Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stockton12

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az érdekes ebben? Ha egyszer valaki felteszi önöknek ezt a kérdést, akkor ne is próbálják meg elmagyarázni neki. Csak ültessék le a gép elé, vagy koppintsanak okostelefonjuk képernyőjén erre a videóra és hagyják, nézze csak végig. Elhihetik, megérti. Mert a versenysport -…..
Stockton12 2012.06.04 17:50:20
Még Pál apostol szelleme is felidéztetett a szombati Csillag születik fináléjában. Volt itt minden, de jobbára a hamarosan induló X-faktor promótálására fordították ezt a két órát, és hogy ki nyert? Nos, a jó. A jó nyert, mert a jó nyerő. Vagy, mert kell a következő…..
Stockton12 2012.06.04 17:11:04
@Kishaver: Pontosan! A Face Team számomra eleve egy olyan szint amit magyar előadó nemzetközi tehetségkutató műsorban még nem ugrott meg. Nyilván az RTL Klub megerőszakolta volna magát, ha Simon-t kellett volna reklámoznia a Brittain's Got Talent-tel, aki nem mellesleg eléggé megdícsérte a srácokat az elődöntős produkciójuk után, úgyhogy tessék az rtlklub és a tv2 mögül egy kicsit kinézni a nagyvilágba, hogy hol is votl a Face Team korábban...
A márkaszervizben visszahőköltek a bedöglött motorú, cserébe vészesen vijjogó és a tetejét fenyegetően nyitogató, beteg Astra kabrió láttán. Hozzám került. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nehéz lehet Frei Tamásnak lenni, komolyan, ha én lennék a híres műsorvezető-regényíró, és Miamiban is azzal kellene szembesülnöm, hogy bizonyos gazdasági körök fenyegetnek, bebújnék a sarokban álló, színarany vécécsésze mögé (ami, jól látják, csak úgy ott áll a…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
    Sokáig marketingmarhaságnak gondoltam, ezért következetesen átaludtam a biztosítók év végi kampányát. Most már tudom, hogy a hosszú ideig tartó passzív ellenállással minimum egy tengerparti nyaralás arát kiszórtam az ablakon. Így a biztosítók területi…..
Elmentünk a Videoton-Újpestre megnézni, mit tud ez a Paulo Sousa. Jó játékot azt még véletlenül sem láttunk, egy tizennégy éves kolléga leoltását viszont igen. Tulajdonképpen nem is a meccs miatt mentünk mi, csak világot akartunk látni, ültünk Eddától dübörgő restiben és…..
Stockton12 2011.11.07 21:19:51
Igen, pont mondani akartam mennyi kocsma van a környéken, de a kolléga megelőzött :)
Én 1998-ban voltam először Vidi meccsen, azóta több-kevesebb alkalommal néha bérletesen, néha csak párszor egy szezonban járok ki. A stadion tényleg jó, bár a VIP részen csak akkor jártam mikor építették, de akkor volt szerencsém a tetőre kimenni. A kijelző már régóta cserés, ha a Vidi.hu cikkei között visszakeresitek azt ahol Mezey-től, Tassy Márktól lehetett kérdezni, én ott megkérdeztem mi akadálya egy modernebb változatnak és választ is kaptam, csak már nem emlékszem rá így nem idéznék. De visszakereshető.

Viszont a cigány tényleg sok arrafelé, csak a néni azt felejtette el közölni, hogy meccs idején bizony fülét-farkát behúzza a fekete sereg :D A sok ultra akárkihez is kötődnek, nem igazán tűrik meg őket.

A stadionról még annyit, hál'istennek a közelmúltban azért volt alkalmunk telt házat látni fehérváron. A Sturm ellen szerintem nevezhető annak, bár a tv felvételen az látszik, hogy az alsó sorok üresek voltak, az emberek a megvásárolt jeggyel inkább felálltak a felső sorok fölé, hogy lássanak magasabbról. Aztán volt itt egy-két válogatott meccs is, pl az U21-es Magyar Wales, amin sajnos kikaptunk, és emiatt arról maradt emlékezetes, hogy ingyenes volt, de jegyet kellett igényelni rá az MLSZ jóvoltából és a jónépet nem akarták beengedni, mert nem igazán olvastak utána és nem tudták. Aztán volt itt Magyar Kanada meccs amin ha jól emlékszem 3/4-ig telt a stadion, illetve még a nem túl szép emlékű Várhídi éra alatt volt egy Gera 11-sel megnyert Magyar Bosznia meccs, ami a vendég szektort kivéve full teltházas volt több mint 10ezer emberrel. Az nagy móka volt:) Szóval azért 1-1 meccsre összeszedik magukat fehárváron és a környéken az emberek.

