Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hüvely Matyi

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP folytatja az ellenzék szalámizását Keresztes László Lóránt, az LMP maradék társelnöke arról panaszkodott az Indexben közölt interjúban, hogy a választási kampányban gyomorforgató kritikákat kapott a pécsi szocialistáktól, akik a Mellár Tamás javára történő visszalépését akarták…..
Hüvely Matyi 2018.08.29 20:46:02
@pina noir: LMP-re szavaztam jobb nem lévén, de ami most van, ahhoz nem adnám szívesen a nevem. Ha még össze is bútoroznak a Jobbikkal, akkor nyilván kiszámolták, hogy szinte a teljes jelenlegi szavazóbázisukat vesztik. Tudnak annyi újat nyerni?

Fogalmam sincs, meglátjuk. Abban igazuk van, hogy az MSZP meg DK már mehetne a levesbe, de miért pont a Jobbik?
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Előjáróban: A bizonyos dolog a szexel kapcsolatos lesz, ezt itt mindjárt elmondom nehogy azzal vádoljanak meg, hogy hatásvadász címeket adok és nem lehet sejteni a tartalmat. Lesznek benne tudósok is, kávéfőző, és egy felvetés a végén, de igazából a címben feltett kérdésre…..
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Kik ezek? Ez áll a Kanye West és Paul McCartney közös daláról Facebookra kitett posztunk alatt. Amíg azonban a kommentelőnk viccelt (remélem, hogy viccelt), addig a netet elárasztották azok a twitek, amik Paul McCartney kilétén értetlenkednek. Ilyen az, amikor generációk…..
Hüvely Matyi 2015.01.03 17:24:22
Pártunk és kormányunk újabb komoly lépést tett az általuk megálmodott tökéletes állam megteremtésének irányába. Ma megszavazták a 200 négyzetméternél nagyobb boltok vasárnapi kötelező zárva tartását. Ezzel a lépéssel gyakorlatilag mindenkit sikerült tökön rúgniuk,…..
Azt mondja a Dárdai, hogy három a magyar igazság. Már kétszer megkérte Huszti Szabolcsot, hogy térjen vissza a magyar válogatottba, mind a kétszer visszautasította őt a középpályás. Most megkéri harmadszor is. Minek? Miért olyan fontos kérlelni a Csangcsun valami nevű kínai…..
Az undormány Fidesz-rezsimről sok minden rosszat el lehetett mondani eddig is, de azt, hogy koncepciótlanul, értelmetlenül hoztak volna döntéseket, azt semmiképp. Ehhez képest az elmúlt hetek eseményei arra utalnak, hogy először valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, aztán a többi…..
Hüvely Matyi 2014.12.11 16:15:20
@Emmanuel Goldstein:

Szerintem ez nem klerikális kérdés. Apa kell. Ha elveszíted fáj, ha megmarad, többnyire fáj.

Kompország vagyunk, hol apa kell, hol demokrácia. Most apa irányába lendültünk, majd visszaing az inga, de jogosan kérdezik sokan itt és máshol : hová?

Én már rendbe tettem magam apakomplexus ügyében. mrbatemannak itt igaza van, hogy engem ne segítsenek. Abban nincs igaza, hogy ne is vegyenek el tőlem, ha nincs kiszámolva, hogy hogyan lesz jobb legalább egy másiknak.
Hüvely Matyi 2014.12.11 16:20:55
@f@sk4l4p:

jogos
Hüvely Matyi 2014.12.11 19:41:58
@mrbateman:

