Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóth bence

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...4 hónappal később.....Kicsit megkoptak az emlékek, ezért nagy pontossággal már nem tudom leírni a hazajövetel történéseit, viszont az érzés még mindig bennem van, naa..arra tisztán emlékszem.Mocskos hitványul éreztem magamat már  előző este is és reggel még jobban.Nem…..
Itt rája az iszapszeműek családjából. No para... csak kifolytak az események a kezemből...Pali!! Fontos!! GRATULÁLOK. REMÉLEM minden ok! Angolosan okey!Második! Eszméletlenül elszálltak az események... csak annyit tudok nektek mondani, írni... a legkiemelkedőbb esemény eddig...…..
tóth bence 2010.04.28 22:38:02
@ghop: Nagyon szép a szülői feladat, de sok megpróbáltatással is jár.
Aludd ki Magad, amíg lehet, mert egyhamar nem lesz Benne részetek!
Mégegyszer szeretettel gratulálunk, stramm feleséged van!
tóth bence 2010.04.29 12:43:17
Petikém! Hosszú hallgatásod miatt "bosszúra éhes" anyád a leg válogatottabb "kínzások"-at találta ki Neked. Pl. 2X1/2 óra nyomkodás - no nem éves szinten !!! Viccet félretéve nagyon aggódtunk, izgultunk, stb,stb. Bence is Veled fog tartani legközelebbi utadra. Légy felkészülve rá!
Amúgy itthon az a hír járja, hogy nem kell Sólyom Orbánéknak.
Csányi elvállalta az MLSZ vezetését.
Az MSZP vezérkara- kivéve Lendvait - mégsem mond le.
Daróczit zsarolták - melegbárban készült kompromittáló felvételekkel.
Ezt Fecó is tudta, de féltek a botránytól. Nem tettel feljelentést.
Bár nőpárti volt, de kisebbségi érzése ott nem volt. Egyenrangúként kezelték.
A tőzsde tegnap nagyot zuhant, a eur 8 Ft-tal drágult, részben a görögök, részben Viki - jegybank elnökével kapcsolatos kritikai megjegyzése miatt.
Most persze mindenki mosakszik, készek átadás-átvételre, mert MÁRCIUS KÖZEPE óta állitják össze a kivételesen nagy nyilvánosság elé tárandó adatokat. Ezek szerint csak tudták, hogy nem győzhetnek!!!!
No ennyit a politikáról, Bence ma kirándul, Ákos hétfő-szerda itthon van - érettségi szünet miatt. Én meg állandóan etetek, mosogatok. Már unom a házimamiságot!!!!!
Indulásodkor is 11-1/12 közötti hazaérést mondtál, majd megkérdezem a repteret. Nagyon szeretnék én is a "fogadóbizottságban" benne lenni. Bencét nem akarom a másnapi suli miatt, de lehet, hogy Ákos is velem tart. Legfeljebb majd elalszik két puszi között a nyakadban!!!!
No egyelőre ennyit, vigyázz Magadra, és ha lehet, ne hétfőn jelentkezz!!!!!
Sok-sok puszi
Szóval tegnap este a német csajszi elhívott sörözni, ill. vacsorázni. Jó arc. Megbeszéltük, hogy - Lacika, imádni fogod a település nevét, fonetikusan írom neked - "kakabejoszba" találkozunk. Este egy öreg armada csoporttal aludtam... a német öregek elmenekültek. Nem…..
tóth bence 2010.04.27 09:44:46
tóth bence 2010.04.27 18:42:23
@ghop: szeretettel gratulálunk és jó egészséget kívánunk mindannyiótoknak!
Kata/Peti anyukája) és a kicsik!
Reggel korán tudtam indulni a hippi házból... bár hideg volt és mocskos sötét. Fejlámpával kellett mennem, mert az orromig nem láttam el. Kegyetlen terep volt ma. Gyönyörű vidéken mentünk ma... de annyira nehéz volt, hogy mindenki előtt le a kalapot, aki teljesítette...Nem tudom…..
