Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EvangelineS (törölt)

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvégeztem egy főiskolai szakot, de sajnos a nyelvvizsga hiánya miatt nem kaptam készhez a diplomám. Így állást sem kaptam azon a területen, pláne, hogy nem egy erős munkaerő piaci képesítés (bár ma Magyarországon mi az?). Na a lényeg, hogy kénytelen voltam munkát vállalni…..
EvangelineS (törölt) 2010.12.16 14:34:43
@Caprica99: Figyelj csak, az én egyik középiskolai tanárom egy amerikából hazaszakadt,diploma nélküli villanyszerelő volt.és nem,nem szakközépről beszélünk,hanem jó nevű gimnáziumról. a másik tanárom ugyan diplomás volt,de véletlenül mindig elfelejtett órára járni,csak azt tanította aki eljárt hozzá 4000/45 perc magánórára. Amikor megmondtam neki h megyek a Rigó utcai nyelvvizsgára,annyit mondott: "neked az úgysem fog sikerülni". picit meglepődött amikor az orra alá toltam pár héttel később a bizonyítványt. nem jártam magántanárhoz,nem jártam tanfolyamra,hanem vettem 3 könyvet,letettem a seggemet és TANULTAM. ennyi a nyelvvizsga titka. nem a jó tanár,vagy pénz.
EvangelineS (törölt) 2010.12.16 14:38:18
@gályarab: Lehet,de a mérnökdiplomával szemben a bölcsészpapíroddal kitörölheted a hátsód.hopsz,mégsem. a mekibe felvesznek hambit sütni :)
Meghívást kaptam a zárt körű, nyitás előtti rendezvényre a Király utcai Starbucksba, ami az országban a harmadik, a plázákon kívüli világban az első magyarországi üzlet.A belső tér és az asztalok ugyan még nem voltak a helyükön, de talán a képeken is látszik, hogy a belső…..
EvangelineS (törölt) 2010.12.16 08:40:22
@szucsadam: Nekem viszont marhára tetszik a blog. jó dolog,h ha el akarok menni egy helyet kipróbálni,akkor rá tudok előtte keresni a neten és el tudom olvasni,h másoknak mi a véleménye. persze, vannak szponzorblogok is,de csak egy cseppecske ész kell ahhoz,h az ilyet kiszűrje az ember, márpedig ti láthatóan nem szponzorált blog vagytok.
szóval elég sokminden nem tetszik nekem sem,amiről ti viszont jót írtok,de ahány ember,annyi vélemény,és jó dolog meghallgatni a másikat.
pl a starbucksról és a vízízű amerikai löttyükről is megvan a véleményem,de értékelem,h ti viszont írtok róla. ha valakinek nincs annyi magához való esze,h ezt megértse,akkor nagyon sajnálom.
Már terveztem egy ideje, hogy írok egy posztot a Rózsavölgyi csokoládéról, de csak most találtam erre időt. Alighanem a legjobbkor: a tél közepén, karácsony előtt mindenki édességet akar enni, a fekete, krémes, szájban olvadó csokoládétól meg még a legnyomorúságosabb szürke…..
EvangelineS (törölt) 2010.12.15 15:47:32
@Magyarósi Csaba: Hát basszus minden tiszteletem a tied,hogy nem hagyod ezt a blogot p*csába ennyi idóta komment után. de komolyan,ír valaki egy boltról valamit, nem a reklám kedvéért,hanem jófejségből,mert mondjuk azt szeretné,h másokhoz is eljusson a jó dolog,erre mit kap a blogger? "sznob vagy,burzsuj vagy,blablabla". ez a bolt kb egy fillért nem költ reklámra és mégis képes megállni a lábán, profitot termelni és nem azért mert drága,hanem azért,mert megéri az árát. a stühmer és társai pedig lehet h szintén finomak,de erősen kétlem,hogy akkora árukészletet kézzel készítenek,tartósítószer és egyebek nélkül.
1 szó,mint 100: mégegyszer respect a bloggereknek.
EvangelineS (törölt) 2010.12.15 16:38:19
@zsidó részvénytársaság: látom téged nagyon megrázott,hogy valaki egy olyan boltról mer írni,amit te nem engedhetsz meg magadnak.ez a probléma,ugye? erre is van egy szó: IRIGYSÉG.szóval böfögés helyett pattanj el innen,arról sincs fogalmad h tulajdonképpen miről szól a poszt.voltál már ott?vettél valamit?vagy legalább szétnéztél?