Kalinyingrádi (vesd össze: Königsberg, Karaliaučius, Królewiec) légtérben is nehéz fordulni, nyilván ezért mókás manapság a balti légtér.
Herman Hollerith, az amerikai népszámlálási iroda munkatársa 1884-ben szabadalmaztatta az általa feltalált lyukkártyás adatnyilvántartó gépet. Találmányának később jelentős szerepe lett a III. Birodalom nemzetiségi politikájában és az Endlösung - azaz a Végső Megoldás -  gyors és hatékony…..
A legkevésbé sem érdekel, hogy az RTL-nek hogyan sikerült vadhajnalban, egy Bécs melletti reptéren a kamera lencsevégére fognia Vida Ildikót. Maradjunk annyibban, hogy van valami igen profi ebben. Abban, ahogyan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke naggyá teszi ezt a mostoha csatornát.…..
Olyan világ felé haladunk, ahol visszatér a 80-as évek hangulata az ötven megás, hangalámondásos, recsegős filmekkel, és ahol román, szerb, szlovák „üzletemberek” csencselnek a wifikkel a határ mentén. Az ember fia és lánya tényleg csak kapkodja a fejét. Nem elég, hogy a Kit…..
Hüvely Matyi 2014.10.22 13:39:34
@Hüvely Matyi: Magamra reflektálok, utánagondoltam.

Valójában 23,8%-ban jogosan használja a kolléga a klópapírt, 76,2% SZJA köteles lenne a helyes.
Hüvely Matyi 2014.10.22 15:58:22
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: Nálunk nem kellett elzárni a WC papírt. Be kellett írnom a szavakat, hogy ha valakit érdekelne utána nézhessen.

Közel vagy, hogy Európába mi a belépés.A klotyó.
Most nem fognak trollozni, mert még maguk sem gondolják . De csak viccnek szántam a klópapíradót, de hidd jönni fog.

Nincs pénz.

ui. én sem gondolom
Tegnap remek eredményt ért el a válogatottunk, ugyanis 1 pontot sikerült szerezni a románok elleni EB - selejtezőn.A meccs végeredménye: Románia - Magyarország 1-1 A meccs nagy román fölénnyel kezdődött, sok helyzetük volt, a félidő végén pedig meg is szerezték a vezetést. A…..
Hüvely Matyi 2014.10.13 22:49:15
@csentecsa: Ok, látszott. Tudom, hogy kissé korai számolgatni, de jelenleg nem egy, hanem minusz öt pontunk van szerintem. Ennyit vesztettünk.

Kijutáshoz, ha nem lesz rengeteg döntetlen, nem lehet több minusz 10-12-nél. Még négy idegenbeli meccs van. Ha feltételezzük, hogy minden hazait nyerünk + Feröer holnap meglesz, akkor már csak kettőt kell idegenben nyerni. Vagy egyet, de akkor tényleg kell minden hazai. Itt látszik mennyire kár volt az elsőért.
Múlt-kor 10 tény a háremekről 2014.10.01 16:58:14
1. Bár az Oszmán Birodalomban évszázadokon át marginális szerep jutott a szultán édesanyja, feleségei, ágyasai és nőrokonai lakhelyéül szolgáló szultáni háremnek, a központi hatalom meggyengülésével az asszonyok szerepe felértékelődött. 2. A 16. század közepétől a 17.…..
Zsák a foltját, ugyebár: Csiszár Jenő október 1-jétől az MTVA vezérigazgatói kabinetjének munkáját segíti majd a hangzatos program főtanácsadói munkakörben. Jó, nem csodálkozunk a dolgon, mert évek óta ott sertepertél a köztévénél, szerepel A dal zsűrijében, a…..
Hüvely Matyi 2014.10.02 11:03:29
@Nem Penny hajója: Én Nagy Feróval vagyok így. Soha nem felejtem el, amikor a metálos csajnak tetszett valami faszi aki nem nem volt kifejezett metálos, de a csaj miatt már hajlandó volt Bon Jovit hallgatni. A csaj kiakadt (nem metál, hajmetál, stb), de Feró küldött egy jeeee-t, miszerint mindenkinek el kell kezdeni valahol.

