Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsilulu

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos nap a mai. Az Európai Parlament ma nagy többséggel, a jobb- és baloldali frakciók közötti egyetértéssel elfogadta az új közös európai menekültpolitikáról szóló javaslatot. Mindazok, akik szeretnék ezt a problémát megoldani, igennel szavaztak, akiknek ez szimpla felelőtlen és uszító kampány, a…..
A Demokratikus Koalíció mai bejelentése kifejezetten okos megoldás. Az ellenzék számos problémáját feloldja, egyúttal szűkíti az eldöntendő kérdések körét. Tényleg Gyurcsánynak van itt a a legtöbb esze. A DK ma bejelentette, hogy továbbra is nyitottak arra, hogy az ellenzék egyezzen meg a 106…..
és azt állítja, hogy a magyar állam az utóbbi időben elérte a középhatalmi státuszt Európában. A híradások szerint valami ilyesmivel vigasztalta övéit az önkényúr, amikor legutóbb Kötcsén megszólalt, noha egyébként nem jutott eszébe semmi. A kép forrása: abouthungary.hu Tekintsünk el most attól,…..
Nem is értjük, miért nem dörömböl erősebben az ellenzék. Kiderült a Fideszről, hogy csalt a 2010-es választáson. Tehát Orbán korszakos szánt, kőbe vésett alaptörvénye is érvénytelen. Simicska felnyomta a korábbi haverjait és közzétette a rendszerváltás óta történt legnagyobb botrányt. A Fidesz…..
Kicsilulu 2017.08.13 18:08:20
@a nagy hohoohooo:
Na ide figyelj te liberálkomcsi hülye faszkalap!
Akárhogy is próbálod fényesre nyalni a segglyukát kedvenc liberálbolsi vezéreidnek, igazad attól még nem lesz.
A segghülye Fletód igenis elismerte Öszödön, hogy ELKÚRTÁTOK, NEM KICSIT, NAGYON!!!
Lehazudtátok még a csillagos eget is, csakhogy nyerjetek 2006-ban.
Ha így nézzük, akkor az MSZ(M)P-SZDSZ liberálkomcsi kormány teljesen illegitim volt 2006 után.
Te pofázol, hogy Orbánék a legrosszabbak 89 óta?
Amikor a mocskos komcsi haverjaid 8 év alatt 20 évet fejlesztették vissza az országot? Amit lehetett, mindent elloptak, metróépítés, autópálya mutyik, Nokiás dobozok, haverokkal gyártatott vizitdíj automaták és kórházi széfek, stb-stb.
Aztán a végére még majdnem fizetésképtelenek is lettünk.
Most hol vagyunk ettől gazdaságilag? FÉNYÉVEKRE!!!
Minden hitelminősítőnél folyamatosan javuló helyezést érünk el.
A mocskos liberálkomcsi vadbarom elvtársaid meg mindent csak szétkúrtak.
Te hülye liberálfaszkalap jössz itt a kétharmaddal, hogy nem az ország kétharmada szavazott.
Miért, a többi aki nem szavazott az talán RÁTOK szavazott???!!!
Nem, nem rátok, mert titeket valószínűleg még jobban utál Orbánnál is, úgyhogy SEMMI ALAPOD NINCS RÁJUK HIVATKOZNI, mert ők rátok SEM fognak szavazni.
Jössz itt a listás szavazotok eredményével.
Hány EGYÉNI körzetet nyertetek meg, arról pofázz!
Erről nem jár a mocskos komcsi pofád, mert egyéniben NAGYON KIKAPTATOK.
Ja, most jön a szokásos liberálkomcsi szöveg a választókerületek "átrajzolásáról".
Tudod ezzel az a probléma, hogy ha igazad lenne abban, hogy az a "másik" négymillió is elment volna szavazni és rátok, mocskos rohadék liberálkomcsi barmokra szavozott volna, akkor csinálhat a Fidesz bármit, most nektek lenne jogotok ISMÉT a lopásra.
Ja, és ha csak annyian szavaztak volna mint most, csak éppen fordítva, akkor most nektek lenne kétharmadotok, hiszen a törvény nem úgy szól, hogy csak a fidesznek lehet kétharmada ilyen szavazatarányok esetén.
Szóval KUSSSSSSOLJÁL, TE HÜLYE LIBERÁLKOMCSI BALFASZ!!!!!!
Kicsilulu 2017.08.14 18:59:03
@a nagy hohoohooo: A te VÉLT érveid aztán meggyőzőek mi?