Most így hirtelen több hozzáfűznivaló nem jut eszembe:)
A fenti mondat garantáltan elhangzik szinte bármelyik, a magyar állam kiadásaival kapcsolatos vitában! Pedig ha már ott tartanánk... de ne szaladjunk ennyire előre.A debreceni futballcsapat jelenlegi stadionja az Oláh Gábor utcában található, és bizony legendák születtek róla.…..
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
Stockton12 2011.09.22 12:34:51
@Som bértollnok: Én úgy érzem, hogy miután csak az NSO álláspontját hallottuk, objektív szemmel nem lehet azt mondani, hogy PS hibázott. Nem a fejelésre gondolok, bár igazából nem lehet azt sem kijelenteni, hogy megtörtént, mert senki sem látta rajtatok kívül. Mondhatom azt, hogy ott voltam a meccsen és láttam, hogy nem így volt, még akkor is ha nem voltam ott. Akárki mondhatja ezt.
Innentől kezdve pedig nem lehet megtennie azt, egy elvileg objektív hírtudósító újságnak, hogy részrehajlóan erőltetik az igazukat. Ahogy itt többen mondták, meg kellett volna írni, hogy megtörtént, és kész. Nem kell köré ciráda vagy ömlengés.

Amint olvashatod sok helyen, a kommentelők nagy része az NSO-t hibáztatja emiatt. Meglehet, hogy úgy volt ahogy mondod, de sikeresen magatok ellen állítottátok a közvéleményt ezzel.

Nem tudom mennyire ismeritek Garancsi Istvánt, de én úgy érzem, hogy ez édeskevés volt ahhoz, hogy Sousa-t kirúgja esetleg. És ez nem az ő szegénységi bizonyítványa.

Természetesen ez az én szubjektív véleményem.
Stockton12 2011.09.23 12:12:56
@Som bértollnok: Igen John miatt vagyok Stockton, kosaraztam, ő volt a példakép.

Kitalációnak meredek, de mindenki számára furcsa volt, hogy csak úgy a semmiből miért fejel valaki, illetve, hogy utána rögtön állásvesztéssel lett megfenyegetve Sousa.

Látva az eredményét a felhajtásnak, sok helyen olvastam, hogy ezzel fajta hozzáállással a sajtó oldaláról inkább teszik szimpatikussá Sousa-t, mint ellenségessé. Így pedig Garancsi István személye is inkább hiteles lesz az embereknek mint bárki az NSO-tól. Az én szubjektív véleményem az, hogy tisztelem Garancsi Istvánt és ez a hozzáállás amit ebben az ügyben tanúsított csak növelte bennem a szimpátiát. Nem kezdett el kiabálni (mert mint tudjuk az kiabál legjobban akinek a háza ég), nem kezdett el vagdalkozni, hanem szerintem tisztában volt vele, így a legjobb ezzel a reakcióval, és igaza volt. Kiadott ő egy közleményt, Paulo is jobbulást kívánt a kollégátoknak, és szerintem itt is megvolt a törékeny határ. Ha elismeri amit kértek, azzal önmagát köpi szemben, amennyiben volt a fejelésnek előzménye. Ha nem ismeri be, ez van.

Összefoglalva: akármi is történt, legalább akkora hiba volt így lekommunikálni és reagálni a mai napig, mint amekkora a fejelés volt (ha volt).
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
Stockton12 2011.09.16 18:45:28
@-=Ger=-: Szerintem te valamit nagyon elnéztél:) Ajánlom az O betűs hírportál ma közzétett cikkét Garancsival:) Sousa-t ezután szerintem csak jobban fogják szeretni.