Jól kipihentem magamat... sokat ettem. Szóval pozitívan néztem a mai nap elé. Amúgy jól is ment a gyaloglás. Élveztem. Szinte futottam 12-ig. Utána elfáradtam. A terep senda volt... könnyen gyalogolható. A táj tipikus előváros. Bádogépületek, kis települések. Reggel egy öreg…..
tóth bence 2010.04.20 12:30:28
Édes kisfiam, kérésednek megfelelően beszámolok a vulkánról, a mai tudományom szerint:Tegnap délben feloldották a zárlatot, csupán pár járat indult el. A MALÉV is inditott 4 gépet, de több eu-i országban csak bizonyos magasságban, vagy egyáltalán nem repülhettek a gépek. Tegnap este 8-ra ujabb hamufelhőt vártak Győr-S.M észak-nyugati csücskén, az újabb lezárás sem kizárt. Amszterdami, frankfurti, párizsi rept.-et lezárták a római csak néhány gépet indit és fogad, Nagy-Britannia szennylapom írja -hadihajókat küldött a spanyol-partokhoz az emberekért. Párizs-London közötti Euróstar vonatokra egy hétre előre elkeltek a jegyek. 6 óránként adnak Londonból vulkán jelentést a meteorológusoknak. Most mondják , részlegesen feloldották a spanyol légizárlatot. tiltott, kockázatos, akadálytalanra minősitik az aktuális adatok alapján a reptereket, s ennek ismeretében intézkednek. Nagy a tiltakozás a pilóták körében, tudósok is egyetértenek, mivel másképp müködik a vulkáni köd. A vulkán az eddigi hamu helyett több lávát lövell ki, ez talán biztató a jövőre nézve.
Más: Szendrő több része napok óta víz alatt van, majd hívom Nórit.
Ma voltam Bence tantónénijénél, részleteket majd személyesen. Részleges szobafogságra, s gépelvonásra itéltem még tegnap, hogy ma mivel fejelem meg, még nem találtam ki.
Ákos megkapta az aranyérmet a túrák miatt, lehet, hogy Szlovákiába is kiviszik őket. Karinthiai utjuk ismét veszélyben, most tárgyalnak más iskolával a kevés jelentkező miatt. Még jó, hogy csak 16o eu-t fizettem be! Anglia is elmarad, szinte senki nem jelentkezett, viszont én nyerttem 7 éjszaka ingyen éjszakát 2 főre, Eu-program az eu-i turizm.fejlesztése keretén belül. 12 hónapig bármikor - amikor hely van persze - mehetünk 14 országból válogathatok. Kőszeg, ha összejön, csak még időpontot nem tudok, a héten talán még nem késő lefoglalnom. Uis sürü programjuk van a kicsiknek, horgásztábor is lesz júliusban, oda csak B.megy. Ennyit tudok most írni, vigyázz Magadra!!!!!!
Azt azért nem bánnám, ha a géped indulásának időpontját, számát közölnéd, hogyha bármi lesz, tudjak időben lépni. Én még haza is hozlak, csak ott ne rekedjél! kOMOLYAN GONDOLOM!!!!!!!!!!!!! Addig még rengeteget változhat a helyzet, ne tojj be!!!!!!!
Millió puszi, kicsik fekete sapkát kérnek, és túra-versenyre készülnek kihívni Téged!!!!Azt nem tudom, hogy távot, vagy gyorsaságot akarnak mérni...
Carriónban egy templom melletti egyházi tömegszálláson aludtunk. Korrekt volt minden. Este bevásároltam a helyi merkadoban. Csodaszámba megy, ha találok ilyet. 5-6 juroból 2 napi kaja megvan. Mondjuk a pellegrino-menü meg 8 jurocska. Tusgyukot, elemeket kellett vennem, ezért a limitet…..