Egyetlen TÉNYEKKEL alátámasztható érvetek nincs Orbán ellen.
Ez a mostani "csalt a Fidesz" poszt is olyan következtetést von le, aminek aztán semmi köze semmihez.
A választási csalás nem abban nyilvánul meg, hogy valaki mennyiért kampányplakátol, de ha már itt tartunk, akkor 2006-ban és 2010-ben is találtam bőven a postaládámban hogy-hogy nem olyan MSZ(M)P-SZDSZ kampányanyagot, amit kormányilag, A VÁLASZTÓK PÉNZÉBŐL finanszíroztak és postázták a postaládámba.
Szóval ennyi erővel akkor a te hülye elkúró vezéreid is választási csalást követtek el. 2006-ban pedig teljesen egyértelműen választást csaltak, hiszen az összes gazdasági adatot kozmetikázták mind az EU felé küldötteket, mind az itthon nyilvánosságra hozottakat. Ugye akkor volt divatban, hogy "nagyot ugrik a Pannon-Puma".
Ugrott is, bele a szakadékba!
Szóval még egyszer mondom:
az égvilágon SEMMI jogalapotok nincs most ezért a Fideszt bármire is felszólítani, mert a balliberális kormányok ott cseszték át a választókat, ahol lehetett. Azért, hogy választást nyerjenek.
Tehát kijelenthető:
a 2006-ban megalakított MSZ(M)P-SZDSZ kormány totálisan ILLEGITIM MÓDSZEREKKEL került hatalomra!
Már a kívülállók számára is egyértelmű, hogy komoly a vita a Fideszen belül az elmúlt hetek szabadságharcos akcióinak értelmével és hangnemével kapcsolatban. Sem a lex-CEU, sem a civilek vegzálásra szóló törvénytervezet nem váltott ki osztatlan örömöt sem a pártvezetésből, sem a rajongótáborból,…..
Kicsilulu 2017.05.29 12:01:30
@Pop40:
Mit bolsizol itt te kis liberálkomcsi söpredék?!
Tudod ki a komcsi?
Pl. a Fletó elvtársad, aki a KISZ KB főkomcsija volt, aztán még 2008 környékén megegyezett a Soros barátoddal, hogy úgy alakítják át a felsőoktatási törvényt, hogy az a CEU számára különösen előnyös legyen.
Na most ezeket az igazságtalan előjogokat piszkálta meg Orbán és ez aztán persze hogy nem tetszik a magadfajta liberálkomcsi sorosbérenc söpredéknek.
Kontler László kiváló történész, a CEU tanára a minap személyes hangú nyílt levelet intézett Orbán Viktorhoz, akivel annak idején - Soros György jóvoltából - együtt koptatták az oxfordi egyetem patinás padjait. Ebben leszögezte, hogy Orbán és kormánya - fogyatkozó táborában - intenzív gyűlöletet…..
1.) Az Európai Unió gazdasági eszközöket központosít. Valóság: Brüsszel a pénzt szétosztja, nem elveszi. 2.) Brüsszel központosítani akarja a munkahelyteremtő támogatásokat. Valóság: Brüsszel még azt sem tudja ellenőrizni, amit nekünk ad. A kép forrása: 24.hu 3.) Magyarország…..
Minél nagyobb hülyeségekkel eteti a kormány a népet, annál ostobábbnak tartja az embereket. Meddig lehet srófolni ezt? Vajon mikor jönnek rá a választópolgárok, hogy a Fidesz politikusai számára nincs határ, ha összeesküvés-elméleteket kell gyártani. A Németh Szilárdba oltott Kovács Zoltán már talán…..
Hallottam a miniszterelnökkel készült reggeli interjút a Kossuth Rádióban. Kijelentette, hogy a brüsszeli bürokratáktól meg fogja védeni a rezsicsökkentést. Nem engedni, hogy a magyar emberek világpiaci árat fizessenek az energiáért. Mivel érdekel, hogy mitől akar megvédeni, gyorsan megnéztem…..
Kibaszott ügyes vagyok! Mi több, szerintem tényleg zseniális. Ezt abból gondolom, hogy a Berci szemében az őszinte rajongást is láttam a verbális felszopás közben ma reggel. Két legyet egycsapásra, muhaha! A Népszabadság szerkesztősége nagyobbat repült szombaton, mint száz rogántonyó együtt, mára…..
Kicsilulu 2016.10.11 10:00:59
Csak annyit mondanék a cikk szerzőjének:
ha hallgattál volna, akkor okos maradtál volna!
