Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehet más a propaganda

0 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 93 éves Oskar Gröning talán az utolsó SS tiszt, akit német bíróság elé állítottak náci múltja miatt. Auschwitzban teljesített szolgálatot, egyebek közt a „magyar akció” ideje alatt is. Az ő feladata volt, hogy a zsidóktól elvett értékeket összegyűjtse, lekönyvelje és…..
Egy egészséges zsidózásra mindig van alkalom. Ürügy pedig bőven akad. A legutóbb az, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szeptembertől bevezeti "a holokauszt és emlékezete" című tárgyat. A kommentáradat pedig a legsötétebb korszakokat felidézően indult be. Szívesen…..
lehet más a propaganda 2015.05.29 08:56:36
@Muad\\\'Dib:
"a népirtások, genocídiumok történeteként bevezetni egy tárgyat "

És ha már egyházi intézményről van szó, az első évfolyam kezdhetné az Ószövetségnél, a választott nép által elkövetett népirtások történetével
lehet más a propaganda 2015.05.29 09:18:18
@♔batyu♔:
A holokauszt mint hittétel már a születése pillanatában életre hívja az inkvizíciót. Most még nem küldik máglyára aki nem úgy áll hozzá, egyelőre csupán börtönre számíthat, van még hova fejlődni

Legyen nyilvános autodafé, aztán a rangidős holokauszttúlélő meggyújtja a máglyát, ez például nagyban segítené az emlékezetpolitikát
lehet más a propaganda 2015.05.29 09:20:54
@gigabursch:
A holo-téma olyan a mai magyar közéletben, mint Geszler kalapja volt Tell Vilmos idején. Aki nem hajt fejet előtte, azt elviszik a darabontok
Amíg Európában és a világ fejlettebb részén az elhízottság negatív egészségügyi következményei okoznak egyre nagyobb kihívást, addig a világ másik felén az alultápláltság, a nem megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszer biztosítása a legfőbb gond – ahogy arra a többek között a Fejlesztés Európai…..
Az MSZP-ben összeállt a Vének tanácsa. Némi iróniával így becézik a pártelnök mellett felsorakozott testületet. A rosszmájúak szerint Mesterházy Attilára rá is fér a bölcs öregek tapasztalata, elég csak az október 23-i, balul sikerült nagygyűlésre és a hamis videó körüli…..
Nő vagyok, tehát természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak egyik leggyakoribb formáját is Természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak minden formáját, és mivel nő (sőt anya) vagyok, a gyerekbántalmazás mellett különösen annak egyik leggyakoribb…..
lehet más a propaganda 2013.11.07 22:21:48
@_most_:
Jól összefoglaltad a lényeget: a fideszes, a fideszestől, fideszes
A beszéd elő kívánja készíteni az „új” korszak megteremtésének feltételeit. A feltételekből azonban láthatóan kiderül, hogy ez nem valami „új”, hanem sokkal inkább a régi visszahozatalára törekszik. A régi visszahozatalához azonban szükséges lenne a megbélyegzések…..
Alternatíva A tömegek lázadása 2013.03.08 11:24:16
Na de ki szervezte a tegnapi tüntetést? Gyurcsány, Bajnai, netán maga Soros George? Neelie Kroes a Twitteren? Esetleg a CIA, vagy talán Habony Árpád legördögibb trükkjével állunk szemben? Kétségek közt vergődünk. Jelen alkotmánymódosítás ellen tüntetni érthető, jogos, és…..
lehet más a propaganda 2013.03.09 13:00:44
@states1:
A Sándor palota előtt 6-an voltak tüntetni. Ők ezt flashmobnak nevezik, mert akkor nem kell előzetes bejelentés, saját értelmezésük szerint. Mókás hogy a mob angolul tömeget jelent, miközben több a riporter mint a randalírozó
lehet más a propaganda 2013.03.09 13:11:21
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
"Bajnai támogatottsága pedig annyi mint a Centrum Párté 2002ben. Pár szavazót elvesz majd a nemtudomkitől."

