Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiperlajhár

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legolcsóbb mobilnetről szóló bejegyzésben említettem, hogy hogy venni akarok egy akciós kétkártyás Samsung telefont, ami most a Tesco Mobile-nál csak 3.990 Ft. El is mentem a budaörsi Tescoba és az egyetlen kapható példányt, ami szokás szerint egy nagy műanyag lopásgátló…..
A KARD Közmunka és minimálbér? 2013.01.02 07:57:03
A kormány a december közepi "erős hete" alatt "megoldotta a minimálbért" is: összege 93 ezer forintról 98 ezer forintra emelkedett. A hírek szeint az emelés a versenyszférával és a szakszervezetekkel egyetértésben történt, és most itt ne is menjünk bele olyan dolgokba, hogy okoz-e…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Van ismét szabad egy órám, így gondoltam mérgemben gyorsan billentyűzetet is ragadok és leírom a tapasztalataimat a "túloldalról". Ugyanis a blogon rendszeresen és túlnyomó többségben csak a "már 400 helyre pályáztam 3…..
  Ha minden igaz, kínaiak építik meg nekünk a gyorsvasutat a Keleti Pályaudvar és a Liszt Ferenc Repülőtér között. Határidőről óvatosan szó sem esik, ami bölcs dolog. (Talán már kevesen emlékeznek rá, hogy Demszky és Gyurcsány 2013-ra ígért hasonlót, ráadásul…..
Az biztos: jön a tranzakciós adó, de hogy milyen formában arról csak sejtéseink vannak. Az Origo információi szerint - ahogy azt tegnap mi is megírtuk - a kormány egy olyan megoldást vezetne be, ami azokat a pénzügyi műveleteket adóztatná meg, amelyet a lakosság és a termelő…..
Hiperlajhár 2012.04.12 20:58:46
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
Hiperlajhár 2012.04.10 13:08:46
@Vidi Rita: ... de, kedvesem lehet. Már a Rákóczi-hídnál bemenni a belsőbe, mert a Thököly úton balra szeretne menni. És akkor a középső sávból hová szeretne besorolni? A jobb oldalról meg épp jobbra lehetne besorolni, mégis megy, mert a profik ott közlekednek. Ebben az országban a jobbra tarts - elfeledve.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   2004 óta dolgoztam egy mobil értékesítéssel foglalkozó cégnél. Belépésemkor cégautót kaptam, melynek használatához teljes felhatalmazást (értsd km korlátozás nélkül) kaptam írásban.2011 novemberében az ügyvezető szóban jelezte, hogy a…..
A pakisztáni légierő két női pilótája pár éve a nálunk a hetvenes években szolgált orosz MIG 21 kínai klónján, az F-7 vadászgépen repült még. A  pakisztáni hadsereg videóján a két pilótanő a harci gépekkel páros köteléket repül. ..
Egyszerű lenne annyival elintézni, hogy most Brüsszel is kipróbál egy unorthodox megoldást. Az Európai Unió történetében először ténylegesen húsba vágó szankciót kezdeményeznek egy túlzottdeficit-eljárás eredményeként. Magyarország várhatóan 495 millió euróval (még…..
Hiperlajhár 2012.02.22 21:14:53
@mifolyikittgyöngyösön?!: nem azt mondtam, hogy írjuk ki, hanem, hogy jelentsük be egy sajtótájékoztatón. Ennyi egyelőre elég lenne.... Az Eu-n kívül? Talán lenne iparunk, mezőgazdaságunk. Igaz, kevesebb pénzt lehetne lenyúlni...a mindenkori kormányok kedvezményezetteinek...
Hiperlajhár 2012.02.22 21:24:09
@mifolyikittgyöngyösön?!: ... nagy-nagy tévedés, hogy az eu-piacoknak vége lenne. Egyes elemzések szerint a kereskedelem 20%-a sínylené meg a kiválást. Viszont nem árasztanák el a piacunkat a nyugat levetetett szemeljárászetei. Nagyon rövid távon ugyan a mostanihoz hasonló megszorítással járna, hosszabb távon stabilizálná az országot. Ha pedig az EU ért a szóból és demokratikusan visszavonja a költségvetési büntetést vagy a másik 22 ország ellen is eljárást indít, akkor is "megkavartuk a sz@rt"....