EvangelineS (törölt) 2010.12.15 17:30:25
@Perecz úr: Akkorsem értem mi ezzel az írással a baj. Drágának tartod? nem fér bele a keretbe?akkor fogod és NEM mész oda!ennyi! aki pedig úgy dönt,hogy megér neki ennyit,az menjen.
attól meg külön a rosszullét kerülget,hogy az itt trollkodók 90%-a úgy beszél,hogy fogalma sincs az üzletről,a közelében sem járt soha,nem kóstolt ott semmit.
Én életemben egyszer,pont egy éve voltam ott. én sem engedhetem meg magamnak heti rendszerrel,h ott vásároljak, de attól még nem fogok itt leállni irigykedni másokra. Megkóstoltam egyszer,nagyon-nagyon ízlett,köze nincs a gyártósori csokihoz és megvan az ítélőképességem ahhoz,hogy belássam,egy ilyen jellegű dolognak TÉNYLEG ennyi az ára. és gondolom a tulaj sem mercivel meg bömbivel jár. Hogy lehet az,hogy egyszerű,dolgozó emberként én ezt fel tudom fogni,más trollok viszont nem?
tizenegyker Elindult a tizenegyker 2010.11.02 07:39:00
Köszöntök mindenkit Újbuda legújabb blogján. A tizenegyker őszintén, objektíven vagy néha nagyon is szubjektíven feltárja a valóságot a főváros XI. kerületéről, legyen az a jobbik (tán még politizálás is lesz) vagy a rosszabbik oldala. Bátran írj véleményt, hiszen a célom…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
EvangelineS (törölt) 2010.12.13 11:59:10
@Bruti: Hülyére venni csak azt lehet,aki hagyja,h hülyére vegyék. akire pedig Te gondoltál,h nem csak zombik léteznek,(én sem érzem magam annak),na azok szépen fogják meg a távkapcsolót és pötyögjenek el vele máshová.ennyi az egész. ha nekem megy,akkor másoknak miért nem? konkrétan fogalmam sincs arról pl,h ki az a "veca",a király norbit is csak azért tudom mert az elején,amikor csak a bohócokat mutatták,akkorról amlékeztem rá,azt hittem ő ugyanolyan vicc kategória,mint a sok munkanélküli hangtalan.aztán beszavazták...na mindegy,azok a részek nagyon poénosak voltak,azt mindet végig is néztem.
Hat rész alatt 4,8 millióról 6 millióra tornázta fel nézettségét az AMC zombis horrorja, ezzel sorban döntve meg mindenféle kábeles nézettségi adatokat (már ami a scripted, azaz előre megírt forgatókönyv alapján készülő sorozatokat illeti). A finálé - az előző öt…..
Szemétkednek az üdülési csekkel a debreceni termálfürdő pénztáránál, ami levélírásra gerjesztette Évát. De nem csak ott megy a piszkálódás. Levélírónk egyszerűen nem érti, mi értelme van, hogy a gyereknek csak akkor vehet valamit a szülő a kicsi nevére szóló üdülési…..
Bátor tehenészfiú módjára bevallom, hogy engem nem érdekel, honnan jön a tej, ha finom. Orsit érdekli, ezért a magyart keresi, így jött rá, hogy egyik kedvence, a Sissy disszidált németbe. Agy- és tejelszívás alant.Mindig magyar tejet vásárolok, így próbáltam tenni két héttel…..
A múlt héten a Nobuban ebédeltem, ami egyfajta áttörést jelent a gasztronómiai tekergéseimben. Kettő plusz egy étteremről tudtam, hogy kiemelkedik, kiemelkedhet a hazai mezőnyből: a Costesről, a Chateau Viszről, meg a Noburól. Az előbbi kettőről egyszerűen tudni lehet, hogy jó,…..
EvangelineS (törölt) 2010.12.07 13:06:05
Andy Vajna megmutatta,hogy készülnek ezek a Vacsoracsatában,mert pont ezeket főzte. 2 gondom volt ezzel:
1: Vajna bácsin látszott,h már kb 3 hete ezt gyakoroltatja vele a szakács,grammra pontosan minden ki volt neki mérve,annyit cisnált kb,h összeöntötte tálkába a dolgokat aztán viszontlátás.
2: ne haragudjon meg a világ,de egy 4 falatból álló tányért kitenni 4 ember elé,egyszerűen szánalmas.engem nem érdekel,mit illik egy ilyen kajánál,meg hogy ez menő,ha vkit vendégségbe hívok,akkor annak ugyan ne kelljen már hazafelé a mekibe beugrania még egy körre,ez simán surmóság volt tőle. a többiek ezt szóvá is tették,ha jól emlékszem.
