Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ma Baker

0 bejegyzést írt és 990 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baltimore nem tartozik az Európában legismertebb amerikai nagyvárosok közé, holott érdekes történelmével, nagyszerű belvárosával, a Johns Hopkins Egyetemmel (és még sorolhatnánk) igazán van mit nézni benne. Ugyanakkor Maryland állam legnagyobb városának vannak olyan részei is, ahonnan a poszt…..
Ambiciózus vállalásokkal, nagy fogadkozásokkal és – legalábbis egyelőre – kevésbé lelkesítő eredményekkel tarkított számháborúnak lehetünk szemtanúi és részesei az összeurópai klímasemlegesség felé vezető rögös úton. A tervek szerint huszonkilenc év múlva az unió tagállamai csak annyi szén-dioxidot…..
USA OFF, a nap, amikor a modernkori demokrácia meghalt! Európából nézve blazírt nyugalommal néztem mindig is mi történik az USA-ban. Tetszett a gyakorlatiasságuk, profizmusuk, önbizalmuk, erejük, de dühített az álszentségük, a mindent a profitnak alárendelő szemléletük, a történelmükben…..
Reaktor Becslésünk: Trump nyer! 2020.11.03 15:10:17
Nincs mit részletezni, a közvélemény-kutatásoknak mérsékelten lehet hinni, Biden aktívan kampányol a választás napján is, többek között a biztosnak mondott Pennsylvaniában. Vannak ugye a csendes, félős szavazók, és nem a Demokrata szavazó fél az autójára matricázni a világnézetét, őket nem mérik.…..
Az ember mindig azt hiszi, már semmin nem lepődik meg, aztán… Könyvet politikai célból széttépni, ledarálni gusztustalan barbárság, Magyarországon mégis megtörtént. Vera megírta, hogyan néz ki mindez Hollandiából...
Ma Baker 2020.10.14 16:48:59
Gyönyörű terelés a cikk a valódi problémáról.
Mi a búbánatos francért kéne 3-6 éves gyerekeket "érzékenyíteni" szexuális devianciák irányába?! Magyarországon jó ha van 1-2%-nyi bi-homo-queer-egyéb beállítottságú ember. Mi a bánatért releváns ezzel foglalkozniuk óvodásoknak?!
Egyáltalán miért kéne szexualitással foglalkozniuk bármilyen értelemben?!
Csak nem azért, mert 7 éves korig már szépen bevésődött a gyerekeknél, hogy jó esetben otthon van apa és anya és így kerek a világ, és innentől elég nehéz deviáns viselkedések felé indoktrinálni gyerekeket?
Csak nem azért, mert kérelen libernyák társadalommérnökök a jövő szexuális kisebbségeiben látja mindenkori szavazóbázisának alfáját és omegáját?
Csak nem azért, mert így zárójelbe tehető a család fogalma (megtörve ezzel a társadalom alapját és nyúlós, egységes könnyen kenhető embermasszává gyúrva át azt) és innentől minden család lesz, amiben egynél több élőlény vesz részt?
Csak nem azért, mert így a cikkben is említett módon a gyerekvállalás és egyéb beavatkozások is óriási biznisszé válhat lehetőleg magánkórházak számára?

Persze ha nem lenne tapasztalható irgalmatlan globális propagandahadjárat "szegény elnyomott" szexuális kisebbségek "védelmében", akkor akár azt is mondhatnánk, hogy a fenti kérdések merő rosszhiszemű ömlengések.

De mivel van ilyen egyre agresszívabb lobbi, ezért biztosak lehetünk benne, hogy ezzel a mesekönyvvel még csak a kezdet kezdetén járunk. És ha már kitermelték az LMBTQ+ vallás híveit megfelelő tömegben, léphetünk tovább a vérfertőzés, a pedofília esetleg a nekrofília felé.
"Hiszen ezek is csak marginalizált, segítséget és toleranciát igénylő társadalmi csoportokat takarnak"
Meglepően kínos kérdést kapott a minap a baráti sajtótól Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. A Magyar Nemzet ugyanis azt a kérdést tette fel a Fidesz egyik meghatározó politikusának, hogy mit szólt volna annak idején, ha a Gyurcsány-kormány nevezett volna ki valakit diploma…..
Kivel kell itt orális szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy kapjak egy takarót? Kedves Praxis!   Előrebocsátom, hosszú lesz. Eddigi életem legborzasztóbb éjszakáját töltöttem a Jahn Ferenc Kórház frissen felújított sürgősségi osztályának betegszobájában. Ennyi embertelenséggel,…..
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
Kijött az új adat a KSH-tól, miszerint a magyar bruttó átlag bér 406.400,- forint. Ez amúgy nagyjából 270.000 ezer forint nettó fizetésnek felelne meg. Kormányunk természetesen ezzel a számmal fog turnézni a médiában, hogy mennyire jól mennek itt a dolgok.Van az azonban egy apró probléma ezzel a…..
A háztartási szilárdtüzelésű berendezéseket érintő szigorítások idén és 2022-ben lépnek életbe. A szándék jó, de állami (és EU-s) támogatással szükséges segíteni az energiaszegénységben élő háztartásokat, hogy ne kerüljenek patthelyzetbe. Az MTVSZ Szénkivezetés programja keretében cikksorozatban…..
Ma Baker 2020.02.27 10:02:05
@zord íjász: "Ez többnyire vegyszerrel kezelt fát jelent"

