Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Okoschka

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rima Karaki az a libanoni tévés, akivel nem érdemes ki a faszagyerek versenyt játszani élő adásban. A riporternő éppen egy muszlim vallástudóssal folytatott eszmecserét arról, hogy vajon miért állnak be keresztények az Iszlám Állam soraiba, és amikor a férfi tulajdonképpen…..
Fogalmam sincs, mit csinálhat a Magyar Turisztikai Desztinációmenedzsment Szövetség. Na jó, időnként feltűrik az ingujjat, meglazítják a nyakkendőjük és nekiveselkednek, hogy menedzseljék a turisztikai desztinációkat. De nem lehet olyan nehéz ez a munka, ha arra is van idejük,…..
Meg kell követnem a kormányszóvivőt - én tévedtem. Giró-Szász András pedig tudja, mit beszél. Igenis terjed a matolcsyzmus, méghozzá megállíthatatlanul. Igaz, még nem Európában, de idehaza már lelkes követőkre talált.Egészen meghökkentett a hír, mely szerint a Magyar…..
  Hat évvel ezelőtt jártam először Barcelonában, ami akkori felületes és idealista elképzeléseim szerint még Londonnál is élhetőbb város volt, de Budapestnél mindenképpen. Ezt továbbra is tartom, de mára sokkal árnyaltabb a dolog: nemrég újra eljutottam a katalán fővárosba,…..
K.Okoschka 2012.05.28 22:00:45
@TH: igen, azt
K.Okoschka 2012.05.28 22:05:30
@takacsb: mi a köze a kocsmának a műveltséghez? miért? a budapesti taxisok vagy az irodisták esténként az Isteni Színjátékot olvasgatják?
Miben áll a mai törökök titka?         Nem éppen tipikus önreklám ez. De hatásos. A modern Törökországot megteremtő Kemal Atatürkről elnevezett reptéren hatalmas poszteren Dali köszönti az áramló utas hadat. Nem a Topkapi rejtélyes…..
1400 pályázat közül a legjobbak közé választották be a magyar imázsfilmet egy nemzetközi turisztikai fesztiválon. A Kreatív Online-on közzétettük a nyertes hazai és a Grand Prix-vel díjazott mexikói filmet, de a Szívlapáton bővítjük a sort, és mind a kilenc díjazott szpotot…..
  Emitt a két főbűnős. A Topshop férfiruházatot áruló vonala, a Topman szenvedte el a szerencsétlenséget. Piacra dobták ugyanis ezt a két pólót a nem túl kedves feliratokkal. Ezen pedig többen felkapták a vizet, feminista mozgalmaktól érzékeny virágszálakig számosan…..
Így nézett ki a nagy villanylekapcsolósdi a világ néhány nagyvárosában:   Abu Dhabi Athén Budapest Hong Kong Isztambul Jakarta London New York Párizs Las Vegas Rio de Janeiro ..
[az első benyomások és fotók Isztambulról] Kezdjük a kevésbé egzotikusokkal: a török tea (törökül: csáj) látványban nem sokban tér el társaitól egyedül az üvegcsésze tulipánformája árulkodik azonnal tartalmáról. A teafű hozzá a Fekete-tenger keleti partvidékéről…..
Arab országokban nem csak lehet, de kötelező is az alkudozás. Néhány tipp, hogy érhetsz el sikereket a bazárban, illetve souk-okban (piac).1. Az üzlet pár másodperc alatt létrejöhet. Szinte elég csak a számokat mondani. Ha az árús mégsem akar az árból engedni, ha teheted, térj…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
K.Okoschka 2010.06.11 14:25:49
Nem is akar rosszat, meg van győződve arról, hogy ez jó. Soha nem szülnék otthon, de a kórházat se magasztalom: az én gyerekem oxigénhiányos lett kórházi környezeteben, egyértelmű orvosi szarakodás miatt. Inkább a jelenség súlyos, a nagy ezobioöko, szent anyagépek, akik önmaguk megfejthetetlenségével vannak elkeveredve, ahelyett, hogy a gyerek valós igényeire figyelnének. Egyre több lesz ezekből a borostyánláncos-indonézhátihordozós-szoptatvademonstráló lényekből, én meg igyekszem nagyon jó lenni, hogy "legközelebbi leszületésem alkalmával" nehogy ilyet kapjak büntetésből. De ezt olvassátok: nyilvanosszoptatas.freeblog.hu// Hozzáteszem, hippi módon szabad szellemű és nonkonform nő vagyok, de a könyvtárban nem szeretnék 50 tejfolyós csöccsel szembesülni. Meg egyébként elképzelitek, hogy megy ez? Kirakva a székek, kismama leül, nna most akkor demonstrálunk, belegyűri a csöcst a gyerek szájába, ha kell, ha nem, és mosolyog a kamerákba. Dermesztő. Komolyan, a legnagyobb veszély, ha a hülyeség akaraterővel párosul.
Megkaptuk a FKF-től az értesítést, lomok kikészítése május 3-án, hétfőn esedékes. Egyes lakók már el is kezdték kirámolni az általuk hulladéknak ítélt tárgyakat, de igazából nem ez a főok, hogy Wekerlénk igazi putrivá nőtte ki magát ezen a hétvégén. A…..
Mi az: kicsi, füles, aranyszínű és zsinór van a száján? Mangalica- töpörtyűvel töltött csokoládé (írd és mondd, ilyen létezik!!) legyek, ha ezt valaki kitalálja. Ez kéremszépen, egy pálinkásüveg formájú design kézitáska. Emellett pedig egyike annak a kollekciónak, amit a…..
Mint nem túl tőzsgyökeres, de mintegy már 10 éve itteni, és kellőképpen lokálpatrióta érzületű lakos, blogomon mostantól wekerlei történeteket, meséket is jegyezni fogok. Mert Wekerlén élni megtiszteltetés, Wekerlén élni jó! Szóval, aprilis 24-én, a Föld hetének…..
Subba A hét leggecybb posztja 2010.04.23 10:30:00
K.Okoschka 2010.04.27 16:07:40
Bella Italia Költözz templomba! 2010.03.04 11:50:00
Míg sokan csak vágyakozunk arra, hogy egyszer majd Olaszországban élünk, az alább bemutatott ház új tulajdonosai, egy amerikai pár volt olyan bátor, hogy meglépje a dolgot. Merítsünk erőt most belőlük. Irány a Chianti borvidék, avagy a napsütötte Toszkána! A lakókörnyezet…..