Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homeomami.

35 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ennyit a disznókról. És hol maradnak az újévi fogadalmak? Ti szoktatok ilyeneket tenni? Most nem a szokásos, nem iszom két hétig (vagy két évig) típusúra gondolok, hanem a komolyra. Hogy holnaptól megváltozom…. Van egy virág, az Arnica. A testi-lelki sebek gyógyszere,…..
Homeomami Holnap karácsony 2010.12.23 10:14:00
 Ilyenkor az ember próbál egy kicsit másképp létezni, mint egyébként. Tehát, ne olvassunk blogokat. (és ne is írjunk) Legalább sok vicces történet marad jövő hétre, amikor a buli ideje jön.Az alábbi link még holnapig érvényes, arról szól, hogyan lehet…..
Az orrfújás alatt az orrüregben tízszer nagyobb a nyomás, mint egy egyszerű orrszívás alatt. Ilyenkor az aerosol hatás beporolasztja a váladékot az arcüregekbe. Az arcüregek anatómiája még a négy lábon járáshoz alakult ki, olyan, mint a kuktafazék, csak akkor ürül, ha tele van váladékkal, mert a…..
A sejmemóriánk nagyon jól tárolja a fogantatásunk és magzati életünk emlékeit. Ismerek olyan pszichológust, aki a homeopátiás kezelést először ezekkel az emlékekkel kezdi, amennyiben úgy gondolja, hogy a beteg testi- lelki tüneteiben ezeket ismeri fel . Megkérdezi, hogy mikor…..
Homeomami Boldog tehenek 2010.12.03 09:42:00
Ez most nem a női szépségideálról szól, hanem igazi tehenekről. Akik homeopátiával gyógyulnak és aromaolajakkal álmodnak. Franciaországban voltam egy állattenyésztő biofarmon.  Szektás ismeretterjesztő könyvecskékben vannak ilyen állatok, a mennyország illusztrációjaként. Foltos, tiszta tehén,…..
Amikor az ember megnéz egy boltívet a templomban rögtön rájön, hogy tartószerepe van,és milyen zseniálisan osztja el a falak súlyát a szerkezet. Az emberi lábbal sincs ez másképp. Nagyon fontos a jó cipő, az olyan, ami támogatja a boltozatot. Érdemes leülni egy padra, és mozizni, hány ember jár…..
A mai írás női szakasz, többen kértétek bővebben a gombaprobléma leírását. Fiúk, ti olvassátok el a prosztatacikket. :) Összeszedtem, amit tudtam, a gombáról. Nem minden altesti baj gombafertőzés. Lehet trichomonas, de herpesz is, vagy bakteriális hüvelygyulladás. A gombánál jellemző tünet a…..
Homeomami Miért nevess? 2010.11.11 13:14:00
A nevetés „belső jogging”. Ha naponta 1 percig jót nevetsz, az olyan, mintha 10 percet keményen eveznél. Mondjuk azért egy komoly edzésnyi mennyiséghez már elmebeteg szinten kéne vihogni… A nevetés javítja a keringést. Csökkenti a stressz hatásait, a koleszterinszintet és a…..
Hát nem attól, hogy kemények vagyunk, bár a vastag arcbőr kétségtelenül kevésbé árulja el az érzelmeket, mint a vékony. Tán innen a szólás eredete. Pókerjátékosoknál előny. De valójában testünk minden bőrfelülete egyenletes? Nem. Mindannyiunk testén van vastag bőr, ha nem is a képünkön, de a…..
Néhány típust sorolnék fel, akik egy munkahelyen előfordulhatnak. Ha nem tudsz egy munkatársaddal mit kezdeni, legalább tudd, milyen típus, és mi motiválja.  AGARICUS Kulcsszó: John Rambo Önálló, utasítást el nem fogadó magányos harcosok. Akik a lehetetlenre is képesek. „A…..
A szex megemeli a vérben lévő Ig A antitestek számát. Ehhez legalább heti egy szükséges… Ha már bujkál bennünk valami, orgazmus alatt a testhőmérsékletünk megemelkedik – ez a legjobb vírus és baktériumölő. Nőknél nő az ösztrogénszint, ami kivasalja a ráncokat.Orgazmus közben oxytocin termelődik,…..
Az evés, alvás, vagy szex kérdéskörre csak annyit mondanék, hogy az önfenntartás megelőzi a fajfenntartást. De állítólag a mostani bolygóállások mellett nehéz elaludni... De leszámítva a bolygóállásokat, vajon mikor kóros az álmatlanság, és mi okozhatja?Már két nap nem alvás után is hallucinál az…..
Amikor kést ránt a csajod, számolj, melyik napnál tart a ciklusában? A PMS, avagy a menstruáció előtti tünet együttes még egy angyalból is vadállatot tud csinálni. Szenvedtél már (akár mint nő, akár, mint pasi késsel a hátában, vagy könnyekkel az ingén) a hormonok változásától? Miért is leszünk…..
Tök jó horrorfilm lenne, nem? De a valóság, hogy az enterikus idegrendszernek nevezett rendszer az emésztőszerveink belsejében majdnem olyan komplex működésre képes, mint az agyunk. Így már érthető a gyomorideg? Körülbelül százmillió idegsejtről beszélünk. Vannak mozgató és érző idegsejtek, melyek…..
Persze ne egyszerre. Ha nem tudunk választani, adjunk egyszerűen Arnicát.  ..
Homeomami. 2010.09.24 13:31:24
homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteStart&article_id=260

