Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyr Anasazi

8 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepődve olvasom, hogy a FIFA megtiltja a játékosoknak vallási vagy politikai jelvények bevitelét a pályára, ideértve a hitbeli gesztusok alkalmazását is. Állítólag a szervezet szabályzatának 4. pontja szabályozza a játékosok öltözködését és viselkedését, amelynek…..
Menekülttábor Egyszervolt 2010.06.16 13:54:00
Magamat belevájtam, véstem,mint éhes fogak a kenyérbe.Virágok nőttek tenyerébe.S mint kinek kőből háza épül:öklébe bújtam, menedékül...
Tyr Anasazi 2010.06.17 17:26:10
@axispolaris:
Valahogy olyan ismerősnek tűnik. A versek kép formájában jelennek meg nekem, amiközben olvasom. Olyan ismerős ez a kép. Deja vu érzésem van.
Ahogy én tudom, a Fidesz eredetileg csupán 3 csapásra készült, de végül 29-et jelentett be. És még nincs vége! Hogy miért nevezem csapásnak a Fidesz-kormány akciótervét? – Mondjuk azért, mert az érintetteket csapásként érte a bejelentés. Nem volt hozzászokva senki, hogy…..
Tyr Anasazi 2010.06.10 22:58:06
@biboldó:
Ha jól figyeltem, ma már bejelentették, hogy nem járhat rosszul egyetlen kiskeresetűs sem, ami egyet jelent a minimálbér emelésével. Nagyon helyes! Tényszerűen éhbérért dolgozik a csóri melós. Igenis legyen neki két jó hónapja! Mert a harmadikban már munkanélküli lesz, mivel a munkáltatója csődbe megy.
Én elhiszem, hogy a Fidesz 10 év alatt egymillió munkahelyet teremt. ...de csak miután másfélmillió munkanélkülit csinál.
Habár egy ideje gyanúsnak találtam, az ajándék ezüstérem visszatartását, mégis meglepett a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ítélete, amelynek értelmében a pekingi olimpián tiltott szer használatán megbukó fehérorosz kalapácsvetők, Ivan Tyihon és Vagyim Gyevjatovszkij…..
"Szegény fizess! Ez Orbán csomagjának lényege. A liberálisokat eddig dühödten ostorozó Orbán most virtigli liberális adóprogrammal állt elő.   Az egykulcsos személyi jövedelemadót az elmúlt években csak az SZDSZ szorgalmazta. Mára fordult a kocka és Orbánból Kóka…..
Tyr Anasazi 2010.06.09 19:51:39
@Sunder:
Vannak a munkerőpiacnak olyan szegmensei, ahol nem lehet jól keresni. Akik ott dolgoznak, azok jól megszívják, hogy te több mekdonálcos szemetet ehess. Persze, igazad van, túl magasak az adók a jól/jobban kereső rétegeknél, hiszen azok egyébként a fogyasztásból is jobban kiveszik a részüket, tehát még ott is adóznak. És pont ezért szar az egykulcsos adózás. Egyszerűen igazságtalan, és leglecsúszottabb rétegeket szegényíti el, ami a szociális rendszert fogja megterhelni, amit meg a jobban keresők fizetnek meg. Szóval, rövid távon jó lehet az egykulcs, de két év elteltével már érződni fog a negatív hatása.
Menekülttábor Izrael = fasizmus? 2010.06.03 14:01:00
Nem, Izrael nem fasiszta állam, és a más népekhez való viszonyában sem fedezhető fel nyomokban sem a fasiszta jelleg. Persze, érdemes arra is néhány szót vesztegetni, hogy vajon a fasizmus egyenlő-e a „szőke, kékszeműek gyűlölete minden más népek iránt” hollywood-i…..
Hagyónak nagy szerencséje volt, hogy annyi idő telt el a BKV-ügyek komolyra fordulása és a mentelmi jog letelése között, bőven jutott ideje takarítani. Legalábbis azt hihette, hogy szerencséje van, mert valószínűleg a rendőrök sem hülyék, és nagyon remélem, hogy van valami…..
Tyr Anasazi 2010.05.21 10:47:36
@El Topo (Sgt. Elias):
Én kicsit átnéztem az e-cégjegyzéket. Meglehetősen leleményes gyerek ez a Hagyó, illetve csak volt. Nekem is olyan érzésem van, hogy hosszú gondolkodási időt kap.