Az E14 támogatói között statisztikailag nem mérhetően alacsony azoknak az aránya, akik alternatívaként a Fideszre szavaznának. Magyarán egyetlen szavazót se tudtak szerezni jobboldalról (ami nem is csoda), hanem az egykori elempétől meg a maszptól csábították át őket
lehet más a propaganda 2013.03.09 13:46:54
@lamb79:
"Én mondjuk biztos nem egy pártszékház elott tuntettem volna, hanem egy olyan helyen ahol nagyobb az átmeno forgalom, így az uzenet tobb emberhez juthat el. "

Légy erős, ez csapat már mindenütt tüntetett, ami eszébe jutott. Próbáltak már lezárni hidakat, főútvonalat a belvárosban csúcsforgalom idején, bllokád alá vonni oktatási intézményeket, közhivatalokat, rádiót, televíziót

Összesen kb. 50 főnyi aktivista és változó számú szimpatizáns jött eddig össze, volt amikor 500 főt is meg tudtak mozgatni. De az még a fénykorban volt, most már mindenki tudja róluk hogy kicsodák, tök unalom az egész. Egy kicsi de zajos, ballib eszmékből innen-onnan hallomás alapján merítő, egyszerűsítve anarchistának mondható alkalmi gyülekezet
A KARD Együtt 2014... és utána? 2013.03.08 18:40:37
A Bajnai Gordon féle Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány működését többek közt azért is kísértük figyelemmel, mert a jelenlegi parlamenti ciklusnak már a legelején nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesszel szemben a jelenlegi parlamenti pártok között gyakorlatilag nincsen…..
lehet más a propaganda 2013.03.09 13:25:48
@Ad Dio:
"nem "jött jól" a kormányoldal plakátkampánya, "

Sztem meg jórészt ennek köszönheti a meglevő népszerűséget azon az oldalon, ami nem több sovány vigasznál

Az eredeti terv jobboldali szavazók megnyerése lett volna, de Bajnai (vagy a tanácsadói) már itt elbuktak a politikai érettségin
Nem sok olyan ember van ma, aki ne vonna párhuzamot a Fidesz székháznál történt események és a Szabadság téren levő régi MTV épületnél történtek közé.Még az is lehet, találna az ember azonos szereplőket a két helyszínen, csak most a szereposztásban történtek némi…..
lehet más a propaganda 2013.03.09 12:52:10
@sárkányfő:
"Az Orbán-gárda gyújtotta fel gyilkos dühében az élő emberekkel teli MTV-t."

Ne zavarjon, hogy Navracsics Tibor, akkoriban a Fidesz második ember is éppen az MTV székházban tartózkodott egy riportműsor miatt

Úgyhogy tovább kell fejlesztened az összeesküvés-elméletet. Például hogy az akció célja Navra kinyírása volt, mert ... innentől a fantáziádra bízom, biztos kitalálsz majd valamit erre is
A székházostrom tökéletesen megmutatta, milyen a kormánypárt igazi arca: gyűlölködő, diákok ellen felszított, szélsőjobbos szavazók, kopasz, büntetett előéletű verőemberek, cinikus, röhögcsélő szóvivők, akik meg sem próbálják elhitetni senkivel, hogy igazat mondanak –…..
Bár sokan mondják, hogy az embereket alapvetően nem érdeklik az olyan fogalmak, mint például a jogállamiság, a fékek és ellensúlyok rendszere, vagy az alkotmányosság, most mégis úgy tűnik a kormány eljutott egy olyan szintre ezek semmibe vételével, ami már átlépi a…..
  A Fidesz továbbra sem lát túl Bajnain. Ez önmagában nem újdonság, mivel szükség van a jól felépített ellenségképre, aminek ürügyén újra és újra meg lehet mozdítani a kisebb-nagyobb tömegeket, akik aztán, ha kell, sósavval békés szavakkal próbálnak hatni a…..
lehet más a propaganda 2013.03.08 23:14:33
Berlin megfúrná Brüsszel tervezetét a vállalati női kvóták bevezetéséről. A müncheni Süddeutsche Zeitung úgy értesült, a német kormány ukázba adta Brüsszelbe menesztett képviselőinek, hogy legmagasabb szinten képviseljék azt az álláspontot, mely ellenes az EU női…..
A kampányfilm egyszerre próbál meg mindenről beszélni, de konkrét információkhoz nem jut a néző a problémák MSZP általi orvoslási tervével kapcsolatosan, ami egyértelműen lejárató kampány külsőt kölcsönöz a videónak. Kép forrása:www.stop.hu A film életkedvüket…..
Újabb taggal bővült a kormányt szakpolitikai okok miatt elhagyók listája. Bencsik János és Ángyán József után ezúttal Holoda Attila, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyi helyettes államtitkára mondott le (mindössze három hónap után) posztjáról. A szakember…..
lehet más a propaganda 2013.03.06 17:42:17
@DezInf:
"a gáztározót a piaci ár többszöröséért megvenni "

