Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varandras

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...avagy a stylus fontosabb vége nem a hegyes – Hegedűs Ágota beszámolója a József Attila Kör szigligeti nyári táboráról. Indulok. A déli parton, Siófokon, felveszem Ritát és a fiát, Barnabás meglepő módon nem akar jönni, nem értem, Szigliget királyság, vagy legalábbis…..
Irodalmi terepgyakorlatok „Marha jó szórakozás írni!” – foglalta össze a mesterséggel kapcsolatos gondolatait Spiró György július 21-én, szombaton, az I. Nemzetközi FISZ Tábor harmadik teljes napján, hozzátéve, hogy az írás önmagában hordozza a jutalmát, és addig jó,…..
Napjainkban egyre gyakrabban hallani a társadalmi felelősségvállalás (corporate social responsibility) kifejezést. Lényege, hogy a vállalatok önkéntesen integrálják a társadalmi és ökológiai kérdéseket vállalati tevékenységükbe, az érdekelt felekkel való viszonyukba. A…..
Tizenötödik alkalommal rendezték meg a Faludi Nemzetközi Amatőrfilmszelmét és Fotópályázatot. Az idei szemle hívószava a remény volt, ami ezúttal nem egyszerű témamegjelölés. Ismeretes, hogy a tavalyi évben elmaradt az esemény, így a most újra megrendezett szemle, továbbá a…..
Kedves Látogató! A Színházi óra főprofilja az alábbi címen érhető el:http://szinhaziora.blogspot.com ..
A tegnapi kommentem óta nem hagyott nyugodni ez az amerikai almatorta... Olyan egyszerűnek tűnt az elkészítése, de nem volt mellette kép, ezért még kíváncsibbá tett. Úgyhogy reggel úgy döntöttem, belevágok (persze csak miután kisült).Hozzávalók:15 dkg liszt15 dkg cukor10 dkg…..