Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enik

15 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
A vékony, lófejű fickó benyúlt a párducmintás szoknya alá és igazított egy kellemeset a zacskón, majd a mellette feszengő műsorvezető mellett elnézve a zsűrire pillantott, és azt mondta, hogy neki túl erős a farka ahhoz, hogy leragasszák. Varga Viktor ekkor már túl volt Amy…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
Tényleg ne! Nekem ez az új nyugdíjrendszer nagyon tetszik. Nem, hülye leszek visszalépni az államiba, inkább “társadalmon kívüli” leszek, ahogy Matolcsy megfogalmazta, egy fekete bárány. Megtartom magamnak a 10%-ot, befektetem, és majd abból tengetem nyugdíjas éveimet -…..
enik 2010.11.25 15:35:02
@Din Serpahis:

De továbbra is vígan használod a magyar infrastruktúrát, igényled esetleg a magyar eü szolgáltatásokat, mások pénzén taníttatod a gyerekedet.

Bravó!
G. Bernadett középkorú családanya immár sokadszorra került a bulvárlapok címoldalára azzal, hogy "elszeretett" családjától egy közismert férfit, jelentsen bármit is az, hogy "közismert", meg az, hogy "férfi". Arról nem is szólva, hogy mit jelent az:…..
enik 2010.11.18 15:34:03
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
masszázsblog Háromféle lehúzás 2010.11.03 11:52:00
Nem tűntem el teljesen, csak fogyott a lelkesedésem, ami a kalandjaim megéneklését illeti.Amikor valami kellemes dolog ér, csendben örülök, amikor meg valami rossz, akkor gyorsan elfelejtem, nehogy valami nyomorult lúzernek érezzem magam és a végén még nekiálljak blogokat kommentelni. Zsinórban…..
Meglehetősen tarka a masszőrszakma, akadnak itt megszállott gyógyászok, kuruzslók, jólképzett szakemberek,  unatkozó háziasszonyok, megélhetési liboszómák és bedrogozott büdös kurvák is. Szinte minden fajtájukra van igény és a rutinos maszatók nagyjából tudják, hol…..
enik 2010.10.27 15:22:15
@xboxer:

MIért van ez így?
Nem értem:(((((((
Akkor minek a kapcsolat??????

Akkor miért nem elég a kurvázás?

Amióta felfedeztem ezt a blogot, azóta ezért olvasom a kommenteket, hogy erre választ kapjak....
enik 2010.10.27 16:36:40
@masszázsblog:

35 alatt? Amikor a fiatalság a randizásról szól, meg a kapcsolatok sokaságáról? Amikor imádjuk, ha körüldongnak bennünket a kapcsolatok? Amikor a bőség zavara van jelen az életünkben? Amikor még mindenki meg van arról győződve, hogy ez mindig így lesz?:)

Ahogy olvasom 35 felett már főként csak a kurvák maradnak:D
Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Idén nyáron elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Mindenki tudja, mi az a lingam? Igen, igen, azaz! Fütyi, kuki, hímvessző, fasz, kéjrúd, pénisz, kopasz főhadnagy, broki, ezredes, férfiasság vagy akár bájdorong.No akkor vajon mi az a lingam masszázs?A lingam masszázsban bizony ennek a testrésznek masszázsáról van szó, beleértve a…..
enik 2010.10.19 09:20:22
@Kekec Péter:

Van, és el is meséltem neki ezt a blogot, jókat rötyögött rajta.

Nem érted a lényeget!

Ha van, akkor szuper!
De csak akkor kell, ha SZUPER...
Ha szar, akkor NEM!!!!!!
Csak akkor kell a kapcsolat, ha kiteljesít, ha boldoggá tesz...
Ha ezt a funkciót nem tölti be, akkor nem kell!!!!

