Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teknocerno

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen a minap írtunk arról, hogy kis országunk mára az Unió egyik legkorruptabbja lett. No nem mintha nem lett volna tele a szekrény korrupciós botrányokkal 2010 előtt, sőt. A helyzet azóta annyiban változott, hogy a korrupció mára nem a rendszer tökéletlenségének velejárója,…..
A lengyel Bartek Jaws Krzyszton a francia Alpokban talált megfelelő kihívásra. Krzyszton Facebook-oldalát nézve nem először próbálkozott ilyen extrém pályával. ..
teknocerno 2014.06.20 18:14:47
Kerékagy Mi mennyi, Bubikám? 2014.03.23 10:12:05
Az árak ismeretében a sajtó máris Európa legdrágább közösségi biciklis rendszerének aposztrofálta a Budapesten kiépülő Bubit. Megkérdeztük a BKK-t, és sok európai rendszer tarifáit hasonlítottuk össze, hogy kiderüljön, mennyiben állja meg a helyét ez a megállapítás. A…..
teknocerno 2014.03.23 15:27:30
@brlv24: "Felelős a blog írója is. Ha például azt írja, hogy a heti, 2napos és a napi jegy..."

A blog írója szerintem nem felelős semmiért, ez nem a közmédia, ahol megrendelésre és csak pártunk és vezírünk megelégedésére szolgáló tájékoztatás, vélemény kerülhet megjelenésre, és csak olyan kérdéseket szabad feltenni amire pozitívan lehet válaszolni.

Szerintem a korrupció a felelős, itt minden nagyságrendekkel többe kerül mire elkészül, rengeteg pénz úszik el a zsebekbe és ezt a végfelhasználónak kell megfizetni. Van akinek drága, van akinek nem, de bubi éves bérlete a drágábbak között van ahogy a táblázatból kitűnik, amiről nem a blog írója tehet..
Deutsch Tamás Brüsszelbe ejtőernyőzött eltávolított képviselő megmondóember decemberben a következőket írta Horváth Andrásról."Ez a Horváth nem–NAV–revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond. (...)Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt…..
ténytár.blog A CÖF vajon mi? 2014.02.20 08:03:00
A jelenlegi országgyűlési kampány egyik legaktívabb résztvevője nem párt. Mi más lehetne, merül fel a jogos kérdés, hiszen a verseny ezen a piacon alapvetően a pártok között zajlik. A válasz: megjelent a pályán egy új szereplőtípus, a politikai jellegű civil szervezet.  A…..
teknocerno 2014.02.20 10:27:02
@maxval a gondolkodó birca: ha neked vicces hogy a te pénzedből tömik őket akkor ehhez igazán csak gratulálni tudok.
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
teknocerno 2014.01.30 17:18:11
@mel gibson: hogy jön ide az mszp? ennyiből fideszes is lehet, sőőőt...
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..
teknocerno 2014.01.20 15:47:02
Ezek úgy sz*rják le az ország érdekeit nagyívben hogy az csak na. A birkák vezírének az a lényeg hogy a neve mindenhol ott legyen, és a jövő történelem könyveiben ne csak egy miniszterelnökként tegyenek említést róla hanem egy korszak fűződjön a nevéhez. Ha a hatalom és pénzéhsége nem lenne ilyen tébolyult és (másképp) élt volna a 2/3 adta lehetőséggel, akkor ez teljesen pozitív módon úgy is lehetett volna, de a személyisége ezt nem teszi lehetővé, mint ahogy ezt az előző ciklusa alatt is már nyilvánvalóvá tette. Így lehetséges az, hogy mindenféle konzultáció és pályáztatás nélkül gyakorlatilag egyszemélyben döntött Paks II-ről, amit még unokáink is nyögni fognak. Valószínű ez ad neki valami adrenalin rush-t ami nélkül nem tud élni. Az ország jobban járna ha a bázisugrás vagy a biztonsági kötél nélküli sziklamászás adná neki ezt az érzést, lenne egy kis esély hogy nem marad a nyakunkon.
Ha pár hónappal a válsztások előtt az előző kormány hozott volna ilyen módon ilyen horderejű döntést, a vezír az utcára vezényelte volna csapatait és Budapest lángokban állna mint 2006-ban.
Útálom a politikát és nem látok igazi kiutat, de ezeknek mindenáron menni kell, mert ennyi kárt a rendszerváltás óta egyik kormány sem okozott, anyagi és társadalmi téren egyaránt. De szerintem lesz még érdekes dolgokban részünk a következő pár hónapban....
teknocerno 2014.01.20 16:34:55
@szmoker (Homo Trollicus): Ekkora beruházásról így nem lehet(ne) dönteni. Érdekes hogy a 300Ft-os vizitdíjról népszavazást csinátak, erről - ami minimum 300000Ft-ot varr minden állampolgár nyakába - meg fű alatt döntöttek
Amennyit ezek az elmúlt négy évben elutazgattak, elmutyizgattak, levelezgettek és plakátkampányoztak, egy szakértői és parlamenti bizottság stb. felállítása, működtetése csak egy csepp lenne a tengerben, és az ügy volumenére való tekintettel teljesen indokolt lenne.
Amikor ezek azt mondják hogy hűdejó üzletet kötöttünk, akkor az eddigi mutyik ismeretében kezdhetünk nagyonis aggódni, mert ez a barátokon és a hűbéreseken kívül mindenki másnak garantáltan szívás lesz.
teknocerno 2014.01.20 16:37:27
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Ja, csak szolok, hogy Anglia most intett be a bevándorlásnak: Korlátozni fogják, meg hazaküldik az embereket akik nem angolok... "

Mielőtt ekkora baromságokat írsz, nem ártana ha tájékozódnál egy kicsit...
Az Átlátszó összeszámolta, hogy hány forintot nyert el a tendereken a Közgép 2013-ban. 432 000 000 000 forintot dobta ki a számláló a végén, ezzel az anim giffel szeretnénk gratulálni a pártalanul eredményes évhez!432 milliárd ft / 365  nap1,18 milliárd ft / nap49,31…..
teknocerno 2014.01.08 20:36:33
@Conchobar: Ha elolvasod amit írtam abban benne van pontosan mi a helyes az adófizetők pénzének elköltésénél. Ehhez tudnod kellene szöveget értelmezni, ami helyett csak játszod az értetlent és mellébeszélsz, ferdítesz, ködösítesz mint a főnökeid. Küldetéstudatból jeles.
teknocerno 2014.01.08 18:02:28
@Conchobar: Ha a saját pénzed költöd akkor nyugodtan bízd meg a haverodat, anyósodat stb., senkit sem fog érdekelni. Ha az adófizetők pénzét, azt pedig teljesen átláthatóan, és az utolsó fillérig elszámolva vele. A probléma az, hogy ez a tolvaj banda az adófizetők pénzét költi úgy, mintha a sajátjuk lenne és ez nagyon nincs rendben. Gondolom téged is abból fizetnek a trollkodásodért.
Pedig olyan jól ment minden ... államosították a 3000 milliárd forintos magánnyugdíjpénztári vagyont, nem tüntettek. Lett új alkotmány, új munka törvénykönyve, új választójogi törvény, rengeteg kreatív új adók, adóemelések, egy minisztériumot lepasszoltak a szponzoroknak,…..
teknocerno 2012.12.21 15:25:21
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..