falafel
Nincs hírértéke annak a tettnek, amit a Magyar Gárda végrehajtott a minap Detken és Vámosgyörkön. Azért nem hír, mert senki nem rettegte tőlük liberálisra magát. Talán azért nem, mert ott, ahol a Gárda véghezvitte tettét, nem nagyon volt egyetlen liberális hajlamú egyén sem. A…..
  Nem a legvidámabb napjait éli április 11-e óta a Jobbik. A túlpörgetett várakozásoknak köszönhetően az első forduló eredményeit inkább csalódással fogadták a párt politikusai és választói, semmint önfeledt örömmel, s a második fordulóban sem volt sok minden,…..
Tyr Anasazi 2010.05.06 10:53:52
@biboldó:
Honnan veszed, hogy a Jobbik mindenkit utál, vagy, hogy csak ők utálnak "valóban", mindenki más meg csupa szív, szeretet?
Tudod, az a gond az akolmeleggel, hogy bár hideg ellen megvéd, egyformán büdös lesz tőle mindenki.
Nem a jobbikra kéne mutogatni, ha cigányellenes, hanem a tisztelt balliberális oldal impontenciáját kéne hengsúlyozni. A magyar sajnos tényleg birka nép, és addig várt, amíg fekete ruhában masirozó idióták vették át az egyetlen megmentő szerepét. Mert, tetszik ez, vagy sem, a vidéki ember egyedüli támasza a Jobbik és a Gárda volt. És hogy van-e cigánybűnözés? - Nem, nincs! Cigányterror van, ezért úgy kéne bánni velük, mint a zsidók a terrorista palesztinokkal: irtani őket asszonyostól, gyerekestől. Hogy ez fasisztoid hozzáállás? - Pontosan! Egy autentikustól idézve szabadon: Tetszettek volna rendet csinálni!
Hagyjuk azt a sületlenséget, hogy a magyar úgy születik, hogy már az anyja hasában magába szívja az antiszemitizmus és romagyűlöletet. A megtapasztalás alakítja ki az ítéletet, még az előítéletet is. Éppen ma reggel hallottam Dr. Rácz Jenőt, a szocik ex-egészségügyi miniszterét zsidózni. A zsidó szót nem mondta ki, de egyértelműen az 5%-os SZDSZ-t hibáztatja az EÜ-reformok megbukásáért, ez EÜ válságos helyzetéért.
Senkinek nem ajánlom, hogy a Jobbikot támogató egyszerű vidéki népeket lebecsülje.
Tyr Anasazi 2010.05.06 11:18:42
@tevevanegypupu:
Ez így bődületes ökörség. Először is, induljunk ki abból, hogy a komcsikat le kellett váltani. Erre egyedül a Fideszt látták képesnek, mert róla biztosan lehetett tudni, hogy rendelkezik ekkora potenciállal. Az erősebbhez húzás itt is megjelenik. Sokan, akik a jobbikkal inkább szimpatizálnak, mint a Fidesszel, mégis rájuk szavaztak, mert a komcsik eltakarítása volt az elsődleges cél. Kellett a kétharmad is, ez megint a Fideszt erősítette. Az emberek elhitték, hogy a kétharmad gyors kánaánt jelent. Csak ennyire voltak reményvesztettek! A jobbik az emberek elkeseredettségének manifesztációja. Az elkeseredettséget nem szélsőségezni kell, hanem az okát keresni és megszüntetni. Nem egymillió ember elkeseredett, hanem sokkal több. Majd meglátod, ha véget ér a "hurrá, győztünk!" hangulat.
Tyr Anasazi 2010.05.06 12:41:32
@tevevanegypupu:
Azért én adnék némi haladékot a Fidesznek. Ekkora szarból nem lehet kirángatni az országot néhány hónap alatt. Alső intézkedéscsomagok utalnak majd az irányra, de a hatásukat érdemes megvárni.
A szavazatmaximálás okán a Fidesz egészpályás letámadást indított a Jobbik ellen. A támadás sikeres volt, a többit meg majd meglátjuk. Nem szabad nagyon türelmetlennek lennünk.