Nem
Ma Baker 2020.02.27 11:22:05
@wadcutter: Gratulálok! Sikerült találnod mégegy értelmetlen szabályozást. Már ami az építési hulladék válogatás nélkül "veszélyes hulladéknak" minősítésére vonatkozik. Amúgy ezek szerint ez a szabályozás is a kezelt fákra vonatkozik. Sajnos a tetőmről lekerülő faanyag nem volt kezelve. Ha lett volna, lehet cserélnem sem kellett volna.
Kérlek okoskodj még nekem egy kicsit! Csak magadat és a cikkben is említett szabályzókat járatod le mégjobban.
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
Az előző részben, Mark P. Millis a HartEnergy oldalán megjelent írását szemlézve, azt tárgyaltuk, hogy vajon mennyi (lítium-ion) akkumulátorra lenne szükség ahhoz, hogy például az Amerikai Egyesült Államok energiaigényét akár két napra ki tudjuk elégíteni. [A megoldás: kb. ezer évnyi Gigafactory…..
Ma Baker 2020.01.16 21:06:50
@Zoltán Lukács: "Az akkumulátor-technológia nagyon gyorsan fejlődik, és belátható időn belül lesznek sokkal olcsőbb és kevésbé környezetszennyező technológiák."

Elárulom, hogy elektromos autó kb ugyanolyan régen van mint benzines, akkumulátor meg még annál is régebben. Mégsem fejlôdött egetrengetôen hatékonnyá az akkumulátor technológia. És ez a lassú, fokozatos fejlôdés várható a jövôben is.
A közlekedésre sokkal inkább a hidrogénhajtású autó lenne kézenfekvô. Ám az sem igazán hatékony a veszteségek miatt.
Ahogy a 444 kiszúrta, a kormány épp nemzeti konzultációt tart a klímaváltozásról, csak épp nem szóltak róla senkinek. Na persze nem maguktól készítik, hanem mert kötelező házi feladat az Európai Bizottság által. Valahogy ez a Google Formba öntött megtestesült kifinomultság nem hiszem, hogy 7…..
Aligha ér minket meglepetés annak hallatán, hogy a Föld nem sokáig képes már eltartani minket, tekintve, hogy hamarosan tízmilliárd ember fog rajta élni. A táplálkozás terén számos kihívás előtt áll az emberiség, az éhezés ugyanis napjainkban is egy rendkívül jelentős probléma. Az óriási ökológiai…..
Eltelt kb. egy hónap az önkoris Fidesz-szopás óta - Gyászberényben, Pöcs úr birodalmában a megsemmisítésig halmozták az alkalmatlanságot - és nincs válaszuk az okokra. Szánalmasan nem mernek szembenézni a valósággal. Van némi mellébeszélés, Kövér hozta megbuggyant formáját, a közpénzből kitömött,…..
Tolókocsiba nem kényszerült, de megbénult a főváros. Csütörtök este mondott csütörtököt Budapest szíve, a Hősök terét már nem érinthették az autó- és trolibuszok. A Ponyvalegény a helyszínen járt...
Papír alapon jelent meg a Mandiner, és illene köszönteni, de nem megy. Nem, mert a polgári eszme 2.0-ás elárulását sejtem benne, annak meg minek örülni. Korszakos Viktor sietett posztolni, amint lapozgatja, pedig kolbászcsomagolásra kifejezetten alkalmatlan. Ezután a nemzeti szpáhik hanyatt-homlok…..
Tizennyolc évvel ezelőtt, 2001 szeptember 11. reggelén a világ TV csatornái, hírújságjai és rádióadói szörnyű, szinte sokkoló üzenetekkel illetve képekkel árasztották el a médiát, amikor arról számoltak be, hogy New Yorkot súlyos terrortámadás érte. Ezen napon ugyanis 19 géprabló 4 utasszállító…..
Ma Baker 2019.09.06 13:54:25
Teljes badarság a cáfolati link ami be lett linkelve a cikkhez.
1.) Az égő kerozin nem olvasztja meg az acélt!
Fröcsögő olvadt fém csöpög minden videofelvételen az épületből. Ezt egyáltalán nem cáfolja ez a kitalált magyarázat.
Mellesleg az épület romjait senki nem vizsgálhatta meg és kínos gyorsasággal exportálták az épület fém maradványait beolvasztatni Kínába.
Nem véletlen, mert kering pár fotó róla, ahol termittel elvágott fő acél tartóelemek láthatól.
A támadás után az épület romjai napokkal később is több száz fokosak voltak.

