de privátban elmesélnéd: macskavati80 dzsímél :)
Gyerekmonopoly A csacsogó 2012.01.04 10:30:00
Nos, mivel rohamosan nő a kommentek száma, és látom a régiek is itt vannak, gondoltam csinálok egy külön topicot, ahol össze lehet gyűlni.Oldalt a Mindennapok menü alatt a legelső lesz! Jó csacsogást mindenkinek!Borstörő..
macskavati 2012.08.02 11:44:39
@devi1: hehe, bal fenék ismerős :)
Itt is gratulálok, és ha elakadsz, tényleg kérdezz nyugodtan.
Lehet kapni amúgy gátregeneráló spray-t, nézd: hu.motherlove.eu/?q=node/13
Nekem bejött.
macskavati 2012.08.02 22:06:46
@devi1: Ó :( Sajnálom, hogy nem előbb jutott eszembe, csak most felidézted bennem a fél seggel ülés érzését, innen az ötlet.
Gyerekmonopoly Végre jó hírek 2012.07.24 09:38:00
Ne haragudjatok, hogy ilyen sokára írok újra, de igazság szerint kicsit belustiztam, voltam nyaralni, meg nem akartam megint rossz hírekkel jönni…. ami azt jelenti hogy jó híreim vannak! Szóval ott maradt abba a történet, hogy a Speckó doki ragaszkodott az LBT vizsgálathoz, amiért…..
macskavati 2012.07.24 20:48:20
Az ikrek felmondták albérletüket és úgy döntöttek hogy kényelmesebb idekint! 2012. június 25-én hajnali 1 óra 28, illetve 1 óra 30 perckor megérkeztek Leolib ikrei, mindketten 2150 grammal, egyikük 48, másikuk 49 centivel. Gyönyörűek és egészségesek, már haza is engedték őket…..
macskavati 2012.07.04 15:59:55
Gyerekmonopoly 35. hét - Mélypont 2012.06.21 21:33:00
"Megérkeztünk, ez itt a mélypont..." - hadd kezdjem ezt a naplót az egyik kedvenc filmem egyik kedvenc jelenetével, mert úgy érzem, ez az igazán alkalomhoz illő. És amúgy sem jut semmi más az eszembe. A nemzetközi helyzet - aminek semmi sem szent - egyre csak…..
Gyerekmonopoly Elkeseredés 2012.06.15 10:40:00
Őrjöngjek? Azt hogy lehet látványosan így a blog keretein belül?? Üvöltsek? Meghalljátok? Elképesztő ami történik! Ha más meséli ráfogom hogy kamázik. Egyszerűen hihetetlen, ami ebben az országban megy… Na menjük szépen sorjában, hogy mi is volt az elmúlt hetekben. Az van…..
A forgalmas utcán (Szereplők: az utca embere és leolib) U.E.: Tessék drága, ágynemű, magának ingyen is odaadom, tessék, vegye el! L.: Nagyon kedves, köszönöm, de nagyon sietek. U.E.: Hányadik hónap? L.: Öööö, a sokadik. U.E.: És fiú lesz vagy lány? L.: Két lány. U.E.:…..
macskavati 2012.06.13 11:08:02
@devi1: Devi, egy barátnőm a 29. héten fenyegető koraszülés veszélyével került kórházba. Szerencsére semmi baj nem lett, de utána is folyton keményedett, görcsölt. Most a 39. hétben van, és még az is lehet, hogy túl fogja hordani :) Szóval nyugi, nem lesz semmi baj, és a gyakori keményedés csöppet sem függ össze a szülés időpontjával.
Viszont lehet, hogy csomó időt megspórolsz így a szülésből ;) Nekem soha, egyetlenegyszer sem keményedett a hasam, el is tartott a szülés egy napig. Az az elméletem, hogy neked viszont könnyű és gyors szülésed lesz :) Drukkolok hozzá.
macskavati 2012.06.14 23:26:50
@devi1: "míg én a tisztaidegbeteg, ő a mindenrendbenlesz"
Ez a lehető legjobb kombináció :)
A 38. hétnél hagytam abba a napló írást, most így visszaolvasva mosolygok a megérzéseimen és a nyígásaimon :-D Mosolygok a vizesedésen, mosolygok a türelmetlenségen és a jósló fájásokon, teszem mindezt azért, mert még 3 hétig húztam és fokoztam mindezeket :-D Igen,…..
