Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gautierm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Srácok, mindenkinek köszönöm a figyelmet! Nehéz innen írni, ezért nem tudok válaszolni mindenkinek, de olvasom! Opill, örülök, hogy reggel ezzel indul a napod! Ha már pár embernek örömöt okoz, akkor az jó! Este az osztrák öreglány hospitalerok elhívtak még misére. A…..
Tegnap 9-kor jobbnak láttam elmenni aludni. Körbenéztem még a településen, ami kb. 30 házból állt. Egy német 40-es teátrális csaj fölött aludtam, aki egyfolytában színészkedett. Ropogott az ágy, azt hittem leszakad, lehajoltam fölülről és megkopogtattam a deszkát. A nő csak…..
encaminom D-day 2010.04.01 05:59:00
Hát nem olyan elánnal keltem fel, mint amikor srácokkal megyünk Grádra vagy Villányba. Tévedtem. Már be vagyok szarva. Sírhatnékom van. Próbálom mondogatni magamnak, miért megyek. Hát nem segít. Hát lehet, hogy tényleg bevágok egy sört. Talán ellazulok. Full alkoholizmus. Már a…..
encaminom El Camino 2009.11.10 14:06:00
Szent Jakab út, más néven El Camino (az út), Spanyolország északi részén található Santiago de Compostelába vezető zarándok út. Jeruzsálem és Róma után a legjlentősebb zarándok célpont a város székesegyházában található Szent Jakab apostol sírja. A zarándok útnak…..