Nincs erőm írni/nem volt... rengeteg útszéli netkapcsolat volt... de nem ment... most kicsit magammal vagyok elfoglalva... ne haragudjatok. Meg kell oldanom valamit... kell a válasz... pontosabban már megkaptam... azt hiszem közel 60 km-t mentem a két nap alatt. 3 etap. Sok minden…..
Sorry, de egy ősember kiállítóhelyre lógtam be, nem tudok írni... amúgy egy full vallásos helyen aludtam este Tosantosban, talán... fájt a lábam nagyon. Nem tudok írni, ezért egy videót küldök a tegnapi útról!! :)Na szóval, este kiderítettem, hogy igaz-e a kakasos sztori...…..
Reggel Csárli előtt ébredtem... de ő is kipattant... minden reggel megfürdik, szerintem full másnapos, azért. Összepakoltunk. 7.00-kor már híremet sem hallották a faluban. Kellemes turista, zarándok idő volt. Tiszta kék ég, napsütés, de nem forróság. Amúgy rommá égtem…..
tóth bence 2010.04.11 13:51:32
Bocsi a Budavári-Budaházi elirásért. Nem voltam magamnál tegnap sem. 007-es ügynök ismét leb...., most e-mail-ben. Amugy nem csodálkozom, ha a Jobbik nyomul Csepelen és környékén. 1/2 10kor indultam a Nemzetihez. Auchannnál jártam, telef. jött, vége az előadásnak./Neten 10,10 volt/ Na akkor tali a Szt.Imrén. A viztorony utcáján mentem, tele volt ribikkel, cigányokkal, futtatókkal. A Szt Imrén a mellettem álló kocsi hátsó ülésére 5 lányt pakoltak be, elől két izomagyu pasi ült. Nm hiszed el, de féltünk, ki sem mertünk sz
állni a kocsiból, csak amikor jött a HÉV. Persze ez a közönség sem volt valami bizalomgerjesztő, Ákos, barátja és egy vak ember jelentette az elitet, a többi mind cigány, vagy lumpen elem volt. Nem kell mondanom, -bár 1/2 méterre van a rendőrség,- zsaru sehol. Amugy az előadás tetszett Ákosnak, csak azon akadt ki, hogy a mennyországot villamossal és grefitikkel ábrázolták, és miniszoknyában volt Iluska. A többi szin az általa megszokott stilusu volt. Választásról még nem tudok semmit mondani, ,mert sürgős főzhetnékem volt. Legutóbbi alkalommal minden csatornán a választás ment, most kapcsolgatok, de a Hit-gyülekezet miséjét,meg hasonlókat látok. Rádiót nem kapcsoltam be, lehet, hogy ez a baj.
11 h-ra igértek 99 %-os feldolgozást. Ht-en többen voltak a misén, mint a választáson. Kérdés, hogy utána elmennek-e? Ugy gondoltam előszőr, hogy igen, de n.DD.is igen vallásos volt, mégis Fecót szolgálta. Ezek után nem tudom mit gondoljak erről....
Egyelőre ennyit, etetem a gyerekeket.
Ezt a zenét azért tettem fel, mert ez Chekpoint Csárli előéletéről szól. Kérek mindenkit, hogy a szöveget figyelmesen végighallgatva, hallgassátok a hallgatnivalót.Tegnap este Idától elbúcsúztam... még egy adagot dumáltunk... jól esett... soha életemben nem volt a…..
tóth bence 2010.04.09 19:07:16
@empi: Gondolom kiszivta a nap a sapkát. Ki a meglepetés vendég? Nagyon kiváncsi vagyok rá. Beléptünk Bence nevén tagként, én követtem el, igaz egész délutánom ráment, de sikerült. Képzeld nem ordibált velem Bence, hogy mit nyulkálok az ő gépében. Egyébként minden oké, vigyázz Magadra, meg CsP Charlie-ra, mármint az italjaira. Másnaposan nehezebben megy a zarándoklat.