+1: Vajna bácsinál a megnyitó előtt már hetekkel ott dolgoztak az alkalmazottak,akik rohadtul nem annyit keresnek,mint képzeljük. ennek ellenére,hogy gyakorlatilag ugyanúgy dolgoztak már a sajtó és egyéb Vajna-haverok miatt,Vajna bácsi olyan smucig magyar paraszt,hogy ki sem akarta őket fizetni.most akkor hogy is van ez? idejövünk ámérikábóóól, felvesszük a rabszolgákat és jómagyar majom módjára dolgoztatjuk őket éhbérért? ez a nobu? vajna bácsi a világ bármely pontján élhet-dolgozhat,nem tagadhatja le,hogy magyar,azok szoktak így viselkedni. (akinek nem inge...)
szóval ez nem kifejezetten a Nobunak szól,mert attól még lehet,h jó étterem,de ilyen háttérrel én biztos be nem megyek oda, h egy ilyen surmó bizniszét támogassam.inkább a sarki hamburgeres.
EvangelineS (törölt) 2010.12.07 13:12:43
@Magyarósi Csaba: Szerintem az a Wasabi lesz. Kolosy tér,látni fogod,jó nagy betúkkal van kiírva,de házhoz is szállítanak.én rendeltem már tőlük szusit is,tésztás kaját is,közel sem olyan húzós az ára,mint a Nobunak és finom is. Szóval azt én is ajánlom,szívesen olvasnám róla a véleményed.
EvangelineS (törölt) 2010.12.07 13:31:27
@Magyarósi Csaba: Hát nekem még nem tűnt ott fel másik ilyen jellegű étterem,az az,amelyik ott van és pincébe megy le. de hiszek nektek,tökmindegy mi az,írd majd meg!
nekem pedig bejön a Wasabi,bár helyben még nem ettem semmit.ízlések és pofonok.
Rég várt már magyar tévénéző és műsorkészítői annyira érdekes párbajt, mint A 40 milliós játszma és a ValóVilág 4 összecsapását. A párbaj különlegessége leginkább az volt, hogy két élőben sugárzott műsor csapott össze. A VV4 kisebb helyzeti előnnyel indult, hiszen…..
Csak röviden, amolyan felvezető jelleggel fussunk át azon, mi történt eddig: megírtam a posztot Andrásról, amiből kiderült, hogy egy jóindulatú, a polgári attitűdhöz ragaszkodó hajléktalan lakik a Ráday utcában, aki egy sátorban próbálta meg túlélni az utcára kerülést, és…..
Új őrület van Budapesten, melyet csak a legnagyobb sztárok itt tartózkodása idején szoktunk tapasztalni. Tinilányok százai csapatokban járják a Belváros utcáit, több órán keresztül várakoznak, csak hogy egy pillanatra láthassák ŐT.Robert Pattinson, a brit tinisztár forgat…..
Októberben írtam róla a blogon, azóta sokakat érdekel a sorsa. András idén tavasszal került az utcára, sokáig egy sátorban próbálta megőrizni polgári múltját, amikor azt szétvágták, újat vett, amikor azt is tönkretették, megindult a lejtőn. Egy hónapja már keményen ivott,…..
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
Az ember a legtöbbször annyit mond neki, hogy "honnan tudják a számomat", aztán lecsapja, de nagyon ritkán gondol bele, hogy milyen lehet a XXI. század piócája, a telemarketinges élete. L. most elmeséli, neki milyen volt a 2f-nél. Sejtették például, hogy az ember, aki a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.11.04 09:30:00
A tegnap esti Undercovers végre elkezdett azzal foglalkozni, miért hívták vissza a főszereplő párost a CIA-be, és innentől inkább szerializált lesz a sorozat, legalábbis ami a háttérben húzódó főszálat illeti. A kaszától így sem menekül meg szerintem, de mindegy.Az AMC gyorsan…..
Na, ilyen is ritkán van, folytatódik egy történet. Lássátok meg.(Az első rész itt)A kép innenKedves szakítós blog!Pontosan egy évvel ezelőtt közöltétek le a levelem "Anyu neve ugyanaz" címmel.Akkor leírtam hányadtatott sorsom. Azért gondoltam, hogy leírom mi a helyzet…..
Rowan, a spitz szem nélkül született, és hang alapján tájékozódik. Mivel nem tudja megkülönböztetni az éjszakát a nappaltól, ezért előfordul, hogy még éjjel is játszani szeretne.   ..
EvangelineS (törölt) 2010.11.02 19:08:04