  Ha van oka annak a morális többletnek, amit az új kormánypárt (és a radikális jobboldal) az elmúlt években fölhalmozott, és ami - sok más tényező mellett - végső soron a kétharmados sikert eredményezte a Fidesznek, akkor az a 2006-os gyalázatos őszi események története,…..
Tyr Anasazi 2010.05.05 18:30:59
@Loxon:
Ez a tökös poszt? Ja, persze, Ergétől már ez is annak számít. Simogasd csak a buksiját ennek a mongolidiótának!
Tyr Anasazi 2010.05.05 22:15:29
@Rókakígyó:
Anyád is állandóan az utcán van. A sarkon.
  Nem tetszik az MSZP-nek, hogy Orbán üzletembert is bevett a kormányába Fellegi Tamás személyében. Fellegi Tamásra, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium leendő irányítójára utalva Mesterházy Attila azt mondta, kétségeik vannak az alkalmasságát illetően, mivel itt szerintük…..
Tyr Anasazi 2010.05.05 12:58:18
@thetriggerhappy:
Válaszoltam, csak nem látszik. Blogzűr.
Tyr Anasazi 2010.05.05 14:11:06
@thetriggerhappy:
Amikor jó sörökre kell példát hozni, miért cipőpasztákat említesz?
Tyr Anasazi 2010.05.05 18:44:48
@thetriggerhappy:
De az. Az összes Lepp-fiúnak van előélete. Oszkónak, Kókának, Szeteinek, Gyurcsánynak, stb. Mielőtt politikai pályára léptek volna, már részesei voltak az állami vagyon elsíbolásának. Fellegi meg nem. Ezért nem egyformák. Ettől még válhat orbáni oligarchává később.
2.   2.  Akár ellenséges, akár szövetséges fejedelem miként lehetne egy mondabeli ősatya? 3.   3.  Nincsen még csak hasonló nevű kazár kagán sem. 4.   4. A magyarság már létezett, mint nép, mikor (Györffy) szerint uralkodni kezdtek rajta a…..
Tyr Anasazi 2010.05.05 06:40:17
@biboldó:
Csakis azért mertem bemásolni, mert az eddig olvasott legkomolyabb munka. Valódi kutatás áll mögötte. A szerző egy blogger, akinek ez a szakdolgozati témája. Talán éppen most diplomázik, ha jól rémlik. Majd megkérdezem tőle.
Engem a téma attól kezdve érdekel, amióta Grespik elkezdett sumérozni. Akkor hatalmas ökörségnek tartottam, de azért csak elkezdtem kutatgatni a sumérok eredetét. Ebben az időben jutottam hozzá a British múzeum anyagaihoz, amit a helyszínen ellenőriztem is. Angol nyelvterületen meglehetősen bőséges anyag létezik, és ezek mindegyike tartalmazza a hun-magyar legendáriumot is, hozzákapcsolva a sumer eredthez.
  Szombaton az MSZP majálisán voltunk kint, ahol egy Gaudi Nagy Tamás és Zagyva Gyula vezette hatvannégy vármegyés csapat zavarta meg az antifa egységfrontot. Kínai és Trágár barátainkkal együtt még azelőtt sikerült megörökítenünk az Üzenj az erőszaknak!, az Üzenj a…..
Tyr Anasazi 2010.05.04 16:32:36
@Gasper:
khm... irigylésre méltó.:-)
 Az alant bemutatandó munka nem tőlem ered!  Óriási vita folyik a magyar őstörténetről, honnan származunk, hová tartunk? Sajnos, akárcsak a politika, a magyar tudományos élet is két táborra szakadt, amelyek nem állnak szóba egymással, átjárás alig van köztük, ha…..
Eszmefuttatási próbálkozás mindennemű kabalisztikus és egyéb misztikus elem nélkül, csak úgy logikai alapon, ezért röviden:Az ország kétharmada győzelmi mámorban úszik, mert azt hiszi, győzött a többség akarata, holott csak egy párt, rendben, egy párt programja győzött, bár…..
