Regisztráció Blogot indítok
Adatok
File

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól szituált városi pasi intézi mindennapi dolgait valahol Angliában. Ilyet már láttunk sokat, de ő persze bringán ül, sármos és elegáns, ahogy kell és nem mellesleg végtelenül természetesen áll neki a dolog. Mindeközben megkapjuk azokat az érveket, amiket talán már sokszor…..
File 2011.10.13 15:40:18
Egyetlen nap alatt 20-30 bringatulajdonos találta meg ellopott gépét a rendőrség rekord fogása után. Egy meglopott tulajdonostól kaptak információt arról, hogy a teszvesz.hu-n látta viszont eltűnt bringáját. A rendőrök a hirdetés alapján jutottak el a XX. kerületi…..
File 2009.12.01 10:18:14
@satellite: "Mikor bejelented a lopást, csak azt nem mondják, hogy lopj helyette egy másikat."

Mondják!
A rendőrség tehetetlenségéről és lustaságáról már sok bejegyzés született. Vajon akkor is így jártak volna el, ha  a saját  bringájukat kötik el?Tisztelt Zugyügyvéd!Lehet, hogy nem újszerű a problémám, de a következő történt velünk a múlt…..
Olvasónk, nyíregyházi betti történetét olvashatjátok, akit évek óta gyötörnek felettesei írásban és szóban egyaránt.Én egy multi barkácsáruház eladója vagyok 1999 óta. Nálunk nem számít bele a WC-re menés a munkaközi szünetbe, s a munkáltató remek összetételű ingyen…..
Egyre több hasonló levelet kapunk: az adóhivatal félrekönyvel valami nem egetverő tételt, elismeri, elnézést kér, majd postafordultával jól megbünteti miatta az ártatlan áldozatot pár ezresre. Kinek áll ez érdekében? A levélírókkal ellentétben én nem hiszem, hogy ilyen…..
File 2008.10.29 12:56:52
Na, kinek okoz gondot a gigantikus, könnyű, ám bumfordi autósülést lecipelni a kocsihoz, majd a szűkös ajtónyíláson keresztül begyömöszölni a hátsó ülésre? Tegye fel a kezét, aki kényelmi okokból hagyja bent a gyerek ülését a kocsiban, bár közben kicsit remeg a gyomra,…..
A tavalyi év egyértelműen a hitelkiváltások éve volt - tegnap pl Izomagyúnál is futott egy sztori - a helyzet pedig azóta is fokozódik:Hitelkiváltás történt, ill. történik, mert ugye még nem értünk a végére. November 14-én megkaptam az igazolást, fizettem érte, hogy ennyi és…..
Forró dróton érkezett a következő vendéglátóipari bréking nyúz: mostanában ne próbáljatok pizzát rendelni a budai Il Colosseó honlapján. Bruhahaha. A későbbi archivációs gondok elkerülése végett és céljából, idekopizzuk az oldal jelenlegi tartalmát. Az IL COLOSSEO…..
Belsőség Hátamon a váram 2007.08.10 07:45:00
Hároméves volt a nagyobbik lányom, névnapja volt a kisebbiknek. Plüssállatból, könyvből, műanyagvacakból, társasjátékból és Kisvakond-dévédéből már igen jelentős tartalékokkal rendelkezünk, a felfújható gyűrűs kerti medence tavaly nyár óta szolgálja a családot. A…..
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..
A Zugügyvéd egy jól felkészült bírónő által vezetett per történetét kapta meg egy kollégától. Egy példázat arról, amikor a bíróság egy gagyi könyvben kutatja a valóságot, és végül egy szerencsétlen cigányembert szívat meg egy kisebbség elleni erőszak miatt indult,…..
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
File 2006.08.17 12:42:11
Kedves ZZZZ!
Bár nem engem kérdeztél, írok néhány sort "börtönegészségügyi" tapasztalataimrol mások okulására, szórakoztatására.
