Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KecskeGida

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TOMPA M6 summázás 2010.04.01 09:23:00
Azért nem erőssége a magyaroknak a határidők betartása, különösen nem, ha ekkora beruházásról van szó, mint az m6 volt. Meg aztán nagyságából adódóan  állítólag amúgy is nehéz  bármit is vállalni. Most sikerült, szóljanak a fanfárok.Szívből örülök az új…..
KecskeGida 2010.04.08 10:44:06
Az ügyészséget kritizálókat sokszor vádolják azzal, hogy csak egyes gyanúsítottak érdekében lépnek fel. Ez nem igaz, hiszen sok esetben épp az a gondunk, hogy furcsán érdektelenek egyes esetekben. Szóval egy korábbi internetes listát kicsit csiszolva csináltunk egy gyűjtést…..
KecskeGida 2010.04.08 10:33:59
A Kuruc.info hozta nyilvánosságra a Kubatov-beszédet, amely a pártigazgató zárt körben tartott előadásán készült. Kubatov Gábor elmondja a felvételen, hogy a pártnak részletes nyilvántartása van a fideszes és a nem fideszes szavazókról, példaként a a pécsi időközi…..
Emberünk, Dr. Horváth Zsolt már több, a demokratikus értékrenddel nem összeegyeztethető botrányba keveredett a hosszú-hosszú 12 éves képviselői pályafutása során. Most az egyik legkirívóbbal, a 2006-os választásokon történt csalásról írnánk pár sort.   …..