Ugyanis:
eléggé érdekes dolog a sajtószabadságról vinnyogni akkor, amikor a kérdéses újság mögül maga a legnagyobb ellenzéki párt vonult ki tavaly, eladva 30%-os részesedését. Most meg ugyanez a párt (is) tüntetésre szólít fel hörögve, a sajtószabadság jegyében.
Miért adta el a részesedését és miért nem VÁSÁROLTA MEG az újságot, vagy legalábbis miért nem szerzett benne többségi tulajdont, ha ennyire szívügyének és a sajtószabadság letéteményesének tekinti azt?
Aztán:
az itt és az összes balliberális médiában jajgató kommentelők közül vajon hányan vásároltak rendszeresen NÉPSZABADSÁGOT?
Mert egy újságot elsősorban az eladott példányszám nagyságával lehet ám fenntartani nyereségesen!
Harmadrészt:
a jajongók közül miért nem fizette ki senki azt az ötmilliárdos veszteséget, ami az elmúlt években keletkezett? Milyen alapon várja el bárki is egy piaci viszonyok között működő kiadótól, hogy az ő kedvéért tovább költsön egy olyan médiumra, ami alól kifogyott az olvasótábor?
Más, vagyis a gyurcsányi kivonulás, amit a cikkíró szintén Orbán nyakába varr.
Milyen alapon???!!!
GY.F. saját maga döntött úgy, hogy a választóit szembeköpi és le....ja a döntésüket, amivel a parlamentbe juttatták őt.
Ez nem óvoda, ahol sértődöttet játszunk, ha nem nekünk lehet igazunk!
Ez vonatkozik egyébként az összes pártra, aki tüntetőleg nem vesz/vett részt a parlamenti munkában.
Egy demokrácia arról szól, hogy valaki többségben van, valaki pedig kisebbségben.
Egy ilyen kivonulásnál nem is lehet semmi antidemokratikusabb. Az nem kifogás, hogy "úgysem fogadják el a javaslatainkat", mert nyugodtan vissza lehet keresni a parlamenti jegyzőkönyveket, hogy pl. 2002-2010 között az MSZP-SZDSZ kormány szintén százával söpörte le az asztalról az ellenzéki indítványokat.
Aki mást állít, az egy mocskos hazudozó!
Kicsilulu 2016.10.11 10:02:54
@látjátok feleim szümtükkel: Azért a kádári diktatúrát ne akarjuk már ráhúzni egy demokratikusan megválasztott parlamenti többségre!
Ekkora vérvörös komcsik azért ne legyünk!!!
Kicsilulu 2016.10.11 12:45:19
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezzel gyakorlatilag azt mondod, hogy olyan mint demokrácia nem is létezik, hiszen a választások után megalakult kormány maga szükségszerűen egy kisebbség, aki/ami diktatórikus módszerekkel kormányoz.
Akkor most tulképpen mi a búbánatos faxért kéritek számon Orbánon a demokráciát, ha egyszer olyan nem is létezik?
Na végre... – ez volt az első gondolatunk, amikor megláttuk az Index hírét arról, hogy a Demokratikus Koalíció azonnali hatállyal felmondta az együttműködést a NER-rel, kivonult Orbán álparlamentjéből, és lemondott minden képviselői juttatásról. Nem az önigazolás miatt, de mi itt a Nyugati…..
Kicsilulu 2016.10.11 08:06:15
Azért senki ne legyen tévedésben, a demokrácia gyakorlásának alapvető eszköze nem a parlamentből való végső kivonulás, hanem A VÁLASZTÓIK AKARATÁNAK MEGFELELŐEN az ottani munka.
És félreértés ne essék, ez az ÖSSZES parlamenti pártra vonatkozik!
Lehet tiltakozni, egyet nem érteni, nem megszavazni azt, ami nem tetszik, de a kivonulás az nem a választók érdekét szolgálja.
Az Országgyűlésben jelenleg olyan pártok tartózkodnak, amelyek A VÁLASZTÓPOLGÁROK AKARATÁBÓL, SZABAD, DEMOKRATIKUS ÉS ÉRVÉNYES választás következményeként kerültek oda.
Akkor tessék így is viselkedni és nem óvodás módjára sértődősdit játszani!!!