Egyik napról a másikra történt. Csütörtökön még csinos voltam, panaszmentes, energikus és agilis, pénteken meg a sütisütés közepén úgy éreztem, hogy kész, elfogyott az erőm, leszakad a hátam, kőből van lábam és mindenki hagyjon békén. Péntek este lenéztem az egyre jobban…..
És főleg kettőnek...?! A babakelengye-lista összeállításánál az általam eddig megismert két védőnő tanácsaira sajnos nem hagyatkozhatok, mivel az egyik álláspontja szerint ultrahangos hidegpárásító és elektromos gőzsterilizáló hiányában majdhogynem felelőtlenség…..
macskavati 2012.05.11 22:15:14
@pity pang: na, akkor majd cserélünk ;)
(nyálcsorgatva nézem a rózsaszín ruhákat)
macskavati 2012.05.26 13:29:54
@kacce: Hú, most látom, gratulálok!!! Akkor a szülés is biztos sima ügy volt, ugye?
Nyugi, bele fog jönni az evésbe, most még kis gyengécske, de napról napra erősebb lesz, és úgy szívni is jobban fog tudni. Mi azt csináltuk, hogy szoptatás után még fejtem, és azt is odaadtuk pohárból neki, így nem kellett annyit küzdenie minden cseppért. De 1-2 hét után már erre nem volt szükség, mert megerősödött. Kérdezz ám nyugodtan, ha elakadsz.
Na, látod, beígértem neked a pici babát :D
macskavati 2012.05.26 20:03:00
@kacce: Jó lesz ez, meglátod. Mondom, szólj akár priviben is, ha tudok segíteni, tanácsot adni (macskavati80 gémél). De szerintem jól csináljátok, ha fejsz és odaadod neki a szoptatás után (pohárból vagy kanállal, ne cumisüvegből), akkor hamar meg fog erősödni. Az én babám is mindig belealudt a szoptatásba, mert pici volt és gyengécske. Állandóan birizgálni kellett a kis fülét vagy valamijét :))) Viszont egy haszna volt ennek az ébresztgetésnek (ezért lehet, hogy kapok): már a legelején ki tudtam alakítani valamiféle rendszert, így később kb 3 óránként éhezett meg, ugyanis gyakrabban nem akartam ébreszteni (és csak akkor evett, ha ébresztettem). Persze nem tudom, mi lett volna, ha nem így alakul az eleje, mindenesetre később nekem nagyon könnyű dolgom volt, mert kiszámíthatóak lettek a napok.
Sok sikert nektek az első hetekhez!
A legutóbbi ultrahang szerint "A" magzat 1250 gramm, fejvégű, teste a bal oldalon, "B" magzat 1280 gramm, fejvégű, teste a jobb oldalon helyezkedik el.Az eddigi vizsgálatok alapján mindig Ábaba volt kicsit nagyobb (most először nem), a 18. heti 4d-s UH-n pedig egyedül…..
Panzej blogja Megvannak, megvagyunk 2012.05.06 23:01:00
Már két hete csend van. Hogy ez ideiglenes, vihar előtti, megrettent, beleunt vagy éppen háttérben nagyban szervezkedős csend, azt nem tudom, de mióta a birtokvédelmi tárgyalásról a fiatalok többszörös agyvérzéssel, szívükben rettenetes cslódással, szemükben a harag keserű…..
Nem tudom, szembenézésnek számít-e, ha az ember sorra veszi a félelmeit, én most mindenesetre sorra veszem őket. Tudat alatt biztos listáztam már magamban ezt is, most megpróbálok tudatosan is végigmenni rajtuk. Egyre többen és gyakrabban kérdezik ugyanis, hogy nem félek-e a…..