Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michelle Wie úgy tartja, hogy a golf nagyon is állóképességi sport. A képeket elnézve a 21 esztendős amerikai lány ezt komolyan is veszi.   Wie a manapság meglehetősen felkapott kettlebell-köredzéseket végzi, melyben súlyzós-, s köteles gyakorlatok egyaránt fellelhetőek. A…..
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2011.09.27 00:19:07
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
Nem is tűnik veszélyesnek, ugye? Pedig ide belépni alkalmanként 600 ezerbe kerül3217 dollár: ennyit költ egy átlagos vásárló az Egyesült Államok legdrágább divatüzletében. Pedig első ránézésre a nálunk közepesen ismeretlenül csengő Oscar de la Renta Madison Avenue-n lévő…..
Ekkora forróságban nehéz néha divatosnak maradni, hiszen bármit megtennénk, hogy orvosoljuk a hőséget. Következzen most 5 rövid tipp, amivel könnyebb lesz túlélni ezt a nyarat is!  1. Laza konty: Talán a legnehezebben a hosszú hajunkat tudjuk elviselni ebben az izzadós időben.…..
  Narancsoljatok, ez itt Mihalik Enikő legújabb munkája. A Boss Orange őszi-téli kampányában pózolt és huncutkodott a magyar topmodell. Tudjuk persze, hogy a narancsra mindképpen küldtök egy-két kommentet, de ez a márka neve, nem tehetünk róla. Enikő mostanában…..
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2011.07.11 23:14:50
Mivel az HBO egyik idei sikersorozatának készítői már egy hónap múlva elkezdik forgatni a második évadot, várható volt, hogy gyors ütemben jönnek a szereposztásról szóló hírek, s lőn: a Tyrell házba tartozó Margaery Tyrell szerepére a Tudorokban Boleyn Annát alakító Natalie…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
A modern világ számos zseniális találmánnyal könnyítette meg életünket. Azonban még ma is akad olyan, akinél kardinális problémát okoz a WC-papír elhelyezése a tartón. Ha te is küzdesz hasonló dilemmával akkor a következő infografika segít neked a WC-papír orientáció…..
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2011.06.14 02:18:25
2011. február 18-án a Belgrádi Önkormányzat nemzetközi, egyfordulós építészeti pályázatot hirdetett a Beton Hala Waterfront Központ megtervezésére. A Központ a város új “vízi bejárata” lesz a történelmi negyed irányába, olyan kortárs építészeti fókuszpont, amely a…..
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2011.05.29 14:37:12
@Álmos: mitől magyarabb? Pl.: a szecessziós épületek magyar motívumokkal elég sajátos és magyar.
Mitől multikulti? Talán, mert a formavilága egy az egyben acél, plexi olasz-francia-angol legkisebb közös többszöröst tükrözi. De hogy ne az jöjjön le a mondandómból, hogy verem a mellkasom a magyarkodással, pl.: a japán modern építészet pont ennek az ellenkezője. Végtelenül önző és lenyűgöző. Sztm ez lenne a helyes út nálunk is (persze nem japánul megalkotva).
Nem direkt épületek vannak nálunk, hanem nagyon csúnya szóval élve transznacionális. Erre tökéletes példa a CET. És sztm nem az a helyes kérdés mitől lenne magyarabb bármelyik épület, hanem hogy miért ne lehessen magyarabb?!
Okoskodhatnánk mi magunk is, de egyelőre a D-licencünk sincs meg, amivel legalább gyerekeket zavarhatnánk körbe-körbe a pályán, és még szponzort sem találtunk az ingünk hajtókájára. Ezért inkább megkerestük az aktív magyar edzők közül nemzetközi meccset nemcsak tévén…..
Lassan itt az esküvői szezon, és nyakig járunk majd a tüllben, organzában és celebesküvőkről szóló bulvármagazin oldalakban (csak halkan suttogom a Kate Middleton és Vilmos herceg neveket). Így felüdülés a témában egy olyan csodálatosan fényképezett hirdetési kampányt és…..
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2011.04.06 15:56:46
@suo tempore:

ott a pont :-)
Update: az Onyx egy két személyes vacsorával jutalmazza a jó hír hozóját, amit persze nem tartok meg magamnak, szóval hamarosan egy nyereményjáték következik, ahol a nyeremény egy Michelin-csillagos vacsora lesz két főre! Facebookhoz érdemes csatlakozni addig is!  Sikerült…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Olga! 2011.03.14 11:40:00
Kálmán Olga tökéletesen megtestesíti azt a nőt, akihez csak néhány férfi mer közeledni, de ők kitörő lelkesedéssel: vonzó a külseje, de nem a topmodelles, inkább a vállalatigazgatós értelemben, egyszerűen így fest az a vezető, akinek a parancsait teljesítve izgalomba jön az…..
A Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettesét eképpen vezeti föl ez a kedves társasági színes kiadvány, mint a TOP 100 ügyvéd egyikét: "Nehéz volt annak idején bekerülni, de Dr. Bérczes Róbert márciusban lesz negyven éve, hogy a pályán van." Annyira nehéz talán…..
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2011.03.02 18:08:03
@orter:
Történészek most készültek el egy olyan kutatási anyaggal, amely direkt SZT tisztekkel foglalkozik. Nevekkel, címekkel, feladatkörökkel stb.

@Goompah:
Nem, nem kellett belépni. Épp ez a pikantériája ennek a kutatásnak. Itt mindenki saját önszántából lépett be, akik teljes mértékben a rendszer megbízható emberei voltak.
 Gallianot felfüggesztette a Dior Ház. Zéró tolerancia a zsidózás ellen!Azaz igazság, hogy ilyen ügy még nem volt. Miért is lett volna, gondolom fel sem merült, hiszen a divatszakma képviselői között egyszerűen nevetséges lenne rasszizmusról, vagy másságról beszélni.…..
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2011.02.27 14:32:33
@Panther_V:

Ecclestone elött Mosley-nak volt egy náci ruhás szexorgiája. Ezt követte Ecclestone híres "nácik hatékonyak voltak" megállapítása, mely tudtommal nem a kivégzésekre vonatkozott, de ez ilyen esetekben sosem mérvadó és harapnak rá.
De kétségtelenül jelentősége van a rasszizmunak a felső tízezerben. Hozzá is teszem rögtön, hogy az afrikai országokban vagy az arab világban ez még jóval erőteljesebb és tettlegességig fajul a mai napig. Lásd: Dél Afrkiaki Közt. vagy most legutóbb Egyiptom BBC riporternő.
A megbízható jelzőt lassan epitheton ornanskét viselő DigiTimes szerint elég jól esély van arra, hogy a következő iPhone processzora már kétmagos lesz. Több jel is utal arra, hogy ilyen váltásra lehet számítani: egyrészt az intenzív grafikai számításokat igénylő játékok,…..
A WikiLeaks App december 17-től volt elérhető az AppStore-ban, a titkos kormányzati iratokat és feljegyzéseket, felvételeket kiszivárogtató szervezetről elnevezett alkalmazás a cég szerint megsértette a fejlesztői irányelveket, ezért aztén eltávolították. A hivatalos…..
Október 29-én fellépett a Guns N' Roses Moszkvában. Ez még nem lenne olyan nagy hír, mostanában elég sokat turnézik a csapat, viszont Axl Rose-ék Alexander Chistyakov (a Federal Grid Company helyettes elnöke) magánpartiján adtak koncertet, amit a Moszfilm egyik stúdiójában rendeztek…..
Egy vérbeli burzsujnak a netbook már lejárt lemez, internetezésre, e-mailezésre vagy e-book olvasására inkább valamilyen Pad-et használ(na). Egyelőre azonban csak két gyártó van jelen a piacon, de az ígéretek szerint hamarosan lesz már választék. Az első fecske - lényegében a…..
Guns N’ Roses @ Stadthalle, Bécs, 2010.09.18. Kezdjük a legfontosabbal. A Guns N’ Roses 22:25-kor, az előzenekar koncertjének befejezése után 50 perccel már színpadon állt. Azt mondtam magamban a buli előtt, ha fél 11-ig elkezdik - az utóbbi hetek késős botrányait figyelembe véve -, teljesen oké. A…..
Legyen az bárány, vagy macska, esetleg kutya. További fotók itt és itt...
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2010.07.22 11:05:21
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
Guten Morgen Afrika! A német csoda 2010.07.05 21:25:00
Németország –Argentína 4:0 , hihetetlen még most is leírni két nappal a gauchók kiütése után. Tényleg csoda lenne, vagy a jól felépített német futballgyártól várható volt ez az eredmény?   Az utóbbi napok médiaőrületében hirtelen mindenki német…..
Gazdag földmíves polgár gyermeke, part II 2010.07.06 01:59:33