Mi az hogy piaci ár, van olyan hogy gáztározó-piac?
lehet más a propaganda 2013.03.06 17:46:53
@Balt:
Egy nagy szar amit csinálnak ezek a főcenzorok, pedig még nincsenek is kormányon. Remélem soha nem is lesznek

Egyébként elég fura érvelést mondott Holoda az ATV-n a gáztározó megvásárlása ellen. Szerinte a pénzt inkább szociális kiadásokra kellett volna fordítani. Ez tényleg valami kormányzati szerepre készül, és most megpróbál ehhez szavazókat szerezni a la Megyó?
Orbán Viktor tartós jó esélye az újraválasztásra nyilvánvalóan egyet jelent azzal, hogy a politikai társadalom relatív többsége egyetért a liberális demokrácia felszámolásával, a társadalmi szolidaritás igényének visszafordításával, a korrupciós kultúra rögzülésével,…..
Matolcsy januári bejelentése a külföldön dolgozó magyarok számáról a közgondolkodás tengelyébe emelte honfitársaink kivándorlásának ügyét. Számos írás, elemzés, vélemény és blogbejegyzés foglalkozott a kérdéssel, magunk is közzétettünk ilyent. Ma a Pézsma blog…..
lehet más a propaganda 2013.02.26 11:32:52
@nevetőharmadik:
"ha mondjuk Bajnai netán tökéletesen gatyába rázza az országot, és soha nem látott növekedés indul, "

Csak emlékeztetnélek, hogy Bajnai volt már gazdasági miniszter és miniszterelnök is, de ettől még nyoma sem volt az általad felvázolt aranykornak

Ábrándozni azért lehet, hátha megtörténik a csoda, kinek-kinek kedve szerint (Kádár elvtárs megtalálja az elvesztett fejét, Gyurcsány végleg Miskolcra költözik a panelba, a Milla eléri az ezres létszámot stb)
Az írott és online sajtó már több hete az LMP szakadásától szétválásától hangos. A legkisebb parlamenti párton kívül mintha az egész ellenzék osztódással szaporodna, és a '90-es évek elejéhez hasonló pártalapítási láz söpör végig az országon. A sok gittegylet között…..
Valószínűleg több libertárius bizakodóan tekintett az Együtt2014-re, nevezetesen hogy végre egy párt, amiből kinézhető egy kapitalista program. Én személy szerint nem voltam ennyire bizakodó, na nem azért, mert akár végtelenül bölcs, akár végtelenül cinikus lennék, hanem…..
lehet más a propaganda 2013.02.24 14:27:46
@vargánya:
Nem is kell nagyon megkapirgálni Bajnai programját, elég azt nézni kik a támogatói. Charles Gátit nem kell bemutatni senkinek, ő lobbizott legaktívabban Magyarország ellen az elmúlt évek során. Most ő hajtja fel a pénzeket Bajnainak, és igyekszik a Clintonné (remélem végleges) kiesésével meggyengült támogatói hátteret kiépíteni az USA-ban. Együtt Jeruzsálemért, együtt Bajnaiért
lehet más a propaganda 2013.02.24 14:34:12
@orbángyőzike:
'összefogás és a fö szervezö ereje az E2014 lenne "