Valahogy nem értem miért csak az NS oldaláról van mindig villogtatva a dolog?
És még egy amit már felvetettem egy másik fórumon is: a dolog szerda este volt...mikor jelent meg az első hír róla az NS oldalon? Másnap fél kettőkor...a net korában ilyet? Mi történt ezzel a hírrel abban az egy napban?
Hajcsatok Sousa csak egy báb? 2011.06.17 07:30:00
A nyár szenzációja, hogy Magyarországon vállalt edzői munkát Paulo Sousa, a portugál válogatott legendás hátvédje. Az első lépései viszont meglehetősen diktatorikusak voltak, már ami a keret kialakítását illeti. És ha egyáltalán ezt ő tette.   Ha Sousa valóban szeret…..
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..
2011-ben újra klasszikus színeivel indul a Forma-1-ben az istálló. Korábban 1971-től 1979-ig, majd 1981-től 1986-ig futott az arany-fekete kombinációval a csapat, amikor felvette a főszponzor John Player dizájnját. Most a mecénás nem tér vissza, csak a fényezés, aminek…..
Mai összeesküvéselméletünk (vagy inkább: ~eink) segítségével hazai vizekre evezünk. Az újkori magyar kriminalisztika történetének legvéresebb bűncselekménye hat és fél éve ad kifogyhatatlannak tűnő hajtó- és kenőanyagot nemzetünk legjobb konteósainak, akik – amint…..
Stockton12 2010.04.01 11:10:41
Sziasztok! Bár régi a poszt és mellesleg nagyon jól összeszedett, csak most sikerült elolvasnom.

Számomra a lyuk a sztoriban pár nappal a bankrablás után fogalmazódott meg. A posztban nem volt róla szó, se a hozzászólásokban, de nekem gyanús az utolsó túlélő. Egy akkor 27 éves bodajki nőröl van szó, akiről eleinte azt híresztelték, hogy túlélte és 24 órával később már nem volt életveszélyben, rá hat napra viszont meghalt és az akkori sajtóból (sajnos csak blikkre emlékszem :/ ) kiderült, hogy a család is elköltözött, mert még az üres házat is fotózták az újságban.

Szóval a lényeg az, hogy nem hiszem, hogy meghalt volna, inkább tanúvédelem alá vonták. A cikkek is némileg ellent mondanak egymásnak, mindjárt belinkelem mire gondolok. Az egyik az, hogy az origon azt mondták, nem voltak lövedékek a túlélőben, átment rajta mind, majd egy másik cikkben meg már a lövedék darabokat kellett kiopeálni a nő agyából. A másik pedig, hogy határozottan emlékszem az akkori sajtóból, hogy gégemetszést kellett végrehajtani, amit nem tudok mire vélni ilyen sérüléseknél (bár nem vagyok orvos és ha valaki tudja ilyenkor miért kell, mondja el, kiváncsi lennék rá!), és ezután halt meg a lány. És persze már semmilyen nyomot nem találtam neten a gégemetszésről, pedig az akkori sajtó címlapon hozta (már amennyire a blikk biztos forrásnak tekinthető).

Itt vannak a talált cikkek és idézetek időrendben:

www.origo.hu/itthon/20020509hathalott.html
Bankrablás Móron - hét halálos áldozat
2002. 05. 09., 13:16
"A székesfehérvári kórházba szállított fiatal nőt öt és fél órás műtét után sikerült stabilizálni. Állapota stabil de még nem múlt el az életveszély -mondta el az [origo] nak Kovács Attila főorvos. A nő szervezetében sem találtak lövedékeket, a golyók valószínűleg átmentek a testén."

www.origo.hu/itthon/20020510bankrablas.html
Bankrablás Móron - már nincs életveszélyben az egyetlen túlélő
2002. 05. 10., 8:16

belfold.ma.hu/tart/prcikk/a/0/4439/1
Mór - válságos a túlélő állapota
2002.05.16 09:22

belfold.ma.hu/tart/prcikk/a/0/4552/1
Meghalt az egyetlen túlélő
2002.05.16 20:47

Amúgy az oldal nagyon frankó! Tiboru szerintem nagyon jól nyomod! Köszi!