Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DJBlackie

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik színész ismerősöm küldte a következő pár sort.Mit tanultam anyukámtól?- Megbecsülni mások munkáját."Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok.Most takarítottam fel."- Vallást. "Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a…..
Tőlem sem mostanában volt poszt :-D Jenő barátomtól kaptam msn-ben a következő videót, amiben fogalmam nincs, hogy miről énekelnek XD  ..
Bekörmölöm a 12-est NoV-ot. A 11-est nem óhajtom közhírré tenni. Senkinek sem. Na enjoy, mert ez bizony érdekes lett a 10-eshez képest.  Mentális preparáció a modern kínzásra. Teljes mértékben fel vagyok készülve rá. Most nem fogsz ki rajtam, mert kettő lépéssel…..
DJBlackie 2010.07.05 14:40:16
DJBlackie 2010.07.05 14:40:44
DJBlackie 2010.07.05 18:34:16
Hajdihó fasszopók! :-D Itt az újabb havi agymenésem! Ezúttal fidget-trance-techno vonalon utazhattok velem 2 órát. :)          Tracklista:1.   Angelo Romano - Afrikah (World Cup Soccer 2010 Africa)2.   D- Jastic - Like…..
Gyerekek! Szeretitek a Vuvuzelát? MEGKAPJÁTOK A POFÁTOKBA!   Angelo Romano - Afrikah   Junior Rodgers - Vuvuzela ..
Figyelem! Ma az RTL Klubon történő műsorszünetet ÉLŐBEN közvetítjük! A továbbra kattintva olvashatod folyamatos tudósitásunkat!   Ting: 20:27 - Mivel már SEMMI értelmeset nem tudunk mondani egy képről, ezért abba is hagynánk, reméljük élveztétek! (már megint…..
Szervusz kisfiam! Mi volt ma az iskolában?Voltam a Biával, aki észrevett egy érdekes feliratot a falon. Szegény RAJ nem tud angolul, de megoldta. Mert RAJ :DA blog nem halt meg! [Ki mondta, hogy meghalt? Feltámasztottuk defillibrátorral a múltkor, emlékszel! -T]PICE: Blackie :)..
Helló-helló! Itt az új, havonta megjelenő mixsorozatom első része! :) Ebbe a részbe a vokálisabb hangzásból megyünk át a kőkemény electroig.                       Tracklista: 1.DJ Gregory & Gregor Salto feat. Dama Pancha…..
Jó rég volt már poszt,ehettétek a f*st :-DBlackie : Megafrász 5Nézem a sok barmot,Persze, hogy magyarok.Azt hiszik, hogy sztárok,Áh, csak nagy a szájuk.Énektudás nuku,agyilag meg susu. (XD, más nem jutott eszembe)Nem jó ez a versszak,Kezdek inkább újat.Kengííí és a többinem…..
No. Szünet. Megint. 2010.04.28 17:21:25
Emberek, jelenleg szünetet tervezek. Nem érzem magam elfogadottnak. Lényegében egy nem létező személy lettem. Valaki, akinek kárba vesznek a videói. Más dolgom is van. Át kell gondolnom, miért van ez az érdeklődéshiány. A vizsgákra is készülnöm kell. Majd visszatérek... ha…..
DJBlackie 2010.04.29 14:26:38
Úgy tűnik, hogy divatba jön a meztelenkedés a videóklipekben :P ..