Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy orvoslátogató

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blogozók! Egy igaz történet a váróteremből. Néhány kérdés merült fel bennem az orvosi rendelő várótermében. Kíváncsi lennék, hogy ez csak velem fordul elő mindig, vagy vannak még sorstársaim a Praxis Blog olvasóinak táborában is. Ha igen, akkor…..
egy orvoslátogató 2010.03.31 21:49:30
@nanemárrr:
Mert mint mondtam, a rendszer rossz, azok előtt megyek be, akik betegek, ráadásul még ott vannak a "a hülye iskolázatlan parasztok" is..
egy orvoslátogató 2010.03.31 22:03:06
@rascal75:
Az a baj, hogy egy egészségügyi diplomához tartozó állami fizetés nem sokkal több, mint a minimálbér, ami röhejes, ha azt nézzük, hogy mennyi energia és idő volt a megszerzése. És most nem csak az orvosokról beszélek, hanem például az ápolónőkről is, akik éhbérért vakarják ki a saját szarukból a betegeket..

Egy régebbi hozzászólásra reagálva, hogy mit is csinál az asszisztens. Sokszor csak pecsétel és aláír, de nagyon sok helyen (főleg vidéken) láttam már asszisztenst rendelni is doki helyett. Jobb helyeken a doki vizsgál, az asszisztens pedig kinyomtatja a havi recepteket, hogy a betegeknek ne kelljen feleslegesen várakozni. Emellett az adminisztráció oroszlánrésze az övék, mégis lényegtelennek tartják őket..
egy orvoslátogató 2010.03.31 22:49:36
@Alikam:
Most akkor az összes olyan ember, aki CSAK pecsétért megy be, az előjogokat élvez a többi beteggel szemben? Mert csak pár percig tart?

Akkor pontosan mi is a bajod a látogatókkal? Ugyanezt csinálják..