„Phenjan, december 19. (KCNA) – Kim Dzsong Il, a Koreai Munkáspárt főtitkára, a KNDK Nemzeti Védelmi Bizottságának elnöke és a Koreai Néphadsereg főparancsnoka jelentős szellemi és fizikai megterhelés következtében 2011. december 17-én 08:30 órakor helyszíni iránymutató látogatása során a vonaton…..
Hiperlajhár 2012.02.16 18:02:51
Orangeways néven indulhat újra a nemzeti légitársaság, amely olcsó szolgáltatásokkal és nem-ortodox módszerekkel szerezné vissza a számos versenytárs által támadott piacot. A név ellen egyelőre még tiltakozik az azonos nevet viselő busztársaság, de őket csütörtökön…..
Sajnos Kitana az első bejegyzésére érkező kommentek miatt nem vállalta a masszázsblogban a további háziasszonykodást, pedig  több tízezer olvasó és az egész szerkesztőség repesve várta a folytatást, hátha kiderül, milyen viselkedést várnak a lányok a vendégeiktől és mi…..
János még novemberben írt róla, hogy átadták a csepeli gerincút eddig megépült szakaszát. Azóta már gyűltek vele kapcsolatban a tapasztalatok, ezt olvashatjátok és nézhetitek meg most. Ha arrafelé laksz, kipróbáltad már? Idén januárban végre átadásra került a várva…..
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
Időnként sikerül kifogni, hogy éppen akkor kapcsol be egy villogó közlekedési lámpa, amikor felé haladunk. Volt már nekem is olyan, hogy nem maradt más, mint a satufék, persze a tükröt figyelve. Igaz, Budapesten vezetve ehhez amúgy is hozzá kell szokni (az éppen rendben működő…..
Aki kicsit ideges amiatt, hogy miért fizet egy szaros 5 Mbites ADSL-ért a főváros közepén annyit, aminél olcsóbban ad a kerületben nem elérhető másik szolgáltató 25 Mbitet, az most még sokkal idegesebb lesz. Kiderült, hogy szolgáltatón belül is változhatnak az árak, tehát…..
 Ez a metró vajon hova megy? Az Örs vezér tere vagy a Déli Pályaudvar felé? Sziasztok! Ha már reggel ilyen cikkel találkoztam az Urbanistán, akkor a tegnapi csatolt képet el is küldöm Nektek. (Blaha M2 peronról)Jó-jó ez a metró összekötés, de az illetékes…..
autózz! Mr. Hetven köztünk jár 2012.01.03 07:48:00
Egy érdekes sofőrtípust elemez ki levelében Zoz, egy tipikus vasárnapi kalapos fajtát, aki a biztonság kedvéért inkább csak poroszkál, arra nem gondolva, hogy ezzel még inkább veszélyforrássá válhat, de legalábbis marha idegesítő. Hetven bácsi az, aki a hétvégi…..
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
Aki kereskedelemben  szezonális osztályon dolgozik, tudja, hogy a szezon elején az áruház kifejezetten magas árat ad a terméknek, majd a szezon vége felé szépen viszi lefele, készlettől és visszáruzási lehetőségektől függően persze. Így lehetséges, hogy ugyanaz a medence…..
A Hungária körútról kevesen tudják, hogy csak másodsorban fontos közlekedési útvonal. Valódi funkciója, hogy az urbanisztikai szakemberek vizsgálhassák, mi lesz egy városrészből, ha direkt ész nélkül fejlesztik.    A hetvenes ével végén, nyolcvanas évek elején…..
A héten Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója is elismerte, hogy a vasút ma drága és hogy majdnem annyiba került egy utazás vonattal, mint kocsival. Ezt az állítást mi is meg tudjuk erősíteni, s akkor fel is tennénk a kérdést: Vajon jó ötlet lenne -e az…..