Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazy Bones

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valódi tenyérizzasztó történet, ami talán egy bonyolult családi viszonynak köszönhetően mára egymilliós tartozássá duzzadt. Mit tehetünk, ha valaki a nevünkben aláír, majd nem fizeti a számlákat? Kedves Homár! Úgy látszik olyan világot élünk, ahol simán bárki nevére Tigázos számlát írathatunk rá…..
A sorozatban most újdonságként egy nemcsak elhagyatott, de a tűz pusztítását is megszenvedő épületet fogunk megnézni...
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..
1988. augusztus 14-ről 15-re virradó éjszaka a Csongrád megyei Csengele, 129-es számot viselő Sebők-tanyában 11-en aludtak, mit sem sejtve arról, hogy a falakon kívül három férfi benzinnel teli kannákkal és égő kanócú flakonokkal éppen rájuk gyújtja az épületet. A pártállami idők legszörnyűbb…..
Lazy Bones 2019.04.27 12:31:57
@Segna: Ez meg struccpolitika. A többséget érdekli. Ezért látogatjuk ezt a blogot. Hiánypótlás. Nincs köztudatban.
Lazy Bones 2019.04.27 13:07:55
@pizo: Akkor nem meglepő. Anyámat kérdeztem, ő sem emlékezett rá.
3000 elektromos buszt venne a kormány még ebben a ciklusban. Az elektromos hajtásokat gyártó beszállítókon nem fog múlni.....
Lazy Bones 2019.04.27 13:06:56
A Nagy Katalin által a XVIII. század végén alapított Odessza városa 1905-ben a cári birodalom negyedik legnagyobb települése volt. A város kikötője hatalmas forgalmat bonyolított le, a Fekete-tengerről induló, és ide érkező szállítmányok nagyobbik részének ez volt az induló, illetve a célkikötője.…..
Labancz Anna él. Feltehetőleg. Hisz alig múlt hatvan. Az Arcanum 15 rendszerváltás előtti, Labancz Annára adott találatából 12 rá vonatkozik. Rá, aki levelezőtársat keresett az Ifjúsági Magazinban, majd válogatott műrepülőként tűnt fel a Repülés és más lapok hasábjain.…..
  A 45-60 év körüli olvasóinknak talán megdobban a szíve a mai téma hallatán, hiszen a "legendás" magnókazettáról szól a mai mese. Ezen korosztály tagjainak szinte kivétel nélkül van valamilyen sztorija ami összefügg a kazettával azaz hivatalos nevén a compact-cassette-tel. Ki ne tekerte volna…..
Mi, a Vincent-blog szerzői és törzskommentelői – a kormánnyal, az ellenzékkel, a politológusokkal, az úgynevezett „elemzőkkel", és legfőképpen a bankárokkal ellentétben – sokat okosodtunk a kormányzati ciklus eddig eltelt két és fél évében. Eljött az idő az összegzésre.…..
Egy villogós 1500-ös. Egy taxi 1300-as. Mellettük a tulajdonosok, akik oly komolyan veszik a játékot, hogy társaságukban a ma csupán díszlet. Egy kicsit az átkosbeli színfalak mögé is belepillantunk. Tartsanak velünk, de vigyázzanak, mély a kút. Vélemények az azonos című…..
Lazy Bones 2019.02.03 21:20:22
@Santer: Gané egy vélemény, mint a névadód a Winnetouból.

@Avigdor: Ezt ilyen stílusban kell a tudomására hozni?