Akik itt azt emlegetik, hogy a Fidesz úgyis átnyomja erővel a törvényeket amiket akar és az ellenzék javaslatait pedig lesöpri, azok keressék szépen vissza a 2002-2010 közötti parlamenti jegyzőkönyveket amikből ki fog derülni, hogy ez az MSZP-SZDSZ kormányzás alatt sem volt másképpen, ahol elég volt a kormánypártok többsége, ott ellenzéki javaslat nem rúghatott labdába. Százszámra dobta félre az akkori kormányzás is az ellenzéki módosítókat és egyéb javaslatokat. Aki mást állít, az egész egyszerűen HAZUDIK!!!

Ja! És ezt a Népszabi körüli siránkozást meg sajtószabadság feletti ajvékolást meg fejezzük már be, mert amikor maga az MSZP hátrált ki tavaly az újság támogatásából, akkor igencsak álságos és hazug dolog most a megszűnés ellen ágálni!
Nem kellett volna eladni a részesedést, SŐT INKÁBB MEG KELLETT VOLNA VENNI AZ EGÉSZET!
Ott volt a lehetőség!
A "nép" azon része pedig aki most politikailag felhergelve felháborodottan tiltakozik a megszűnés ellen, tegye már a szívére a kezét és gondoljon arra, hogy Ő MAGA HÁNY PÉLDÁNYT VETT BELŐLE AZ ELMÚLT 10 ÉVBEN?
Mert az eladott példányszámok nagyon nem azt mutatják, hogy hiánypótló mű lett volna ez a kiadvány, amiért minden reggel hosszú sorokban ácsingóztak az emberek az újságosnál.
Bárhová nézünk, bármilyen statisztikát látunk – kivéve ugye azokat, amiket maguk hamisítanak az arra illetékes szervek – azt látjuk, hogy egyre butábbak a magyarok. Onnan kezdve, hogy az OECD által szervezett PISA-vizsgálatokban évről-évre rosszabbul teljesítenek a magyar…..
Kicsilulu 2015.10.28 11:54:19
@...elmúlik...: VALÓBAN KIDERÜLT, hogy Nógrádi "hazudott"?
Mert én egyelőre semmi, de semmi bizonyítékot nem látok erre, kivéve néhány komcsiliberális "tényfeltáró újságíró" mocskolódó írásit, amikben ők ezt ÁLLÍTJÁK Nógrádiról!
Sokat nem kellett várni, eddig tartott a kegyelet, vagy a gyávaság, meg is jelent az első hörgés a jobboldalon (ami inkább már szélsőjobb, de megkülönböztethetetlen) Göncz Árpádról, alig egy nappal a halála után. Egy Bencsik nevű címeres ökör követte el, igen, az a Bencsik,…..
Kicsilulu 2015.10.08 09:57:22
@terlasz: Én itt a hazámban, Magyarországon, ahol most is.
Hát te? Az Antall-kormány idején az SZDSZ gyakorlatilag bármit megtett volna a hatalomra jutásért éppúgy, ahogy a mai balliberális ellenzék. Ha még mindig abban a hitben ringatod magad, hogy a taxisblokád az egy politikamentes, önszerveződő mutatvány volt, akkor hatalmasat tévedsz, legalábbis egy olyan rózsaszín álomvilágban élsz, ami igen messze esik a valóságtól.
Kicsilulu 2015.10.08 10:01:20
@Yoss: Az ország végletes megosztása rögtön a rendszerváltás után kezdődött és NEM a Fidesz, HANEM az SZDSZ és a POSZTKOMMUNISTÁK, vagyis az MSZ(M)P műve azért, mert egy hatalommániákus emberekből álló párt mindkettő.
Sorra lépnek le Magyarországról azok, akiknek van Nyugat-Európában használható tudása: a hazai hiányszakmák listája sajnálatos módon hónapról hónapra csak bővül. Folyamatosan vándorolnak ki az orvosaink, az informatikusaink és a mérnökeink. Újabban nincs már elég hentes,…..
Normális körülmények között arról kellene írnom, hogy Orbán Viktor brüsszeli sikeréért (hat pontból öt bejött – most tekintsünk el attól, hogy ebből négy olyan, amit már az Európai Bizottság tagjai is pedzegettek, csak lusták voltak pontokba szedni) mekkora árat fog fizetni…..
Egy szeptember 15-én nyilvánosságra hozott elemzésében az Egyesült Államok legnagyobb és legbefolyásosabb privát hírszerző szolgálata, a Stratfor azt vetíti előre, hogy a Nyugat-Európába özönlő menekültek olyan feszültségeket és megoldhatatlan konfliktusokat okoznak, amelyek…..
