Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aoi_san

29 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aoi's blog csak egy délután :3 2010.06.09 21:12:13
Huh a mai napom tömören: sexuális XD Igen erősen köszönet ezért vkinek XD nem nevezem nevén a gyereket DX mert barátja van XD...Én gonosz OOényleg én gonosz vok? hát...lehet de...ő még gonoszabb,h. megcsalja a pasiját. m11...nekem ehhez nincs közöm xD Naaa akkor ma mentünk…..
Aoi's blog Sexy back XD 2010.06.06 13:38:32
Na ismét itt:D nemtudom olvassa e valaki a blogom. Van egy olyna érzésem, hogy csak idetévedt klikkelgetők átfutják a sorokat és már tovább is mennek. De..nem érdekel :PVégre feltették a vad fruttik új számár a tecsőre :D Hát a szám nagyon tetszik :D és már régebbóta…..
Nem ....a-a...nemGyerek.Én nem. több kell. ennyi :DÉs...én jobbat érdemlek XD igen :D Legyen boldog...biztos az, mert szabad. Öhm axem nem fogok többet róla szót ejteni... minek is? Ki akarom törölni...Csalódtam. Már 2.jára..az első eléggé balul sült el, és szerintem ez is…..
Aoi's blog Forgás 2010.05.30 22:52:00
 "Tártad már ki mind a két karod valaha, és csak forogtál körbe-körbe? Nos, a szerelem is valami ilyesmi érzés: minden és mindenki azt sugallja, hogy állj meg, hagyd abba mielőtt elesnél - de te akkor is folytatod"   nos énis vhogy így érzek most... :3…..
Aoi's blog Chéri 2010.05.28 19:38:00
Ma láttam egy igen érdekes filmet. A címe: Chéri-egy kurtizán szerelme.Szerintem borzasztóan jól mutatja be az érzelmeket, és eléggé megérintett. Kevés film képes erre.Az igénytelen High Szjúl mjuzikel meg a hákettőó meg ien "filmek" után komolyan felüdülés volt.…..
Aoi's blog Elvakultság 2010.05.24 19:01:46
Sokszor, nagyon sokszor győz az elvakultság az ész felett. Mégha tudjuk is, hogy az az út csak fájdalmat okoz amin járunk, az elvakultság és a remény tovább kísér azon a gecihosszú úton, támogat, hogy ne adjuk fel.És néha jóÉs néha rossz.Kicsit jobb a kedvem. Talán mert…..
Nem tartott sokáig Juci nénétek nyugodt élete Hollandiába. Hajtotta a vére a vándorlásokra, valamint felcsillant előtte a hírnév kecsktető fénye, amely még éppen belefér a pályafutásába. Ráadás ként felbukkant Jucika méltatlanul elfeledett nővére, Rézműves Róza. Így már…..
Aoi's blog A-A-A 2010.05.21 18:06:06
Van valami fura a mindennapjaimban. Leült egy időre az érettségi-láz, suliba sem kell menni, nagyjából minden oké (NAGYJÁBÓL).És olyan furán érzem magam. Mintha hiányozna valami. Úgy csinálok mindent ebben a 2 hétben szinte mint egy robot Oo és ez megieszt. De nem akarok félni…..
Aoi's blog O.o 2010.05.13 17:10:44
........Én nem is tudom mit írhatnék X_xTalán annyit, hogy erre a napra fel tudnék rakni egy naaaagy 18-as karikát X3 jáú lenne :P Ahw mert jó is volt... :DDD Végre nem kattogok annyira,de ki tudja mit hoz a hétvége xDMindegy :D Jó kis hétvégém lesz, az már biztos :D Főleg a…..
Aoi's blog She said 2010.05.12 17:31:48
 Na o.o a mai napom a filózással, és az alvással telt.És azért she said a cím, mert ezt a számot hallgatom XD: (picit tanulságos x3) Na :D Szóval filózgattam. És azthiszem rájöttem, mi hiányzott eddig az életemből! A szabadság.Régen éreztem magam ennyire jól.…..
Aoi's blog Ahww...ezaz Timmy xD 2010.05.10 20:34:36
 Na a mai napom is ékesen bizonyítja,h. miért Timmy az én egyik legjobb bnőm :D imádom a belit :D Szinte az egész d.u.-t együtt töltöttük ^^ Közben jól kibeszéltünk pár dolgot és embert, mint ahogy szoktuk...ajj nem szeretem Debrecent...sok a paraszt X_o mmint az a fajta aki…..
Aoi's blog egy megjegyzés 2010.05.09 11:11:22
na XD így í végére idepördítem,h. nehogy azthiggyyee vki,h. most juuj sohatöbbé szerelem..meg az csak faxság :DUgyan :D Imádok szerelmes lenni :DD ♥ mint szerintem mindenki :)Áhh....xDDD megint szerelmes akarok lenni, mindegy kibe...:D csibe höhöö xD Mindegy addig megy…..