Tyr Anasazi 2010.05.04 08:41:26
@biboldó:
Én ettől a palesztinozástól vagyok kiakadva. Ki a picsát érdekelnek a palesztinok?! Mi közük hozzánk? És amikor az ember jót röhöghetne az izraeli zászlóval védekező "független civileken", akkor jön az idióta, és palesztinozik.
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
Tyr Anasazi 2010.05.03 21:06:10
@AgentUngur:
Aránylag egyszerű dolgokat nem értesz.
  Ahogy azt ma délelőtt a Mandineren elsőként megírtuk, a bíróság jogerősen kétmillió forint kártérítés megfizetésére kötelezte Bolgár György rádiós műsorvezetőt a Kruchina-fivérekkel szemben (most kaptuk a hírt, hogy délután pedig - nem jogerősen - a…..
Gondoltam, ha már a Fidesz ilyen szépen megnyerte a választásokat, kapcsolok egyet, és kárörvendek picikét. Klikk, és máris az RTL-en voltam, ahol a humor nagyágyúi éppen előadták a heti rettegésüket. Egy egészen picit bizakodtam, talán mostantól tényleg lesz érdemi politikai…..
Tyr Anasazi 2010.04.27 20:34:48
@biboldó:
Úgy érzem, te nem kedveled Tesz-veszt.
Tyr Anasazi 2010.04.27 20:39:29
@biboldó:
Visszatérve a rettegés nagyágyúira, mostantól megint nézem majd a Heti Hetest. Ahogy a Fidesz indul, lesz téma bőséggel. Pontosabban nem is a Fidesz a lényeg, hanem a hozzácsapódott aljanépség. Na, azok majd szolgáltatnak témát bőven.
Tyr Anasazi 2010.04.28 07:17:30
@biboldó:
Ugyan, kérlek, még egy kibaszott köztársasági elnököt sem választhatunk közvetlenül. Találó a jelenlegi rendszerre a pártokrácia elnevezés.
Hallva a Fidesz embereinek nyilatkozatait, már most biztosra veszem, hogy négy év múlva újra az MSZP kormányoz. Vagy a Jobbik! mikor Orbán kiadja az utasítást, hogy a nagy bűnök mellett a kisbűnöket is büntetni kell, amikor ezt kihangsúlyozza, akkor a hatalomhoz törleszkedő, beszari, szervilis igazságszolgáltatás vajon melyik típusú bűnök üldözésében jár majd az élen? Amikor tyúklopásért elítélnek valakit, majd arra hivatkoznak, hogy a miniszterelnök úr is megmondta, nem lehetünk elnézőek. Tudod, mit? Én gyűlölöm az MSZP-SZDSZ bandát, de most, hogy eltakarodtak a kurva anyjukba, nem érzem magam biztonságban. Pedig sokan azért szavaztunk ellenük, mert nyugalomra, biztonságra vágytunk. Tartok tőle, nem lesz benne részünk.
  No persze, ne túlozzunk: csak arról van szó, hogy Pokorni Zoltán ma reggeli kijelentése szerint nem Sólyom Lászlót jelöli majd a Fidesz köztársasági elnöknek. A jelenlegi államfő ötéves ciklusa megérdemel majd egy hosszabb elemzést, de mindent a maga idejében. Néhány…..
Tyr Anasazi 2010.04.28 07:01:45
@stratez:
A legsúlyosabban fidesz-demagóg televízióban, az EchoTv-n tegnap este a főokos fidesznyikek elmondták, hogy nekik olyan államfő felel meg, akit zsinóron lehet rángatni. Kvázi asztali dísz legyen egy fontos esemény protokolljában.
  Az utolsó budapesti frekvenciát kapta meg a Klubrádió, amit elhalásztak a Magyar Katolikus Rádió elől, pedig a Klubrádiónak van frekvenciája - szólnak a hírek. No igen, de a katolikusnak is, csak épp a senki által sem hallgatott AM-en, középhullámon, ahova csak az…..
Tyr Anasazi 2010.04.25 13:00:53
@tewton:
Parádézik a faszom! Csak így jött ki. Én mindenesetre nem szóltam volna másnak azért, amiért te/ön igen. Tököm tudja, hogy most magázódni kell, vagy tegeződni. Az őrületem, na! Nem tartottam, - és továbbra sem tartom - szükségesnek pont itt megmagyaráznom, mit miért teszek. Viszont, amit nem értek, azt nem feltétlenül tekintem őrültségnek. Ígérem, Falafel is jön majd. Ám, mivel egy gépen játszom most, egyszerre csak egy nicken tudok bejelntkezni. Tyr Anasazinak sok dolga van, ezért ő most lenyomja Falafelt.
