Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NatashaK

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anno a The Girl Next Door-nál említettem, hogy a történetről még ugyanabban az évben készült egy másik filmadaptáció. Többen írták is, hogy az szerintük hatásosabbra sikeredett. Most ennek nézünk utána. Előre szólok, hogy a film még annyira se horrorisztikus, mint Ketchum…..
Amikor az ember fordít, elsősorban (nem tudom, lehet, hogy nem elsősorban) azért teszi, hogy olvassák. A folyóiratokban publikált szövegekről is csordogálnak a visszajelzések, de egyetlen írás visszhangja sem hasonlítható ahhoz, amit egy könyv megjelenése kelthet. Vagyis kelt. Ha…..
Krimi a Monarchia idejébőlKedvenc karakter: Schneider állomásfőnökné (az egyetlen valódi helyzetkomikumot generáló karakter) Íjnye, hát valóban kellemes kis olvasmány ez a könyves bloggerek által már sorra dícsért könyvecske!De figyelem! Ez a könyv nem akarja megváltani a…..
Bizarr kiskönyvtár 5x5 szó 2010.10.06 16:08:01
Na, ugye, hogy nem Ági az utolsó, hanem most is én tisztelem meg magam ezzel a címmel:)?!Csak, hogy tudjátok, kivel van dolgotok, és lássátok, hogy meddig bírom halasztani a dolgokat:).(Ennek is köszönhető, hogy olyan régen jártam a blogom háza táján, hogy már a jelszavamat sem…..
NatashaK 2010.10.18 15:21:35
Annyit írtam már Samanta Schweblinről, lassan írhatna más is. :P Viszont a megjelenések miatt nem tettem még közzé egyetlen novellát sem a kötetből. Eddig. Amikor promóciós, részletközlésre alkalmas szöveget kerestünk, kézenfekvő volt, hogy ez lesz a nyerő. Csak kettő novella…..
Tavaly olvastam Angela Carter The Magic Toyshop című regényét, ami volt annyira jó, hogy kíváncsivá tegyen az írónő más műveire is, nem mellesleg pedig volt angol szakosként még most is a szívügyemnek érzem, hogy megismerjem a jelentős angol szerzők írásait, és elolvassam…..
NatashaK 2010.09.22 07:54:14
Bizarr kiskönyvtár Mellékesen #5 2010.05.02 23:07:00
Mellékesen kiolvastam L. Frank Baum híres (és ezt kevesen tudják) 14 részes könyvsorozatának nyitódarabját, az Oz, a nagy varázslót (avagy írják néha Óz-nak is, illetve megjelent Óz, a csodák csodája címen is állítólag - ami ugye a film címe).Nem akarok rá túl sok karaktert…..
NatashaK 2010.05.16 08:42:43
Oké, először is bocs, hogy csak most rakom ki, de hát elfoglalt voltam, meg kell szoknom az új munkahelyem, a sok utazást stb. (na jó, igen, lusta is voltam foglalkozni vele, az is igaz:)).Már kb. mindenki rég kirakta a blogjára (aki számít:)) így azt hiszem kár is továbbküldenem,…..
a Kreatív Blogger díjat MC-től (már asszem tegnap, csak lusta voltam postolni róla).Persze én sem tartom magam különösebben "kreatív bloggernek" (ahogy ezt számos eddigi díjazott leírta már magáról:)), mindenesetre köszönöm szépen a díjat és most a díj szabályainak…..
No igen, idestova egy éve számolok be nektek legbizarrabb olvasmányélményeimről, úgyhogy tartok egy kis számvetést:UgyanisEmeesztendőnyi,rövidkeélete alatta blog rengeteget fejlődött.Rájöttem, hogyan is működik a feed-olvasó és hogy általa nem csak sokkal gyorsabban értesülök…..
Poszt ott, poszt itt. Roger Zelazny - A fény uraAz Agave sci-fi klasszikusokkal erősít. Nagyon helyesen, teszem hozzá. Viszont így rettenetesen megnehezítik a dolgomat, mert valódi klasszikusokról írni nagyon nehéz – főleg azért, mert megálljt kell parancsolni a gátlástalan…..
NatashaK 2009.11.16 17:46:37
Szia!
Légy szíves írj egy e-mailt az
aloldal@freeblog.hu -címre, csak azért, mert a te blogodat (is) szeretnénk reklámozni és ehhez az engedélyedre van szükségünk.
Előre is köszönet!
Gyerekkönyvek Bogármese 2009.09.15 11:44:19
 Nem igazán Lázár Ervines a könyv szerintem, Lázár Zsófia talán jobban benne van, mint apukája, de azért nagyon szerethető kis kötet. Faltisz Alexandra ugyanolyan jól ábrázolja a bogarakat, mint a mákszemtündéreket, egyébként a mese sztorija is hasonló hangulatot keltett…..
koradélben...kedves néző, olvasóön hallott-e már olyanrólhogy elefentcsántból bébi lettés három napig nem evettsemmi mást csak kókuszdiótés szétdúlta a kis házikótcsörtetett csattogot puffogottmég több kókuszdiót adjatok.Fiktív-alternatív elkeseredett lány dala, aki…..
B-oldal Légdobolás Chad Smithszel 2009.07.02 07:30:00
A Funkyforum honlapján leltem az alábbi videóra, melyen Chad Smith a Red Hot Chili Peppers dobosa légdobol. A dolog lényege egy játék, melyet a Drum Channel hirdetett meg: ha jobban tudsz légdobolni, mint Chad Smith, akkor nyerhetsz egy Buddy Rich Memorial DVD-t. A légdobolás olcsó sport,…..
NatashaK 2009.07.02 11:57:32
Geekblog A szomszéd lány 2008.09.12 15:05:00
Kritikám az év legdurvább könyvéről a Könyvesblogon...
Subba Táncos kisfilm 2007.11.08 14:54:00
Ezek a kedves kisfiúk szerepeltek már egy másik számukkal a Subba oldalán, de ne nagyon röhögjetek. Nálunk az Ötutcaiak hasonló átéléssel nyomják a kábítást, és ugye a tanyás videóra sem kell emlékeztetnünk benneteket? A bolygó minden részén találni…..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
Ezen a csodálatos héten az alábbi linkecskéket és linkocskákat gyűjtögettük össze nektek. Böngésszétek mindet sok szeretettel, és szórakozzatok közben remekül!- Isten hozott a Rejsziklubban!- A Legszebb Ossianos Zászlónak már 650 ismerőse van- Egyszer használt? Bontatlan??…..