Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ViktoriaF

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Soma diagnozisat koveto elso sokk utan... mert az volt...egesz gyorsan sikerult felallni es elindulni elore. Nehany het alatt visszanyertem a ram elegge jellemzo higgadtsagot es elore tekintest... Elkezdtunk szalmaszalakat keresztbe tenni es az elmult ket evben egesz szep kazal lett…..
Van nehany olyan beszelgetes, amik ha jol sejtem, vegig kiserik az autis szulok eletet. Meg nehany olyan is, amik talan az ido mulasaval kevesbe kerulnek elo ujra es ujra (de ez egyelore csak feltetelezes). Ezutobbira pelda a " miert kellett azt a gyereket olyan koran megbelyegezni, hiszen olyan…..
"A miniszter azt mondta, van olyan egyetem, amely a vizsgálat szerint minden előírásnak megfelel, ez pedig a magát liberálisnak mondó McDaniel College. "Azt gondolom, hogy ha a kormánynak bárkinek problémája lenne, egy szimbolikus liberális egyetemet nem hagyna boldogulni". (Lazar Janos az…..
Örülünk, Vincent? Tudta? 2016.07.23 08:27:55
A közelmúlt nyugati terrortámadásaiban nem a migráns elkövetők a közös elem. Nem is egy közös pont van, hanem mindjárt három. 1. A példa ragadós. Ha egy országban (közösségben) megtörténik az első, korábban elképzehetetlennek tartott terrortámadás, akkor az onnantól sok potenciális terrorista…..
ViktoriaF 2016.07.25 17:30:25
@Subba Sógor: A szegénység nemcsak arról szól, hogy megkattan valaki és kirabol egy bankot, mert a helyzetét reménytelennek tartja. Ez ugyanis racionális gondolkodás követelne, ami a posztban említett példákból hiányzik.
A szegénység abban is megmutatkozhat, hogy milyen a biztonság egy iskolábkan, bevásárlóközpontokban, koncerteken, milyen képzést kapnak az ott dolgozók, hogy az áldozatok száma minél kisebb legyen, ha valaki meghülyül. A szülők vagy tanárok megértik-e, hogy mi az a határ, amikor szakmai segítséget kell kérni valaki miatt, mert a viselkedése fizikailag veszélyezteti a többieket. Mekkora erőforrást tud a rendőrség mozgósítani, hogy minél gyorsabban megtalálják az elkövetőket, esetleg a titkos szolgálat mennyire tud ilyen eseteket megelőzni.
   A 444.hu megtalálta Koncz Katalin ny.egyetemi tanár, intézetvezető Corvinus egy érdekes cikkét a Magyar Tudományban. Vicces. Koncz Katalin természetesen úgy lett egyetemi tanár a Corvinus-on, hogy semmiféle komolyan vehető tudományos munkássága nem volt, ez kezd valamiféle motívum lenni,  de…..
1.  A nap karikatúrája a 888-on, by a very tehetséges jobboldali művész. (ezt is látni kell, mert olyan szép) 2.  Az aljas plágium 2010-ből.  ..
      Forgács István cigány értelmiségi nyilatkozta nemrég a Mandinernek, hogy ma már húsz százalék feletti a cigányok aránya az öt éven aluli népességben. Ő ezzel foglalkozik, vélhetően tudja mit beszél. Ez ugye azt jelenti, hogy tíz-tizenöt év múlva a munkaerőpiacra belépők több mint ötöde lesz…..
Nemrégiben zárult le az amerikai magyarokat feltérképezni próbáló kutatás, melyet az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontja Kisebbségkutató Intézetének szakmai támogatásával végzett a Prehryfarkas oldal. A metodikába most nem mennék bele (azt mindenki elolvashatja az oldalon…..
"Aki ennyire nem ért sem a gyerekek, sem a szülők nyelvén, akinek ekkora nyűg a munkája, az jobb, ha más pályát választ. Nem hiszem, hogy a viselkedését bármi is menthetné, mert nem rángathat egyetlen beteg gyereket sem, nem káromkodhat előttük és egyszerűen nem teheti meg,…..
Az orvos azt mondta, tanuljak meg bénult arccal élni, neki is görbe a lába és megszokta. Tisztelt Praxis!   Nekem is van sajnos tapasztalatom az orvosokról. 2013.05.hó vége fele egyik napról a másikra elferdült az arcom, magyarul arcideg bénulást kaptam. 2013.07.hó elején el…..
Felháborítónak tartom, hogy ilyen morális vétség után az orvos még tartotta volna a markát, az őszinte kommunikáció helyett. Tisztelt Blogolvasók!   2010. 05. 12-én operáltak még Szegeden, egy akkor még ismeretlennek tűnő petefészek rendellenességgel (lévén az UH nem a…..
ViktoriaF 2014.04.05 04:30:20
@Dwokfur: Es mi a valoszinusege, hogy a dermoid ciszta rakos? 1-2%? En megertem a poszt, ha fel van haborodva azon, hogy kivettek a teljes petefeszket.
Többször átgondoltuk, de nem bennünk volt a hiba. Nem indulatosan kértük őket, a tüneteket elmondtuk és mégsem jött ki az ügyelet. Tisztelt Praxis blog!   Az ügyelettel sajnos nekünk is volt hasonló történetünk, mint amit önöknél láttam. Azon gondolkodtam, egyáltalán mire…..