A katolikus egyház ügyében velem egyetlen konzerv sem tud értelmesen beszélni. Nem az istenképzetemmel van baj, csak a mások hitére telepedő bürokráciával. Aztán érdemes megemlíteni azt is, hogy miközben készségesen elhiszünk minden szarságot, amit a zsidrákokról mondanak, addig a klérusról terjedő negatív híreket elutasítjuk. Mármint kik így, kik úgy. Az én rózsaszínű kis lelkecskémet egyik téma sem érinti különösebben, viszont mindkettő alkalmas a játékra. Bábozgatok, provokálok. Biboldót én bátorítottam, hogy térjen be ide. Ha nem csak az ellenséget látja benne valaki, rájöhet, yo-fej. Amely blogokat én valakinek ajánlok, azt azért teszem, mert érdemesnek tartom ajánlani. Vannak itt fa(sz)fejek bőven, de legalább lehet provokálni. Mert hol van a vita, ha nincs provokáció? Mi a picsára jó a nagy büdös egyetértés, vagy a polkorrekt visszafogottság?
Tyr Anasazi 2010.04.25 13:13:22
@Mihint:
Te meg ne dumálj, mert te sem mutatkoztál be, hogy honnan a rabbi faszáról szöktél.
KKBK PrOlik 2010.04.27 01:18:00
  A Jobbik a proli, és a Fidesz meg az elit jobboldali párt ugye? vagy h is volt?   ahaha Mostanra tízből hat Fidesz-szavazónak nincs érettségije.    ..
Tyr Anasazi 2010.04.27 20:55:53
@Oli bácsi:
Naaa, ne degradájl oly' hevesen! Szerintem igenis ütős kis szójáték, ha azt nézzük, hogy buzi kis sznob vagy.
Gondoltam, ha már a Fidesz ilyen szépen megnyerte a választásokat, kapcsolok egyet, és kárörvendek picikét. Klikk, és máris az RTL-en voltam, ahol a humor nagyágyúi éppen előadták a heti rettegésüket. Egy egészen picit bizakodtam, talán mostantól tényleg lesz érdemi politikai…..
Tyr Anasazi 2010.04.27 20:46:53
@Fedor:
Szerintem neked tök igazad van. Magyarországon, amikor náciveszély van, a II. VH-ban milliószám hulló hottentották leszármazottai szoktak rettegni. Szaladj ki a reptérre, láthatod, hogy megnőtt a sor a Budapest-Botswana járatnál. Te kibérmálkozott svábpalóc, teee!
  Nem sok izgalmas választókerület van, ezek közül az egyik a renegát fideszes, Molnár Oszkár küzdelme egykori pártja ellen.  20%-os feldolgozottságnál Molnár Oszár 43:34-re vezet Daher Pierre ellen, Gúr Nándornak 25 százaléka van (a Jobbiknál…..
Tyr Anasazi 2010.04.25 21:01:33
@tölgy1:
Nem hát! ha te mondod...
Daher Pierre-rel viszont nehezebb lett.
Cseppet sem természetes módon elsőként szeretnék a győztesnek gratulálni. Figyelemre méltó teljesítmény, amit a tegnap éjszaka sokáig fennmaradók láthattak. A Fidesz reálisan a 2/3-os többség elérésének küszöbén áll, köszönhetően az MSZP-SZDSZ koalíció emberfeletti…..
Tyr Anasazi 2010.04.24 06:30:02
@biboldó:
Szerintem a poszt azért fulladt ki gyorsan, mert csupán a Jobbik basztatására született, de nem számolt azzal, hogy a bősz fidesznyikek zöme pontosan azon a véleményen van, mint a szélsőségek. Nem fogják fel ezek a gyökerek, hogy sokan csak azért szavaztak a Fideszre, mert azt hitték, csakis az képes legyőzni a szocikat.
Viszont van egy új posztjuk, a katolikus rádiós. Na, most megyek, és adok nekik!