Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Várnagy József

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenőrző Tanácsok tanároknak 2010.04.01 08:00:00
Monchini a korábbi posztokban fevetett problémák megoldására tesz konkrét javaslatokat nevelési aszisztensként. Sok jó ötlet ad, érdemes elgondolkozni rajta. Kedves blog, hozzászólók és mindenki más!A "Tévhitek az oktatásról" című bejegyzés kommentjeit…..
Ma este Szegeden vettem részt egy gazdasági döntéshozókkal folytatott beszélgetésen. A város a mostani választás egyik legérdekesebb pontja, különösen a harmadik választókerület, ahol az elmúlt két választáson győztes Botka László fideszes ellenfele ezúttal a korábbi kenus…..
„Mégis hova gondoltam, hogy különb, mint bármelyik idióta férfi???” – a srác egyértelmű utalásokat tesz a lány irányába, nyíltan flörtöl vele, pedig kapcsolatban van. Ezt el is mondja a lánynak, nem rejti véka alá, viszont a bókok és ajándékok továbbra sem…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Betegállományban vagyok 3.napja. Munkáltató…..