2.) Az épületek irányított robbantással dőltek össze
Az épület tizedmásodpercre olyan gyorsan zuhant szabadesésben, mint egy olyan épület, amit irányítottan felrobbantanak. Ha nem így lett volna, talán a hipermasszív épület néhány sértetlen eleme egyáltalán nem omlott volna össze szabadesésben.
Nem mellesleg a tervezők számítottak hasonló esetre és állításuk szerint ezt bőven ki kellett volna bírnia az épületnek.
Másrészt míg a Pentagon esetében "folyadékként viselkedő" géptörzsről beszélnek magyarázatként, itt ezt valahogy nem erőltetik.
Az épület kabantartásában és a bérlők kilétében is voltak furcsaságok (egész épületet érintő fúrásokkal járó felújítások, robbantásos bontással foglalkozó cég által egész szintek kibérlése)

3.) Gyanús tőzsdei forgalom
Tőzsdei forgalomról nem tudok, de olyan 2 hónappal korábban kötöttek nagyösszegű biztosítást az épületre...

4.) A vadászgépek szándékos késleltetése
Valahogy elfelejtenek kitérni a magyarázatban arra, hogy a merényleg pontos időpontjában gépeltérítéses gyakorlatokat hajtattak végre a NORAD vadászgépeivel, teljesen lefoglalva azokat aznapra. Így amikor a bejelentés befutott hozzájuk, például jóideig azt sem tudták, hogy ez része-e az aznapi gyakorlatuknak, vagy ez valóságos esemény.
Nem mellesleg kb 10 évvel a merénylet előtt pontosan ugyanezt a forgatókönyvet már benyújtották állami szervek mint lehetséges támadási "ötlet" az USA ellen.

5.) Az ütött lyukak túl kicsik voltak
A géptörzs "folyadékként" viselkedett becsapódáskor mi?! Pontosan láttuk hogy viselkedik egy ilyen folyadék a WTC esetében. Nem mellesleg úgy tudom a Pentagonnál hajtómű maradványokat sem találtak. Elpárologtak mi? No comment...
Mellesleg a "gép" pont egy régóta nem használt szárnyba csapódott be "véletlenül".

De a legfelháborítóbb vádról mégsem beszélnek, mert az már egy következtetett vád. Merthogy pl Shankswillnél semmi más nem volt a becsapódás helyén, csak egy gödör, meg némi szemét. Köze nem volt a helyszínnek egy gépbecsapódáshoz. A Pentagonnál ugyanez, csak pirosban.
Ebből következik, hogy az igazi gép nem ott ért földet, az utasoknak mégis nyomuk veszett. Ergo egy félreeső reptéren letették a gépet és valószínű az embereket halomra mészárolta egy kivégző osztag.
A Coca-Cola lekaparja a plakátait, Toroczkai kólát löttyint a betonra, a sajtóban és a közösségi médiában mindenki nyilatkozgat a családvédelemről, meg a buzikról. Virágkorát élik az alternatív megállapítások: az a nő, aki élvezi az anális szexet, annak meleg lesz a gyermeke, az a nő, aki teherbe…..
Túl Prágán és a sörökön, érdemes olyan egyéb cseh célpontokat is útba ejteni, amelyek segítségével a kisebb városokat is meg lehet ismerni. Két éve például ezért jártunk Cesky Krumlovban (talán a leggyönyörűbb kisváros, nagyon ajánlott), idén pedig megnéztük a híres fürdővárost, Karlovy Varyt. Ha…..
Pár hete országunk nagyjai egymás után mondtak akkora ökörségeket, amelybe csoda, hogy az ezeréves haza nem remegett bele. Kezdte Kövér Laca, a Párt ideológusa. Igaz, ő nem egyszeri baromságmondásra ragadtatta magát, neki munkaköri kötelessége folyamatosan hülyének lenni, mert ezzel nyugtatja meg a…..
Norvégia a középosztály, felső-középosztály és a gazdagok országa. És ez olyannyira tökéletes állapotleírást hozott ebben az országban, hogy a vagyonosokat, vagy a stabil anyagikkal rendelkező embereket pontosan így képzeljük el, ahogy ők élnek és kinéznek. Norvégiában az állampolgárok biztonságban…..
Ez a jövő évi költségvetési törvény tervezete alapján jelenthető ki teljes biztonsággal, melyet az elmúlt héten terjesztett be a Kormány az Országgyűlésnek, és várhatóan érdemi változtatás nélkül el fogják fogadni azt, ahogy az utóbbi években mindig megtették. Az előterjesztés alapján ugyanis…..