Kicsilulu 2015.09.24 14:08:22
@nu pagagyí: Az EU-csúcs nem tett helyre semmit. Gyakorlatilag a legégetőbb kérdésben, vagyis abban, hogy valahogyan lassítsuk az invázió mértékét addig, amíg valami épkézláb megoldás nem születik.
Mert a határvédelem megerősítése nélkül - látván, hogy gyakorlatilag tárt kapuk vannak - egyre nagyobb lesz a szívóhatás.
Nem most, már 2 hónappal ezelőtt határozni kellett volna arról, hogy az olasz és görög belépési pontokon közös fellépéssel történjen ezeknek a bevándorlóknak a kontroll melletti beengedése.
És CSAK AZOKAT SZABADOTT VOLNA TOVÁBB ENGEDNI, akik VALÓBAN menekültek.
A többit ott kapásból visszafordítani.
Magyarország ugyan leszavazta a menekültkvótákat, de így is életbe lép az áthelyezési rendszer. Összesen 120 ezer migráns szétosztásának a tervét fogadták, nekünk is be kell fogadni nagyjából 2000 embert két év alatt. Közben tovább dübörög a kiutasításgyár, a magyar…..
Kicsilulu 2015.09.23 12:46:29
@Könnyen elkaptuk, uram!: Az ugye cseppet sem zavar, hogy ha megpróbálták volna megállítani őket ( mint pl. Röszkénél ), akkor meg azért ajvékolnál itt, hogy micsoda egy mocsok az Orbán, mert nem engedi be őket! A kerítést meg nem ők kerülték ki, hanem úgy lettek ideszállítva.
Egyébként éppen ezért épül most arra is a kerítés, hogy ne tudják kikerülni. Eléggé rövidlátó szerencsétlen marhának kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt ne tudja felfogni.
Kicsilulu 2015.09.23 12:48:29
@Könnyen elkaptuk, uram!: "Ha nem fogad be Németország, megyek haza."
Nyilván ezért jöttek, hogy csak úgy haza menjenek.
Majd rájössz te is, mekkora baromság ez a hazamegyek-szöveg!
"A mindent elöntő menekülthullám" hegyén, amikor lassan az "Európai kalifátusokban" találjuk magunkat, ha a szegény, egyszerű magyar ember (sőt: embör) megáll és szétnéz, mit lát? Rettenetes! A menekültek letapossák az elültetett paradicsomot! Szörnyűséges! A menekültek…..
Kicsilulu 2015.09.22 22:58:11
@Sweetshark:
Szerintem inkább kérdezd erről a Tóbiást az MSZP-ből! Ő hivatkozik erre, azért követeli a béremelést.
Jó lenne, ha az ellenzék a talpnyaló médiájával karöltve kitalálná végre, hogy akkor most vajon melyik álláspontot képviselik.
Mert úgy tűnik a poszt alapján, hogy valahogy kimaradt az egyeztetés arról, hogy éppen mi az aktuális Orbán gyalázási szöveg.
A napokban mutatták be az Európa Bizottság legfrissebb, fiatalokkal foglalkozó jelentéstervezetét, amely többek között arra is kitér, hogy a tanulási lehetőségek szélesebb kínálata, valamint a munkaerőpiaci elhelyezkedés biztosítása alapvető jelentőségűek a fiatalok radikalizálódása és…..
Nem semmi látvány tárult több millió néző elé, amikor a popkirálynő éppen élő videókapcsolatban volt. A háttérben átfutott egy egér. Madonna persze túl gazdag ahhoz, hogy ilyesmire pazarolja az idejét, de az azért elég érdekes, hogy a puccos lakásában egerek tanyáznak.…..
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
Kicsilulu 2015.02.24 11:50:51
@sixx:
VéleményM-nek tökéletesen igaza van!
Nyilván NEM a tévéből választ magának példaképet, mert tud értelmesen gondolkodni. Viszont azok, akiknek ezt és az ehhez hasonló műsorokat készítik, kb. a műsor vezetőjének és a benne szereplő egoista, magamutogató majmoknak az értelmi színvonalával van hasonló szinten.
Na az ilyen nézők számára viszont igenis példaképül állítja a műsor a benne szereplőket, ami társadalmi-szocializációs szempontból igencsak megkérdőjelezendő hasznosságú, sőt inkább kimondottan károsnak mondható.
Én a médiahatóság helyében szigorúan 18-as karikával, KIZÁRÓLAG a késő éjszakai-hajnali műsorsávban engedélyezném a sugárzását.