Határozott és tántoríthatatlan hívei vagyunk az egészséges étkezésnek, gyerekek esetében hatványozottan, mégis, ami egyes iskolákban zajlik, az már túllép a józan ész határán. Nemrégiben egy hatéves kisfiút függesztettek fel 4 napra Angliában azért, mert egészségtelen…..
41 évi tb-járulék (egészségügyi járulék, stb. ) befizetése után is, ha  kórházi ápolásra szorulsz, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod!  Tisztelt Prxis!   Azon gondolkozom, hogy az 1960-as években honnan volt sokkal több pénze a kórházaknak ?    1961-ben…..
ViktoriaF 2014.01.31 20:03:55
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Az a feher szamitogep nem Apple-tol volt?
Kapanyél Last minute madáretetők 2014.01.10 11:00:00
Aki már novemberben kitette a madáretetőket, jó ideje kétségbeesetten figyeli, hogy alig jönnek rá a kis kosztosok. Volt már erről szó itt a blogon is: az enyhe idő és a hó hiánya egyelőre távol tartotta a madarakat. Jó hír lehet viszont, hogy az előrejelzések szerint jövő…..
A rovarokat, köztük a méheket általában kevesen szeretik, annak ellenére, hogy a mézért szinte mindenki rajong. A méheknek természetesen az édességnél sokkal többet köszönhetünk, nélkülük, illetve az általuk elvégzett beporzás nélkül alig lenne virágos mező, vagy épp…..
Édesanyám könyörgött, hogy beszéljek az orvossal, vegyék le a gépet, de az orvos fel se vette a telefont, majd félre tette. Délben meghalt megfulladt... Tisztelt Praxis!Jó napot!Én panasszal élnék a deszki szanatóriummal szemben. Édesanyámat kezelték ott és a nagyon nem voltam…..
ViktoriaF 2013.09.28 20:53:10
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Magyarorszagon a radon nem jatszik szerepet a tudorak keletkezesenel?
A McDonald's és a Visa megkísérelte pénzügyi tanácsadással ellátni alkalmazottait, a gond csak az, hogy a dolgozók számára írt pénzügyi tervből az jött ki, hogy az átlag McDonald's dolgozó épphogy nem hal éhen.A pénzügyi tervek gondosan számba veszik a dolgozók bevételeit…..
A kérdés értelmetlennek tűnhet, de közel sem az. Legalábbis, ha figyelembe vesszük, hogy egyre több a mezőgazdaságban használt vegyszerről derül ki, hogy kiemelten veszélyes a méhekre. Legutóbb a fipronil nevű rovarölő szerről tette közzé ezt május végén az Európai…..
Panzej blogja Nem megy.. 2013.06.01 10:50:16
Nem megy, ne haragudjatok, nem megy. Pedig a blog látogatottsága még most is elég magas, és mondanivaló is lenne bőven, de itt már nem megy. Nem arról van szó, hogy elhagyott az erőm, vagy teljes depresszióba hulltam, egyszerűen csak nem biztonságos úgy írogatnom ide, hogy akárki…..
Kapanyél Kora tavaszi fagylutri 2013.03.16 10:00:00
Bár még a tél vége van közelebb mint a tavasz, az ünnepi hétvége időjárása még ilyenkor is különlegesnek számít. A bejegyzés írásakor még csak cseppekben zuhogott az égi áldás, de a baljós előrejelzések nem is kevés havat ígértek. Ez még nem is lenne baj, az ébredező…..
Történetünk második része immár kis hazánkban játszódik. Az első részben megismerhettük a mamutfenyők fajtáit és titkait. Láttuk, milyen hatalmasra meg tudnak nőni, a fatömegük is óriási lehet, és igazi matuzsálemek élnek köztük a maguk több ezer éves korával. De mi a…..
ViktoriaF 2013.03.06 16:59:26
@Niurka: Orokzold tolgynek lehetne a live oak-t forditani, Q virginiacus (Southern Live Oak), ahogy irtak elottem. Lattam olyan leirasokat, hogy megmarad New Jerseyben meg Oklahomaban is, elofordulhat, hogy Magyarorszagon is megmarad. (Q virginiacus var fusiformis)--Texasi orokzold tolgyrol azt irjak, hogy kulonosen elleallo lehet.
Kapanyél Februári madárkörkép 2013.02.28 09:00:00
Az idei télen a Dunántúlon több évnyi hó esett, az extrém fagyok viszont jórészt elmaradtak. A nálunk maradt madarak a hófedte időszakokat eléggé megszenvedték. Az etetők óriási forgalmat bonyolítanak le ilyenkor. Tapasztalat, hogy minden év egy kicsit más. Az idei tél elején…..
ViktoriaF 2013.02.28 17:06:42
@Flankerr: Nekem valamiert a haz oldalat kopogtattak. Gondolom jol hangzik a tobbieknek. Remelem nincs valami olyasmi ott, amirol tudnom kene...
ViktoriaF 2013.03.01 21:57:45
@cyan: Konnyuszerkezetes haz, de nem hungarocell a boritas, kivul meg pvc. Lyuk nincs rajta, de tudom, hogy a kulso es belso fal kozott nyaron bemennek a tucskok. Es az igaz, hogy jo hangos a kopogas. A kopogas nem akkor tortenik, amikor tucskoket talalunk, osz elejen, de azert mas lehet ott...