Aoi's blog próbálkozok jó ?XD 2010.05.09 10:24:04
 Na tegnapi depim nagyjából elszállt, és első estém függetlenül smárolással zárult..nyitott nemtudom én na XD Egyéni rekordok dőltek, és a nyakamon egy akkora szívás-nyom van hogy juj XD És oan mintha odazárták volna a fejem az ablakhoz :P Na mindegy :D Azért…..
Aoi's blog sayounara... 2010.05.08 13:22:38
Azthiszem besokkaltam...szeretem őt, nagyon is...és ez a nagyon nagy baj...de már jobban fáj ha vele vagyok...sokkal =(még senkivel sem voltam ennyit együtt, de...ez már nem működik...fáj, hogy nem érdekli mi van velem, fáj hogy nem hív,és folyton én hívom...ez annyira…..
Aoi's blog nanana :DDDDD 2010.05.08 11:40:00
Jáú hír emberek!!! :D Jön ide Katsi és jön velünk Bulejbaa :D Hát nagyon mást most nem tok írni csak annyit,h.....ahh =( nemtudom most hogy érzek..na puszcsi..
 ...de csak akkor, ha Dübi alias Tüdő elhagyja a Baki menedéket nyújtó sötétjét, és bemerészkedik Debrecenbe...XDNa mindegy XD Ez ien random faxság :PIgeeen, már ien qvakorán fent vok, nemtudom miért X_xmár ki is takarítottam, reggelit csináltam az aprónépnek (anyunak, meg…..
Aoi's blog Dikkk Ó XD 2010.05.05 18:47:26
Hát egen megint jelen lenni az éterben...3db érettségin én túllenni....Magyarból az összehasonlítást választottam, pedig mindenki azt mondta, az volt a legnehezebb O.O én nem vettem észre...sztem az érvelés qvára nehéz volt :P De, én vettem az akadályokat höhöhööööö!!!!…..
Na ismét jelentkezem innen, az Alföld széléről :DKét napot- két nagyon mozgalmas napot- akarok öszesűríteni, márha lehet egyáltalán o.o Lehet két részletben lesz meg, de segáz xDNa aztmondja hogy :D A csütörtökkel kezdeném, ami a bolondballagásról, és a szerenádról szólt…..
Aoi's blog Valamit kéne írni o.o 2010.04.28 18:37:30
Na egen valamit kéne már írni, mert egyem meg édes pici kis blogomat elhanyagoltam =(Dedede most újra itt vok ^^ csak sajnos betegen..-.-" taknyom nyálam egybefolyik...rohdt jó... és holnap lesz a bolondballagásoom :33 aztán meg a szerenááád :33 és nem nagyon akarok taknyosan…..
Aoi's blog Rere xp 2010.04.25 13:26:56
Na most pár napig nem írtam semmit, mert nem nagyon történt velem semmi megrendítő :D Egészen tegnapig XD Tegnap bezony nyakunkba vettük a várost :3 Jött Stellus, Fru, és Lil :33 ááh nagyon jó volt. 3 kor taltunk a főtéren, és kerestük a harmónikást, de csak szájharmónikást…..
Aoi's blog Party night x3 2010.04.18 15:22:59
Huhúúú no..azért nem írtma mert az elmúlt napokban nem nagyon történt semmi érdemi X3Azon kívül,h. a német próbaérettségim 4/5 lett x3 Egészen tegnapig.. muhahaEgész nap aludtam, mert arra készültem,h. este münk partyzni..Kisebb kavarodások után megállapodtunk abban,h. a…..
Aoi's blog Két nap tartalma 2010.04.14 19:46:00
Hello hello újra itt. Hjaj tegnaap nem írtam mert nálunk volt barátosném Frucie, családi okokból xDNa...a tegnapi napom aránylag jól telt, csak rohadtul hosszú volt. Mivel Kaival 1_45-ig dumáltam telón, ezért reggel köbö úgy keltem mint egy mosott szar o.o A karaikákat, 3 réteg…..
Hellosziamia!:3Ma olyan nagyon érdemi dolog nem nagyon történt velem azon kívül, hogy feltöltöttem a kártyám XD Egész este fájt a fejem..hülye melegfront -.-" Aztán reggel is, de nagyjából hamar elmúlt ahhoz képest,h. végigszenvedtem az íccakát XD Kicsit késve értem be…..
No, hát gomen, hogy 2 napja nem írtam, de vendégek voltak nálam. Országos barátném, Timmy, meg a barátnője Eiri...kattant ez a két csaj XDPénteken nem türtént d.e. semmi érdemi, szóval nem is említem meg, csak annyit, hogy eljöttem az ucssó 2 óráról..sok volt nekem a héten…..
Aoi's blog Na már megint :D 2010.04.06 19:18:23
Bocs mindenkitől O.O csak...el voltam foglalva XD Naszóval. Nemrég értem megint IDE haza T.T igen síra szívecském mert ott kellett hagynom Pestet....de én annyira szeretem azt a várost bakker. Az emberek, a tömeg, az élet wááh T_T beleszerettem!Asszem ez az egész apámnál…..