Bencének annyira tetszett az Ákos projektje, hogy már németből és énekből is csak gépen hajlandó irni, fényképekkel, stb. Igaz mindkettőért kapott ötöst.Énekből valami számomra ismeretlen bandáról irt, azaz németből is őket választotta, csak bővebben irt.Ákos a hangrobbanással volt elfoglalva, majd hétfőn kiderül, hogy jó-e. Most ennyit, vigyázz Magadra, millió puszi Neked.
Kegyetlen nagyot mentem ma... 7.30-as indulás. Cél az etapos könyv szerint Estella (csillag) lett volna. 15 km... aaa.. felejtős. Hát én átugrottam. A könyv szerint a következő napi célállomás Torres del Rio...  Estelláig nem volt probléma, jól mentem, jó időben, nem volt…..
Terített asztal - vetett ágy, Nabukodonozor üdvözlet Zionba. Most találtam csak nyitott féreglyukat. Cizur Menorban este elszabadult a pokol. Az amerikai, aki angol-liverpooli, neve Ian Scott, szerintem meg G. I. Joe, mert mindenhez ért, azt hiszem ő volt az utolsó amerikai katona, aki…..
Tegnap 9-kor jobbnak láttam elmenni aludni. Körbenéztem még a településen, ami kb. 30 házból állt. Egy német 40-es teátrális csaj fölött aludtam, aki egyfolytában színészkedett. Ropogott az ágy, azt hittem leszakad, lehajoltam fölülről és megkopogtattam a deszkát. A nő csak…..
  Hola. Buena Camino. Tegnap estétől folytatom. A netezés után még történtek események. Először is Gatusoval vacsiztam a Milanból. Illetve Takuma Sato F1 pilóta mellett aludtam. Túléltük az estét, nem karamboloztunk. Mikor megtudta, hogy magyar vagyok, belekezdett valami…..
tóth bence 2010.04.03 19:18:40
@empi: a tv szeribt DD átkozottul szerelmes volt Vörös Rébék ezek szerint kevésbé
tóth bence 2010.04.04 15:05:39
@empi: Bence karbantartja az erepublikod és 481 pénzed van
remélem eurod is jol áll.
Reggel Bayonne-ba érkezett a vonatom. Nagy talány volt, hogy megyek tovább, de mint a karikacsapás, úgy sikerült! Bebuszoztam a Pireneusba! Na, buszon már ment a spannolás. Német biciklis zarándokokba botlottam, akik egyből betekertek a busz csomagterébe... azt kiabálták közben,…..
encaminom lesztcsensz 2010.03.31 22:03:00
Utolsó esélyem a menekülésre. Még biztos, ami biztos, bevágtam perisztartikába egy adag perkeltet. Melegkajára egy darabig nem számítok. Holnap indulás. Para semmi. Majd Orly-n holnap 13.00-kor. Már látom, hogy hatalmas kukumber szativa lesz a valagamba. Onnan nem lehet már…..
tóth bence 2010.04.01 15:32:14
@fmagi: Kérlek Benneteket, ha bármilyen formában jelentkezik ma Empi, értem alatta az smst is, jelezzetek, uis én sem tudom, hogy Afrikában van, vagy sikerült Párizsban landolnia.
köszi előre is én az aggódó anya vagyok
encaminom D-day 2010.04.01 05:59:00
Hát nem olyan elánnal keltem fel, mint amikor srácokkal megyünk Grádra vagy Villányba. Tévedtem. Már be vagyok szarva. Sírhatnékom van. Próbálom mondogatni magamnak, miért megyek. Hát nem segít. Hát lehet, hogy tényleg bevágok egy sört. Talán ellazulok. Full alkoholizmus. Már a…..
encaminom Előzmények 2009.10.14 14:11:00
A történet valamikor 2008 tavaszán egy ejtőernyős ugrással kezdődöt... Pontosabban hamarabb. ;) Akkor nem is gondoltam volna, hogy az a perc, ott a diósdi kisiskola elött, Almával beszélgetve, ennyire belém ivódik. Tisztán emlékszem, ott állunk és közlöm vele, hogy az ugrás…..