A droggal, alkohollal ...stb kapcsolatos esetekben, itt Közúti baleset okozása hivatalból az IMEI (Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógy Intézet) szárnyai alá utalnak.
Egy hónapig élvezhettem a fenn említett intézmény vendégszeretetét. 9-fős zárkák senkinek semmilye, szállításban hányódó figurák, egy doboz cigiért, fél kávéért mindenüket eladják a háziaknak (a részlegben tevékenykedő szintén rab dolgozók, akik örömmel használják ki a lehetőséget). A kitöltetlen idő, a betevő cigi és kávé hiánya miatt tapintani lehet a feszültséget. Ezt ellensúlyozandó az ápolószemélyzet kötelező jelleggel napi háromszor három ismeretlen rendeltetésű pirulát szedet be mindenkivel amit az ápoló előtt kell leöblíteni egy deci vízbe feloldott keserű porral (tiszta Száll a kakukk fészkére). Ezek a cuccok v.színüleg nyugtatók, kedélyállapotjavítók és ezek mixei a keményebb falytából. Volt aki kiköpte a ceremónia után a wc-be az egészet, és az tette jól, ha neagyisten ebbe a helyzetbe kerülne valaki hasónló módon cselekedjen.
Én jó úttörő módjára rendesen fogyasztottam a fejadagot, négy héten keresztül, míg el nem szállítottak végső helyemre, de előtte két hetet ideiglenes zárkákban töltöttünk (az állapotokat Mr.Phe hitelesen kommentálta: 2x4 m benne 4-5 ágy (emeletesek is) törött wc-kagyló a sarokban, bokáig éró szemét, lepra matracok). Első este jöttek az elvonási tünetek. Soha nem tapasztaltam még ilyesmit nem is tudta elképzelni hogy már négy hét intenzív gyógyszerezés után ennyire brutális elvonás tapasztalható. Rendkívüli szorongás, hányinger, olyan görcsrohamok amik maly a gerincem törték.
És mivel mondom, soha nem kerültem szembe ilyesmivel egy hét telt el mire elkezdtem megselyteni az okát a kényszergyógyszerezést. Miközben görcsökben fetrengtem, jobbérzésű zárkatársaim fél óra ajtóverés után csalták oda az őröket akik kiröhögtek és azt mondták "nem kell bűnözni". Az eüre lejutva, másnap közölték hogy hetente egyszer szerdán van orvos és mivel most csütörtök van majd egy hetet leszek kénytelen várni az "érdemi kezelésre" mivel a pillanatnyilag szolgálatos ápoló nem jogosúlt aszpirinnél komolyab gyógyírt nyújtani. Kaptam is b-vitamint (talán az volt) hányinger leküzdésére. Igy kb. újabb négy hét pokol után lassan lesengett magától az elvonás az utolsó hétre már csak általános levertség és csekély mértékü látászavar maradt. Végkövetkeztetés kis balszerencsével főleg szállításban ami komolyabb eu-problémákkal együtt jár megvan a sanszod hogy beledöglessz de legalábbís megemlegeted a problémád.
Láttam szivritmuszavaros srácot aki sírva fetrengett a földön, és könyörgött hogy mentővel szállítsák mert nem éli túl (az a bekerülése előtt 110 kilós most 55 kilóra aszalódott fajta volt) mindezt a robok közröhejének tárgyaként. Végül csak összeláncolták valakivel be a rabóba harmincadmagával át Baracskáról a gyűjtőbe, a célállomáson egyik oldalról én és láncom végére fűzöt sorstársam másik oldalról meg az ő sziámija támogattuk le. Ott kapott egy hordágyat hogy aztán mi lett vele nem tudom...
Mr. Phe, a volt elítélt osztotta meg velünk a börtönben megélt élményeit, ahol mindegy, ha már jogerősen elítéltek, vagy csak előzetesbe kerültél, egyformán szívsz, igaz, előzetesben még munkát sem vállalhatsz. Lefizetett fegyőrök, kivételezett rabok, kokózó…..