Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SplitGuy

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pozitív covid-teszt sem állíthat meg, hogy kiposztoljam múlt héten felvett adásunkat, az esedékes Checkpoint Now-t. Ami szokás szerint az előző hónap híreinek összefoglalója egy nagyobb fókusztémával, sok kicsi egyéb hírrel és mindenféle hónap izéivel és random ajánlatokkal, amikért érdemes…..
Megint beelőzi a következő Minit az esedékes Checkpoint Now, hogy ne csússzon tovább (aztán majd két Mini jön utána). Jöjjenek hát az előző hónap legfontosabb hírei + hozzá a kommentárjaink és a hónap mindenféléi. Visszajelzések továbbra is jöhetnek bátran. Októberben már elég sok olyan…..
Köszönjük a türelmet, illetve reméljük, sikerült meghallgatni az év végi dömping minden adását, ezennel elindul a Checkpoint hetedik évada. Ahogy sejthető volt, idén is úgy indítunk, mint tavaly: végigvesszük, mire számítunk 2021-ben, illetve néhány tavalyi jóslatunkat is előrángattuk, hogy…..
SplitGuy 2021.01.30 16:58:16
A negyedik évadban készítettünk már kétrészes adást, amikor átbeszéltük a teljes Zelda-korpuszt. Ezúttal hasonló a helyzet, mert most nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint arra, hogy összefoglaljuk minden idők Mario-játékait. Ez egy adásba nem fért volna bele, ezért ezúttal csak a franchise…..
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
SplitGuy 2020.06.23 11:01:03
@Mate4182: Az utolsó komment óta meg négy hónap!
A napokban volt ötéves a Checkpoint, hiszen 2015. március 18-án indult el a podcastunk, de inkább egy másik évfordulót ünnepelnénk most a podcastban, már csak azért is, mert a mostani vírusparás időkben nehéz lenne máshogy rendesen megünnepelni. Szóval a Checkpoint (egyik) lelke, motorja, élő…..
Drága hallgatóink, Nagy nap a mai, kis podcastünk, a Checkpoint elérte a kerek egymillió lejátszást. Délelőtt még 999,800 körül állt a számláló, aztán ebédeltem egyet, elmentem megnézni az új Tarantino-filmet, és mire visszaértem, Emilio Estevez beköszönt: Vagyis indulásunk óta több mint…..
IDDQD Checkpoint 5x06: Zen Studios 2019.03.29 22:19:37
Tök véletlenül jött ki így, hogy az Operencia: The Stolen Sun megjelenésének napján jelenik meg podcastadásunk is a fejlesztőkkel. Amikor a felvétel készült, még nem volt publikus a premier dátuma (csak az, hogy már nagyon közel van), aztán valahogy pont így jött ki a vágás. Ja, igen, mert a játék…..
SplitGuy 2019.03.30 09:49:27
2015 tavaszán indítottunk Grathtel a Checkpoint podcastet, és akkor még azon poénkodtunk, hogy vajon abbahagyjuk-e még a tizedik adás előtt vagy csak a 25. után adjuk fel. Ehhez képest elég jól állunk, tavalyelőtt volt a századik adás, tavaly a százötvenedik, és mindkettőt élőben vettük fel,…..
IDDQD Checkpont 4x05: A Gamestar 2018.03.04 22:38:51
A PC ZED-adás után volt egy olyan felelőtlen ígéretünk, hogy lesznek még a magyar játéksajtó régi lapjaival foglalkozó adások. Nem is kellett sokáig várni a következőre, gyakorlatilag a múltkori sztorit folytatjuk, vagyis  a Gamestarról beszéltünk, ami ugye a PC ZED és a PC-X összeolvadásából…..
Már írtunk róla a blogban is és Facebookon is, de még egy emlékeztető nem árt: hétfőn vesszük fel szeretett podcastünk, a Checkpoint (Mini) 100. adását, közönség előtt, és bárki eljöhet a felvételre (mobások is, de ők lehetőleg a küszöb alatt kússzanak be). Időpont: Július 17. hétfő 18:00…..
Nagyon nem volt időm a blogra a héten, a heti podcastadás is nehezen vágódott meg, de azért még éppen időben. Új stúdióban tettünk próbát, kis türelmeteket kérjük ehhez - az látszik, hogy tök jó minőségű hangot lehet felvenni itt is, de a mikrofonokba egész más távolságból kell beszélni, és a…..
Az ember hozzá van szokva az olyan alapigazságokhoz, mint hogy a nagy játékkiadók csak újra és újra megnyúzzák a sikerjátékaikat, a végén már igazi tartalmat sem tesznek bele, csak új borítóképet nyomtatnak, és hozzáadnak egyet az előző évben megjelent cím végén lévő…..
Na, itt a bizonyíték arra, milyen körülmények között is kell kritikákat írni itthon. Csak játszogatunk egész nap, meg direkt lehúzunk mindent, ha nem fizetnek eleget, mi? Hát tessék. Kiírtam ma a twitterre, hogy szerintem a Wolfenstein márpedig szar lesz. Nem gondolom így (mármint…..
Na, ennél nagyobb szar már nem lesz ma a neten, és ezt én mondom, aki kitalálta a hétvégi (eredetileg pénteki) játékcsajt. Valami külföldi lapkiadó ugyanis továbbfejlesztette az ötletet: nyomtatott folyóiratot ad ki a témában. Videojátékos modellek és cosplayes csajok! Kristy…..
Egészen hihetetlen az a picsogás, ami a Watch Dogszal kapcsolatosan mostanában megy. Illetve hát mit mostanában, kábé a bejelentés óta pattognak az ötletek meg a pontosítások, talán még egy nyilatkozat sem volt, ami kapcsán ne született volna legalább három re-nyilatkozat, hogy…..
SplitGuy 2014.05.15 12:49:00
@Felsmukk: Ezen nagyon sokan nevetnek, csak azt nem értem miért.
GameStar fórumon szoktam látni egy "szanyoka" / "ungarrikum" nevű kommentelőt, aki ettől az egy hozzászólásodtól szívérgörcsöt kapott volna. :D
Én leszek az utolsó, akinek hiányzik majd az, hogy horogkeresztet rajzoljanak bármire is, de azért az mindig vicces, mikor az igazolható helyekről is hiányzik. Mármint a történelmileg igazolható helyekről, nem pártnagygyűlésekről, vagy ilyesmi. Szóval például szerintem attól nem…..
Aki játszott a Half-Life 2-vel, annak talán feltűnt rögtön a játék legelején egy ismerős helyszín: a Nyugati pályaudvar. Vagy legalábbis egy arra igencsak hasonlító épület. A játék egyik főgrafikusa, a bolgár származású Viktor Antonov ugyanis nagyrészt a jó öreg Nyugatiról…..
Az Irrational Games befejezi működését, legalábbis a mostani formában mindenképpen. Ezt Ken Levine, a cég vezetője és egyik alapítója jelentette be a stúdió honlapján. Az Irrational Gamesnek 17 éves működése alatt olyan játékokat köszönhettünk, mint a System Shock 2 vagy a…..
Szóval vasárnap megvolt a szokásos Playit, illetve a szokásosnál eggyel jobb és nagyobb Playit, mert ugye most először rendezték a Syma Sportcsarnokban, ami jót tett a show-nak. Úgy mentem ki, hogy videózni fogok az Indexnek, de ezt a terhet két lelkes kolléga levette a vállamról,…..