Mondjuk Feró legalább pénzért adta el magát.
Hüvely Matyi 2014.10.02 11:06:22
@Hüvely Matyi: Úgy értem, nem állami pénzért.
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
Sokadszor tapasztalom a csiklóval kapcsolatos indulatokat. Ahelyett, hogy férfiak és nők egyaránt örülnének a létezésének, és megpróbálnának minél több élvezetet nyerni belőle, ádáz háború folyik bizonyos csoportokon, kultúrákon belül a csikló, illetve a hozzá köthető gyönyör ellen. Vagy éppen érte…..
„Mi pontosan tudjuk, hogy a totalitárius rendszereknek egyetlen ellenszere van: a szabadság és a függetlenség alapján demokráciában élő nemzetek közössége.” – jelentette ki Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter szombaton, a totalitárius diktatúrák áldozatainak…..
Hüvely Matyi 2014.08.25 10:51:35
@STIRLITZ: Magam liberális konzervatívnak érzem. A gond, hogy ilyen kategória e honban nincs, nem lehet. Liberálisoknak konzervatív vagyok, konzervatívoknak liberális.

Senki nem azt nézi mi köt össze, hanem, hogy mi választ el.

Azt hiszem nem mondtam újat.
Gálvölgyi János legendás mondatával ellentétben, Én nem szeretem a focit. Valójában egy kis pontosításra szorul ez a kijelentésem.  Az évek alatt ugyanis szép lassan beette magát az életembe, eme sokak által egekig magasztalt sport. Emberem nagy fociguru, így időnként megnézek…..
El tudja képzelni, hogy az ukrajnai és a boszniai zavargások következtében, a közeljövőben teljesen békésen, helyi népszavazásokat követően gyarapszik Magyarország területe és lélekszáma? Pedig nem teljesen kizárt. Ne gondoljunk egy teljes Trianon revízióra, a várható…..
A darab a pesti színházbajáró közönség néputálatát szolgálja ki. Mindez persze teljesen legitim rendezői választás. De a dráma azt is megmutathatná, hogy a "csőcselékdemokrácia" nem ok, csupán egy funkció.   Ha már a Heti Válasz is felfedezte magának a színházat, mondjuk…..
Schiffer András nemrég azt vizionálta, hogy akár 10 százalékot is elérhet az LMP. (Pártelnökként ilyet legutóbb Retkes Attila remélt az SZDSZ-MDF-nek.) Hihetnénk Schiffernek, de a 10 százalékos támogatottság azt feltételezné, hogy a pártnak számos aktivistája van. Ehhez képest…..
Hüvely Matyi 2014.02.04 11:02:46
@nolto:
"Attól, hogy nem szeretem Orbánékat, miért szavaznék az Összefogásra, ha őket sem csípem? Ha csak a Fidesz és az Mszp (Összefogás) lenne a szavazólapon, akkor nem mennék el szavazni. És szerintem ezzel az LMP szavazók 90%-a is így van"

Ezzel teljesen egyetértek, magam is így látom, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor az LMP sem hozza 50%-t sem annak, amit elvárnánk egy párttól. A másik két brigád nálam még alacsonyabban szerepel.

Talán még megélem, hogy egyszer egy LMP kaliberű csapatot szimpatikusnak fogok tartani, de fel sem merül, hogy rájuk szavazzak, mert van két jobb náluk és azok között vacillálok. Most nem ez a helyzet.
„Mexikóhoz hasonlóan TSZ-rendszerben termesztjük a remek magyar gandzsát, ami ugyebár hungaricum” – nyilatkozta Farkas Péter kenderügyi kormánymegbízott. A kormány stratégiai partnerségi megállapodást kötött a következő cégekkel: Kiskunmajsai Bob Marley Mgtsz,…..
Határátkelő Magyarán szólva 2013.12.13 06:44:00
Kicsit gondban voltam, mit is írjak a mai poszt elé. Eddie írása ugyanis alighanem komoly indulatokat fog kavarni, de hát ez nem újdonság errefelé. Nem feltétlenül értek egyet mindazzal, amit leír, de nem is ez a dolgom, viszont érdekesnek és megvitathatónak tartom. "Ez a poszt…..
Vannak reménytelen küzdelmek: számomra az egyik ilyen annak elmagyarázása és elfogadtatása, hogy az elemző politikai véleménye, reménye és vágya nem része az elemzésnek. Nem azért, mert ezek ne lennének fontosak, hanem azért, mert hiszek a politikai vélemények szabadságában és…..
Hüvely Matyi 2013.10.25 11:29:29