Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpeszkadett

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pro7Sat1 és a Tv2 a Comment:com hathatós támogatásával még decemberben indított egy közös projektet, aminek az volt a célja, hogy olyan műsorötleteket találjon, amikkel nem vallunk szégyent az európai piacon. A pályázatra közel 200 ötlet érkezett, ezek közül egy utazós…..
szpeszkadett 2012.02.20 17:29:51
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Ismét túl vagyunk egy karácsonyon, a szeretet és ajándékozás ünnepén. Mint minden évben, a cégek idén is meglepték valamivel partnereiket, ügyfeleiket. Vannak, akik apróságokkal, mások pedig méregdrága ajándékokkal hálálták meg az egész éves együttműködést. A világ…..
szpeszkadett 2011.12.28 14:00:18
ágy - asztal - tv Párizsi liaison 2011.11.14 10:59:00
Korábban nem kevés példát láthattunk már arra, hogyan alakítottak ki hipertrendi loftlakásokat gyárépületekben, iskolákban vagy éppen templomokban... ... ma is valami hasonlóval hozakodnék elő, csak ma egy párizsi, belvárosi autószerelő műhely megy a mennybe. (aki járt már…..
Tán némellyek emlékeznek még rája, hogy egy A+Z stúdió nevű kompánia a tavalyi Tent London design fesztiválott mutatta bé Gipsy névre keresztelt kollekcióját.A stafírungnak is beillő okosságok a hagyományos magyar és cigány tárgykuttúra tradicionnális darabjait helyezte új…..
szpeszkadett 2011.06.30 12:41:53
Sipos Péter blogja Fogják meg! 2011.06.19 15:20:00
Értetlenül nézem a melegekkel szembeni gyilkos indulatokat. Elfogadom, hogy  egy csókolódzó meleg pár látványa egyeseknek zavarba ejtő lehet, de úgy tudom, hogy a smárolók bámulása amúgy is illetlenség, tehát a kérdés egyszerűen megoldható a fej elfordításával. (Csak…..
szpeszkadett 2011.06.20 08:04:42
@MetálFater: Hello! Idézlek:
"Egy mentálisan normális gyermek lelkében bizonyosan riadalmat kelt, tehát ez is stimmel."
Nem tudod elmagyarázni a gyereknek, hogy két ember szereti egymást? Azt el tudod magyarázni, hogy a nácik koncentrációs táborba küldtek, megkínoztak, majd meggyilkoltak gyerekeket? Szerintem próbálkozz meg azért, lehet egy gyerek okosabb, mint hinnéd. El tudja dönteni, hogy a szeretet vagy a gyűlölet a jobb.
Ez a négy fal között dolog a legnagyobb hazugság. Gyere, fogd meg a kezem és menjünk végig az utcán, aztán menjünk sörözni kézenfogva. Szerinted mi lesz? Minimum leköpnek. Pedig nem szexeltünk az utcán, nem viselkedtünk kihívóan, nem csináltunk mást, mint egy fiú meg egy lány szokott. Tedd ki az ölelkező fotónkat az asztalodra a munkahelyeden. Láttál már ilyet? Nem? Emondom, azért, mert a melegeket már ezért is megvetik. Szóval valóban a négy fal között kell maradniuk ezeknek az érzelmeknek. A heteroszexuálisok mindezt a legnagyobb természetességgel művelik. Szóval ez akkor így fair, ugye?
szpeszkadett 2011.06.20 08:25:25
@popocatepetl: a törvényt fent idézték, láthatod. Ezzel nincs értelme vitatkozni. Azért hozták, hogy neked meg nekem ne árthassanak. Ugye ez vilgos?
Nos az a másik, amiről beszélsz azonban nem bánik egyenlően veled, velem meg egy meleg emberrel. Különbségeket tesz. Érted. Ez a probléma, hogy az a törvény kizár/kirekeszt bizonyos csoportot.

A másik felvetésedre inkább nem reagálnék, mert azt csak akkor érted meg, ha kipróbálod.
A gyerekek örökbefogadásához pedig íme egy elrettentő galéria, tényleg kínozzák a gyerekeket ezek az emberek. Szerinted tényleg úgy adják örökbe a gyerekeket, hogy meg sem nézik, hová kerülnek?????
www.flickr.com//photos/couragecampaign/sets/72157611501972510/show/
szpeszkadett 2011.06.20 14:13:16
@popocatepetl: Erre csak azt tudom mondani, hogy ha azt a gyereket szeretik, akkor mindegy, hogy anya+apa vagy anya+anya vagy apa+apa, egészséges lesz. Megérti majd, hogy a fiúk és a lányok együtt képesek utódokat létrehozni.
Amikor a középkorban és még az azelőtti időkban a férfiak háborúzni voltak, akkor szinte csak nők nevelték a gyerekeket. A fiúkat fiúnak, a lányokat lánynak. Szerintem ma sem kell ezt másképp. Gondolod, hogy két férfi nem tud férfit nevelni a fiából vagy két nő? Miért akarna két meleg melegnek nevelni egy gyereket? Annak semmi értelme, hiszen az az igazság, hogy csak fiú+lány tud újabb gyereket nemzeni. Épp ezért nem is akarják. Azt akarják, hogy boldog legyen.
Egy lámpát és egy szőnyeget hoztam ma nektek (mindkettőhöz pedig egy-egy Márai-féle bölcselkedést). Ráadásul a kettőt egy térben képzelném el. Na jó, hogy az ég és a föld között is legyen valami, hoztam még egy speciális vágott virág tartót is. Ezzel csak sejtetni…..
szpeszkadett 2011.03.18 10:13:36
ágy - asztal - tv Rendalelke 2011.02.25 11:33:00
De a törpök élete nem csak játék és mese rovatunk mai adásában a kényszeres rendrakási mániáról írnék. Ha valaki életében "gondok vannak", esetleg hullámvölgyben van, az szűkebb lakókörnyezetében vagyis az otthonában azonnal észrevehető. Ami nem csak abban a…..
Share | Hát hiába kérem én Tôletek, hogy küldejetek fotót bútorfoglaló állatkáitokról? Kértem már itt, meg itt, meg itt, meg itt, és mivel nem érkeznek zsákszámra a képek, büntetésbôl ma olyan elvetetmült cicákat mutatok, akik nem átallanak a csapból inni. És…..
Mindig elgondolkoztató, hogy míg a konzervatívok, liberálisok, baloldaliak egész jól megférnek más országok konzervatívjaival, liberálisaival, baloldalijaival addig két azonos nézeten lévő széljobbos mennyire gyűlőli egymást. Az is jellemző, hogy a szlovák szélsőségesek…..
szpeszkadett 2010.05.23 23:58:44
@Jankove: Szerinted a homoszexualitás csak a szexről szól?
szpeszkadett 2010.05.23 23:13:30
@Slaydo: Szerintem mindig használj óvszert. (Nem akartam személyeskedni, csak rávilágítani arra, hogy ha nem vagy érintett egy kérdésben, könnyen elhamarkodott és "furcsa" álláspontra helyezkedhetsz.)
"Számomra az is egyértelműen kiderül, ha a Szép Lakot lapozgatom, hogy a törekvésük minél többféle stílust, minél színesebb, személyesebb lakásokat bemutatni. Én pont ezért szeretem. Azt is észre vettem, hogy mindig van egy lakásbemutató riport, amely olyan lakást mutat be, amely sokkal merészebb,…..
szpeszkadett 2010.04.08 10:56:38