Itt olvashatsz erről, bár én magasabb, 30as potenciában adnám a szereket. Gyorsabban hat.....
Az ARNICA alapszer, az mindig mehet.
Szia

Homeomami
Van olyan barátnőm, aki annyira parázik a vízben garázdálkodó gombáktól, hogy teafaolajos tamponnal megy úszni. De tényleg, miért van az, hogy egyesek azonnal hogyismondjam „altesti diszkomfortot” éreznek , ha beteszik a lábukat a medencébe, míg mások boldogan pancsolnak órákig a gombás lábú…..
Új helyre költöztünk, ahol örököltünk egy kb. 30 köbméteres emésztőt, tele. Pszichésen is vacak, ha nem a sajátodat szagolod…. Amikor már nem bírtam, hirtelen indíttatásból belevágtam egy kiló Septifost, ez egy baktériumokat tartalmazó por, (négy kanállal kellett volna…..
Teljesen igaz, hogy a nők életének ez egy máig rettenetesen misztikus része. A gyerek, a fogantatás. Amit próbálunk szabályozni, de valljuk be tökéletes megoldás még nem született. Mother Nature, avagy hogyan tanuljuk meg, hogy van, amibe nem tudunk beleszólni….. Kitolódott a gyerekvállalás ideje,…..
Homeomami Mitől másnap a másnap? 2010.08.26 14:01:00
Szájszárazság, fejfájás, fáradtság – az etanol, azaz az alkohol dehidratálja a szervezetet. Megoldás skandináv módszer szerint: minden pohár piát kísérj le egy pohár vízzel! Az alkohol vízhajtó is, de ezt mindenki tudja, aki állt már kocsmában a WC előtt sorba. Figyelemzavar, szeszélyes viselkedés,…..
Hétvégén hallottam valakitől, hogy allergiás a szulfitokra, amivel a bort tartósítják, és mennyivel rosszabb a pollenallergiája, ha iszik. Az igazság az, hogy általában nem a szulfit a hibás, hanem a hisztamin, ami a szőlő héjából kerül erjedéskor a borba. A jó hír, hogy fehér bortól ez általában…..
Milyen fényvédőt vegyek? A válasz nem egyszerű, mert a jelenleg kapható naptejek krémek legnagyobb része kémiai fényvédő anyagokat (is) tartalmaz. Köszönhetjük ezt egy remek EU rendelkezésnek. A leggyakrabban alkalmazott kémiai fényvédő az octyl- methoxycinnamate, amely egy fahéjsav származék.…..
A testkontaktus születésünktől kezdve mindennapi szükségletünk az egészséges fizikai és pszihés fejlődéshez. Egyes kutatók szerint az érintés érzékelése az első, amely kialakul magzati korban és az utolsó, ami elhagy minket, amikor mi is elhagyjuk ezt a világot.Szerény…..
Ha nincs kedved... dobd fel magad (vagy a pasit) Aroma Pára vágyfokozó olajával!Az aromaolajok nemcsak az illatokkal hatnak, hanem hormonálisan is, mint a feromonok. Nedves bőrre is lehet kenni, de ha egy marék barnacukrot itatsz át vele, és testradírként használod (a vizes tested masszírozd át…..
Azt mondja az urológus ismerősöm, hogy egy férfi egész életútja kiderül, amikor mintát vesznek a prosztataváladékából. Az időskori pisilési problémákért itt is sokszor a candida gomba felelős, ami igaz, hogy hosszú, és rögös úton kerül fel a prosztatába, viszont ha egyszer ott van, kedveli a…..
Aroma Pára kozmetikus barátnőm szúnyogrisztó-olaj receptje. Jól jöhet a hétvégre!HomeomamiGeránium 10 cseppCitromcirok (Cymbopogon citratus) 20 csepp (indiai ciromfű)Levendula 15 cseppBio növényi olaj (pl avokádó, édesmandula, napraforgó, makadámia) 50ml..