Ugyanazok a 65 év fölötti nyuggerek csücsülnek Bajnai szeánszán, mint Gyurcsányén, meg az MSZP-én. Magyarán egymás elől fogják elszipkázni a szavazókat, már akik megélik a választást közülük. Most arról megy a nagy melldöngetés hogy ki legyen az alfa hím a majomcsapatban, semmi több
Vendégszerzőnk évekig egy nagy budapesti egyetem hallgatói önkormányzatának tisztségviselője volt. *  Az egyetemisták körében sokan elégedetten csettintgetnek a nyelvükkel, hogy no, most végre lelepleződtek a HÖK-ösök. A baloldalhoz kötődő sajtó megmutatja, hogy bizony…..
lehet más a propaganda 2013.02.22 10:26:30
@Kandeláber:
Nem voltam benne a KISZ dolgokban, de bennfentes haverok mesélték hogy a "kiszlányok" kúrogatása már annak idején természetes velejárója volt a mozgalmi életnek. Sok csajszit már eleve azért választottak be a vezetőségbe maguk közé, hogy mindig legyen alkalom a szexelésre. Annyiban profibbak voltak a mostani HÖKösöknél hogy nem írták le amit gondoltak, de a stílus néhány pohár pia után kb. ugyanez volt
lehet más a propaganda 2013.02.22 18:51:08
@balage_81 reloaded:
""jó seggű zsidó csaj"

Valljad be buzi vagy és antiszemita, azért zavar a bejegyzés
lehet más a propaganda 2013.02.22 18:56:49
@beyo:
Haha "(konkrét összetűzés csak az ELTE BTK HÖK-el volt). "

A Haha létezése gyakorlatilag az Elte Btk-ra korlátozódik, máshonnan csak szórványban vannak szimpatizánsai, de szervezetileg nulla. Ahol nincs ott nem csinálhat konfliktust, ugye
Nem nehéz kitalálni, hogy hol született döntés a Magyar Nemzeti Bank elleni büntetőfeljelentésről. Igazából elég három apróságot figyelembe venni, hogy egyértelmű legyen: a Simor András ellen elkövetett karaktergyilkosság talán utolsó húzásáról van szó. Szegény…..
lehet más a propaganda 2013.02.22 08:20:55
@Lrdx:
Addig nem lehet véleményem, ameddig a bíróság sok év múlva nem mond ki valami szokásosan komolytalan ítéletet?

Emlékszel még Princz Gábor ügyére a Postabankkal? Eltűnt vagy 50 milliárd, és végül 3,6 milliós pénzbüntetésre ítélte a bíróság 11 éves eljárás után.

"Az eredetileg mintegy 35 milliárd forintos hűtlen kezelés miatt indult büntetőügy vádjának alapját képező elhibázott üzletpolitikával kapcsolatban a bíró kifejtette: az büntetőjogilag nem értékelhető, mivel egy kereskedés során az üzleti nyereség lehetősége mellett a kockázat is fennáll."
lehet más a propaganda 2013.02.22 08:25:32
@Lrdx:
"Ártatlanság védelme,"

Az valami különleges ruhadarab, amit szűzlányok hordanak védekezésül?
lehet más a propaganda 2013.02.22 09:24:19
@MACISAJT:
Egy ekkora nagy halom pénzt persze hogy nem fog szívszaggató ajvékolás nélkül kiengedni a kezéből a kommer hatalmi elit. Alaposan rájuk kell ijeszteni, nehogy a hátralevő rövid időben a kelleténél több a kezükhöz tapadjon. Aztán már bottal üthetik a nyomát, mint Princz Gábor esetében