Pont nektek kéne ezt megérteni, akik itt tobzódtok a linga masszázs alatt:))))

Egy csomó dologgal eltöltve hasznosnak és szórakoztatónak érzem az életemet, számomra a párkapcsolat NEM LÉTSZÜKSÉGLET!!! Csak egy lehetséges opció!
Ugyanakkor ha egy színházi előadás nem tetszik, azt is otthagyom:)

Ez van:) Nem mindenkinek szánalom ám az élete:)
enik 2010.10.19 09:22:27
@Kekec Péter:

Arra bezzeg nem mukkantál semmit, amivel tovább tudtál volna érvelni amellett, hogy miért is kelletek annyira:D

Ezek szerint megértetted, hogy van olyan nő, akinek nem kell a férfi.

Biztos ezért nincs gyerekem, mert ott az ember már másképp gondolkodik, nekem pedig nem kell egy függő helyzet lehetősége.
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
Aliszka, ha kedve tartja, világsztárokkal cseveg az utcán... Erről az elképesztő bulvárcsemegéről csak itt  a csodaország blogon olvashattok! Április 16: 1972-ben ezen a napon indul  el az Apollo űrhajó. 2003-ban Magyarország aláírja Athénban az Európai Unióhoz való…..
enik 2010.04.17 15:57:37
enik 2010.10.16 13:41:07
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
„-Jelen!-kiáltott  Alice  De izgalmában elfelejtette, hogy az utóbbi percekben mekkorára nőtt…..” ….hát, bizony így vagyunk ezzel mi, 35 éves Alízok! Főleg, ha anyák napja közeleg, főleg ha távol élünk attól az embertől, aki a Világon az…..
enik 2010.05.01 22:37:27
@enik: du bist meine schwester nicst schwarz beeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))
Ha eddig létezett volna olyan valaki, aki még nem jött volna rá magától, hogy Aliszka életében a medvék milyen fontos szerepet játszanak, akkor az most jóóóól figyeljen. Nem mondom el kétszer...Azért hogy minden kételyt eloszlató tényfeltáró cikket adhassak közre, igyekszem az…..
Aliszka csodaországa Hé!....Víz! 2010.04.17 19:57:00
Na, de nem egészen úgy, ahogyan te azt elképzelted. Fürödni indultál, ahhoz képest  befürödtél? Megnyugtatásod érdekében közlöm veled, egyetlen beavatottnak nem volt arról szemernyi kétsége sem, hogy egészen jól fogadod majd ezt partizánszerű elterelő hadműveletet.…..
Aliszka csodaországa Aliszka kvíz 2010.04.01 17:52:00
Na, a következő poszt nem is annyira az ünnepeltnek szól, hanem a rajongóinak, imádóinak, tehát mindenkinek. Itt az alkalom, hogy leteszteljétek, mennyire ismeritek őt. A maximális pontot elérők jutalma egy vacsorameghívás az ünnepelttől, valamint egy róla készült exkluzív,…..
enik 2010.04.11 17:51:52
@rozsomak.anika: az esküvői kép láttán még én is elfelejtettem, hogy mit szeretek és ki vagyok:)))))
enik 2010.04.11 17:52:24
@rozsomak.anika: horváthrozi ám az anyukám:)))
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
enik 2010.04.13 14:03:45
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
enik 2010.04.13 13:45:45
A szépség olyan, mintha gazdagon születne az ember, és fokozatosan elszegényedne. Bizony igaz, nagyon is múlandó, emellett másképp fest férfiak és nők esetében. Úgy tartja a mondás, a nő olyan, mint egy költői hasonlat - ha szép, az sem baj, hogy semmi értelme. Hát persze, ez…..
 "Mosolygok, mert a testvérem vagy, és kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit".            "A testvér olyan valaki, aki sosem engedi, hogy elfeledd az őrült dolgokat, amiket tettél." Ez bizony nem közhely, nagyon is…..
A mai választásnak nagy a tétje. Úgy gondolom, mindenkinek el kell mennie szavazni. Ezen a pár percen múlik, hogy merre haladunk a jövőben. Azt mondják a nagyokosok, hogy a kis pártokra leadott szavazatok elvesznek, nem érdemes oda voksolni. Fókuszáljunk a legnagyobbakra!  Hát…..