Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloggerbela

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogger Béla blogja Módosítás 2010.11.30 21:55:44
 Változott a Mikulás ünnepség időpontja. Alább a link a hivatalos levélről:Kedves Szülők!Továbbítom Dr Zolnai Edit (LMI+ elnöke) levelét a Mikulás Ünnepségről, miszeint a korábban tervezett dátum december 4-ere változott!Köszönöm a megértéseteket!Üdvözlettel:…..
Blogger Béla blogja MLT 2010.04.03 00:53:00
Ma esti utolsó levélírónk egy konkrét cégre hívja fel a figyelmünket, szerintem érdemes komolyan venni, mivel én magam is hallottam ugyanezt a történetet mástól is."Sziasztok!Keresem azokat az embereket akiket Manner vagy Molnar vagy Kiss Mark Peter atvert.harom nevet…..
bloggerbela 2010.11.30 20:13:53
@jbilly: Szia! Ez igen részletes volt, köszönjük szépen!
Blogger Béla blogja Új profil 2010.11.29 19:24:46
 Hogy jobban működjön az oldal, ezért elindulok más irányba is. Ha szeretnétek megosztani valami fontosat, érdekeset a többi angliai magyarral, akkor ebben a témában is várom a leveleket!El is kezdem az első ilyennel, bár késtem vele 2 napot.Kedves Kicsik és Nagyok!Mikulás azt…..
 Joestet Kivanok!Nagyon jo hogy ezt letrehoztad csak az a baj hogy eleg sokan ezt nem tudjak .Veletlenul talaltam erre a rovatra es ennek nagyon orulok de sajna sokan nem tudjak es valahogyan hiresztelni kellene egyre tobbet kene felrakni olyan oldalra ahol a lakasokat keresik az emberek hogy…..
 Szia Béla! Elnézést, zavarásért. Segítséged szeretném kérni, valós munkaközvetítők címét kérni, vagyis akikben megbízhatok,amennyiben időd engedi.olvastam blogodat,és bátorkodom írni Neked, így ismeretlenül. Magamról csak annyit, én itt dolgozom Watfordba, mint…..
Blogger Béla blogja Újra itt 2010.11.29 18:39:51
 Elnézést kérek mindenkitől, hogy hónapokig nem hanyagoltam a blogot. Úgy éreztem, hogy nem indult be eléggé. De mostanában eljutottak hozzám olyan visszajelzések, hogy néhányan hiányolnak. Így most újra elkezdem szerkeszteni ezt az oldalt.Továbbra is csak mások leveleire…..
"Nehany ember, akikkel jobb vigyazni!Molnar Dora es ferje - munkaigergetokKonrad Janos - foberloSzuromi Gyorgy - londoni atvero, penz elleneben sem adott munkat Elekes Istvan, regi alneve Nyers Istvan - mindenfele kolcsont, bankszamlanyitast, mindenfele ugyet intez, de eleg megbizhatatlan es jo…..
Blogger Béla blogja Előszó 2010.03.31 20:35:00
Ez a blog azért jött létre, mert vannak bizonyos honfitársaink, akiknek büdös a munka. Ez még rendben is lenne, mert nem mindenki szeret dolgozni. Viszont nem kevés olyan magyar van, aki a megélhetése érdekében saját fajtájában talál pénzforrást. Mindezt úgy, hogy különböző…..
bloggerbela 2010.04.16 20:24:05
@Guccy 'n Richard: Szia! Ezt a szaftosabb történetet le tudnád ide írni?
Üdv: Béla
Szia! Feltűnt az utóbbi időben egy hirdetés az iwiw-en, ami egy olyan honlapra irányít, ahol próbavásárlókat keresnek.A srác lelkesen hirdeti minden nap, csak azt felejti el beleírni a hirdetésbe, hogy ez a munka csak az USA-ban, vagy Canadában élők számára elérhető. "Is…..
Ma ezt a levelet hozta a virtuális postás bácsi:"Szia Béla!   Az a nagy helyzet, hogy a barátnőmmel itt kint élünk kb egy hónapja.. szóval ez még a probálkozás-fázisban van. Az a nagyratörő terv jutott az eszünkbe, hogy a többi betelepülthöz hasonlóan szeretnénk…..
http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/hujbi0802/http://www.rtlbulvar.hu/cikk/269793http://www.privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=17611http://www.stop.hu/articles/article.php?id=355704Plusz találtok még érdekes olvasmányokat a www.magyaroklondonban.com oldalon is a fórumokban...
Ma egy kedves levélíró, aki mellesleg az első levélíróm, a következőt írta:"Ne haragudj hogy zavarlak de érdekelne hol tudom elolvasni hogy kik csapnak be: meg az is érdekelne hogy tudsz e valamit az premier inn szállorol köszi"Ha valaki tud segíteni, kérem tegye meg! Ne…..