@GGG77: Mára teljesült a kívánságod, elvették a korkedvezményes nyugdíjakat. Boldog vagy ettől?
Régi hamis számlás sorozatunkat folytatjuk egy friss adathalász spam üzenettel. Korábbi "Telekom számla vagy mégsem?" valamint a későbbi "Telekom számla vagy mégsem II." után ezúttal a Telenoros változat bukkant fel. A csalók okosak, kisebb összegben fociznak abban a reményben, hogy így talán többen…..
Nem sikerül jogosulatlanul feloldani a másik fél Androidos telefonját? Nem gond, elég egy jól irányzott Skype hívás, és máris kikerülhető a feloldó minta, a jelszavas zárolás, az ujjlenyomat vagy éppen az arcfelismerés. A hibajavítás azóta már elérhetővé vált...
Lazy Bones 2019.01.09 00:42:42
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
Régi hagyomány, egyben a dolgozó nők stressz szintjét az egekbe toló gyakorlatilag lehetetetlen küldetés a karácsonyi nagytakarítás. Hogy ezt a mutatványt, aki csak megteheti, igyekszik kiszervezni az ünnepi készülődés saját kezűleg kivitelezett feladatai közül, egyáltalán nem meglepő, sőt ez…..
Lazy Bones 2019.01.01 17:04:47
@Hortenz: A minekmentodázás teljesen általános mindenütt. Új vagy a magyar weben?
Bevallom, az alábbi levélig nem ismertem a Book a Sloth Club könyves meglepetésdoboz szolgálatot, az események tükrében nagy szerencsémre. Mert tuti ráugrottam volna a detektív dobozra, aztán meg itt  forognék  a sorstársaimmal, mint egy tanácstalan Travolta-csoport keresve a…..
Gondolkodtál már rajta hogy például a nálunk megjelent Színes Mindennapok című sorozat magyar képeiből milyen jó lenne falra tenni nagy méretben egyiket-másikat? Most nem csak ezekből, de az MTI Fotóarchívumának bármelyik fotójából választhatsz egyet ami tetszik és megnyerheted nagy méreteben,…..
Lazy Bones 2018.11.21 12:33:43
Kőkemény, és végre részletekbe menő előzetes érkezett a True Detective harmadik, január 13-án érkező új évadához. A főszereplő a Holdfényért Oscar-díjas Mahershala Ali, a sztori pedig a beharangozó szerint az lesz, hogy ő nyomozott egy nyolcvanas évekbeli ügyben (gyerekek tűntek el), de ez volt…..
HamPLÓ Egy kis Bohém rapszódia 2018.11.11 07:00:00
A hazai bemutató napján megnéztem a Freddie Mercury/Queen-filmet, és még egy héttel később se tudom, hogy velem van-e baj, hogy nem idegesített annyira, mint a kezdeti hírek és kritikák alapján gondoltam, hogy idegesíteni fog :) Szögezzük le, hogy nagyon mellélőni nem tudott a…..
Óriásit robbant a napokban a Flippermúzeum és az InsertCoin híre: november 3-án, szombaton Magyarországra jön, és az Arcadia nevezetű geek dzsemborin előadást is tart Ian Livingstone, a lapozgatós könyvek legendás szerzője! Idehaza aligha van olyan 30-as, 40-es fantasy rajongó, aki ne az ő…..
Lazy Bones 2018.11.04 19:15:04
Majdnem elmentem a rendezvényre.

@FF: Mint hírlik, egy egész perc jutott mindenkire.
Ausztráliától-Angliáig egy kis Fiattal   Az első részt ITT nézhetitek meg. Az ausztrál Bruce Thomas és Stuart Harper nem mindennapi utazása folytatódik. 1969 tavaszán járunk, a két kalandor Iránba érkezett:..
Lazy Bones 2018.11.02 13:22:19
Nem mai hír (konkrétan 2017-es), de a múltkori Caraman-cikk kapcsán egy kicsit aprólékosabban körülnéztem a román SIE (Serviciul de Informaţii Externe = Külső Hírszerző Szolgálat) honlapján és hát olyat láttam, amitől elkerekedett a szemem. A tavaly ugyanis egy olyat léptek, ami titkosszolgálattól…..
Lazy Bones 2018.10.17 19:52:59
@tiboru: A legjobb tollú autós (szak)újságíró idehaza manapság. (Totalcar)
Az idei év első 9 hónapjában 11,8%-kal nőtt az új buszok értékesítése Oroszországban. Áttekintjük hogyan alakul az egykori magyar buszgyártás legnagyobb piacának jelenlegi állapota...